gele hesjes

Gele Hesjes gaan Bankrun veroorzaken tot grote Schrik van de Boy’s Macron & Rutte de Puppets van de ‘Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’.

( door de Stem van de Straat redactie i.s.m. onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Moedige Gele Hesjes blokkeren snelweg Maastricht.‘Oplichter Kees van der Spek’ woest(video).
De moedige en uit wanhoop gedreven Gele Hesjes willen een Bankrun veroorzaken In Frankrijk. De Gele Hesje zijn in een keihard gevecht gewikkeld met het terugveroveren van de ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rijken-Elite-gangsters-macht'(Video) voor het kaal geplukte Volk. Dat heeft nog steeds geen Referendum voor elkaar weten te boksen en daarom grijpt het naar een geweldloos paardenmiddel: een ouderwetse bankrun. Het idee komt uit de koker van Maxime Nicolle, een vooraanstaande protestant.

All Hell Breaks Loose in France After Yellow Vest Founder Arrested by ‘Boy Macorn’ the Antichrist(Video). Oplichter Kees van der Spek staat achter de arrestatie.

Oplichter Kees van der Spek ontmaskerd door Steve Brown als lafaard en Gele hesjes Basher(video).
Op naar de stembus, maar eerst langs de pinautomaat. Het is immers overduidelijk dat de werkelijke macht in de handen is van de Misdaad-banken en de ‘Royal-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ , zo vult geel hesje Tahz San hem aan en daar zijn wij het mee eens. Het is de bedoeling dat de moedige Fransen zo veel mogelijk pinautomaten leeg gaan trekken. ‘Oplichter&Pedo-Derde Wereld-Hoerenloper-Kees van der Spek’ heeft wederom laten weten names ‘Gay-Godfater Rutte(Video)’van de VVD-misdaadgroep‘ te walgen van de Gele Hesjes en roept en passent iedereen op om heel veel Loten te kopen van de ‘Postcode loterij & Staatsloterij-misdaadgroepen’en op de VVD te stemmen en naar zijn ‘Tv-Fake-Tokkie-programma te kijken, alwaar hij de (valse) Held uithangt over de rug van lokalen ingehuurde derderangs zwart onder betaalde acteurs.

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.