VVD Klasse Justitie

Rutte kopt in de Telegraaf : “ Ik zou raddraaiers het liefst zelf in elkaar slaan met mijn hand tasje”.

(van onze  laffe ‘Elite Pedo-VVD misdaadgroep’ refactie)

AMSTERDAM-NOIR-Burgemeester Purmerend verlaat VVD uit onvrede omdat Rutte o.a. mensen Gokverslaafd laat maken door BN-ers(Video).

De afgelopen jaarwisseling lag het aantal incidenten 17 procent lager dan vorig jaar en deze waren gemiddeld genomen minder ernstig van aard. Het aantal aanhoudingen daalde met 22 procentDe jaarwisseling van 2017-2018 kende minder incidenten dan vorig jaar. Toen werden 7.126 incidenten geregistreerd, afgelopen oud en nieuw waren dat er 5.930. De grootste getalsmatige daling betreft het aantal vuurwerkincidenten. Deze categorie daalde met 27 procent, van bijna 3.000 naar 2.140 incidenten. Deze afname is voornamelijk te danken aan een daling van het aantal incidenten waarbij vuurwerk is afgestoken buiten de toegestane tijd. Een andere grote daler is de categorie vernieling dan wel zaakbeschadiging. Deze daalde met 28 procent. Het aantal meldingen in de categorie overlast jeugd steeg van 374 naar 414 incidenten.‘Een eerste analyse van cijfers laat zien dat de jaarwisseling beheersbaar is verlopen’, zegt Liesbeth Huyzer, lid van de korpsleiding:Het aantal aanhoudingen is met 22 procent gedaald ten opzichte van de vorige jaarwisseling. In 2016/2017 werden 488 personen aangehouden, dit jaar waren dat er 382.

Volks-Geweld tegen politie en werknemers met een publieke taak.
Het aantal geweldsincidenten tegen politie en werknemers met een publieke taak is eveneens afgenomen. Zowel het fysiek als verbaal geweld nam af. Er werd dit jaar vooralsnog negen keer geweld geregistreerd tegen agenten. Vorig jaar was dat uiteindelijk vijftig keer. Verbaal geweld daalde met 74 procent (69 in 2016/2017 en 18 dit jaar). Ook het aantal incidenten tegen medewerkers met een publieke taak, zoals brandweerlieden, BOA’s van de gemeenten, ambulancepersoneel en beveiligers daalde: van veertien naar acht.

Raddraaiers worden misbruikt door Rutte.

Rutte & Gordon & Schandknapen vieren ‘Pluk de armen kaal-regeerakkoord’ in ‘Pedo-Paardesteeg’(Video).

Gisteren werd bekend dat de Taxfree-Nike en andere ‘Taxfree- Shell- multinationals’ en Taxfree-King Willem& Parasieten familie  miljarden aan belasting ontduiken(Video) in Nederland gefaciliteerd door het ‘Taxfree-Shel-Kabinet Rutte 1,2.3. Toen hebben wij geen piepje gehoord van de altijd liegende seksloze ‘Gay- Godfather Rutte’ van de’ VVD-misdaadgroep’.Premier ‘VVD Godfather Rutte’ zou Raddraaiers die met oud en nieuw hulpverleners belagen „het liefst allemaal persoonlijk in elkaar slaan met mijn handtasje  en/of  mijn ‘Gay-Vibrator’ .” Bluft de aarts lafaard in zijn outlet ‘oude-mannen NSB-Vod -De Telegraaf vandaag. Wat  Rutte en zijn ‘billenmaatje Gordon’ echt het liefst willen is de Raddraaiers jonge jongens bespringen of zich door hen laten bespringen, dan is hij gelijk niet meer seksloos, maar de zoveelste  ‘Elite-(VVD)-Demmnink-Pedo –Sex Offender(Video).  De aanpak van het kabinet van wangedrag rond de jaarwisseling heeft in ieder geval onvoldoende gewerkt, geeft  Rutte toe, terwijl zijn eigen politie het tegendeel beweert. Waarom Rutte dergelijke bluf onzin uitkraamt moge duidelijk zijn. Hij wil weer eens de aandacht afleiden dat zijn echte ‘Elite-Maffia-Bazen’ de Taxfree-Multinationalsde maatschappij jaarlijks voor miljarden bestelen en daar vallen die paar Raddraaiers op oud nieuw helemaal bij in het niet. Rutte vindt het „frustrerend” dat de door hem kaal geplukte samenleving er niet in slaagt om mensen te weerhouden van zulk wangedrag en zijn „handen jeuken” om voor eigen rechter te spelen(kuch, kuch). Maar dat kan natuurlijk niet, beseft hij(kuch, kuch). Het is volgens hem uitermate lastig om een aanpak te vinden die werkt(kuch, kuch). Nou, dat laatste geldt natuurlijk bij uitstek voor mensen Ratten in pak als Rutte en zijn ‘Royal-Elite-Maffia -Bazen’ de belasting ontduikende en ‘Milieu vervuilende &Kinder& Slaven-arbeid -Multinationals -misdaadgroepen.

 

7 antwoorden »

  1. Mark Rutte heeft de hogere managementopleiding gevolgd. Hij denkt daarom dat hij over het Nederlandse volk kan regeren net zoals Bin Salman over het land Saoedi Arabie regeert. Het is ook wel te vergelijken met de leiderschapsstijl van Erdogan. Eigenlijk een soort management dus dat vroeger wel eens als slavernij werd aangeduid.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.