pvda

PvdA-“Uncle Tom”- Aboutaleb geeft vermoorde rapper Feis een trap na.

(van onze PvdA Untergang  redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Aboutaleb vliegt de Zomeravonden rond als ‘PvdA-Stripheld’ terwijl Rotterdam wordt leeg geplunderd (Video).
Het PvdA-hoertje-“Uncle Tom”-Aboutaleb legt vinger op weer een verkeerde plek. Met zijn oproep aan rappers om een einde te maken aan het verheerlijken van vuurwapengeweld, legt de corrupte en laffe Burgemeester PvdA-“Uncle Tom” en’ Fraude King ping-Ahmed Aboutaleb'(Video)van Rotterdam de vinger „niet op de zere plek, maar op de verkeerde plek, terwijl de wond nog bloedt.” Dat stelt Aruna Vermeulen, medeoprichter en directeur van het HipHopHuis meer dan terecht, waar ook rapper Feis geregeld over de vloer kwam.„Praten met elkaar is altijd positief”,stelt Vermeulen. Maar ze noemt het ook „typerend hoe zelfs wanneer je als rapper het slachtoffer bent, je verbale skills toch in verband worden gebracht met het wapen dat een einde aan je leven maakte door zo’nlLaffe en corrupte PvdA –”Uncle”-Tom Burgemeester Aboutaleb .”De ras opportunist Aboutaleb bralde in zijn ‘Kul-nieuwjaarstoespraak'(Video) dat hij met rappers rond de tafel wil zodat hij ook weer wat goedkope aasgieren publiciteit krijgt. De corrupte en laffe PvdA “Uncle Tom”- Burgemeester vindt dat de rappers zelf hun verantwoordelijkheid moeten nemen en zelf in actie moeten komen om het bezitten van een vuurwapen en ophemelen van vuurwapengeweld te stoppen en dan heeft hij niet over het feit dat  ‘VVD&CDA -Defensie(Video) samen met de ‘US-Killer-Elite'(Video) onschuldige burgers en kinderen vermoorden met o.a. bombardement in Syrië, Malie en Irak .Zijn  ‘Bral-oproep’ volgde op de gewelddadige dood van rapper Feis, die in de nieuwjaarsnacht werd doodgeschoten. Volgens de politie ging een ruzie in een horecagelegenheid vooraf aan de schietpartij. Vrijdag werd onze Held van het kaal geplukte Volk Feis begraven in Rotterdam.

Steve Brown kaartte de ongelijkheid en armoede in A’dam al aan(Video). Aboutaleb bij Buitenhof: Criminaliteit aanpakken, maar zwijgt over zijn zus die Blinden beroofd.

Hoop en kracht in Straf de arme maatschappij van de Gevestigde Orde maatschappij  met hun ‘Uncle Tom’s’’ als Aboutaleb en de “Deep- State”- GroenLinksRechts Burgmeesters als Halsema(Video). 
Rappers en hiphopartiesten zijn belangrijke stakeholders en instrumenten van de stad”, reageert Vermeulen op Aboutalebs  asgieren en lijkenpikkerij  oproep. „Ze zijn de stem van velen, hun teksten reflecteren hun realiteit. Als de  PvdA-“Uncle Tom”-Burgemeester Aboutaleb iets wil doen aan de teksten, moet hij investeren in die realiteit waar hij zelf debet aan is ; in de sociaal maatschappelijke ontwikkeling van Rotterdammers, de systematische uitsluiting van people of colour in het bijzonder  en de laagste Klasse in het algemeen en armoede tegengaan, en zich uitspreken tegen de geografische dwang van gentrificatie en dan te bedenken dat zijn bloed eigen misdadige zuster een van de oorzaken is van de armoe en ellende  door als gesubsidieerde corrupte welzijnswerker van de Blinde te stelen, kan het walgelijker?  . ”Vermeulen wijst er bovendien op dat de aanleiding voor de fatale schietpartij „niks te maken had met hiphop of rap.” „Net zo min met Feis als IT’er. Gaat de laffe en corrupte  PvdA- “Uncle-Tom”- Burgemeester ook met IT’ers praten? Feis en zijn broer waren bovendien de ruzie aan het sussen, niet aan het veroorzaken. Ecktuh Ecktuh, de crew van Feis, brengt juist een positieve uplifing boodschap van hoop en kracht. Het is die boodschap die duizenden mensen op het Heemraadsplein op de been kreeg om afscheid te nemen van Feis.” De directeur van het HipHopHuis, dat is opgericht om een thuishaven te bieden aan hiphopliefhebbers uit Rotterdam, adviseert Aboutaleb „om de komende dagen Feis op te zetten en goed te luisteren en op te houden met zijn goedkope gebral in dienst van de Heersende Klasse .” „Want Feis zei het het beste: ik ben geen Superman, anders zou ik de wereld redden. Was ik maar Superman, want ik zweer ik zou de wereld redden.”

PvdA-Salafist-Aboutaleb’ ook een ‘Islam-Fraude-King’ net als PvdA Burgmeester Van der Laan(Video).

De ‘Mocro Maffia’ spreekt schande van het goedkopen aasgieren gebral van de PvdA-” Uncle Tom “-Aboutaleb  over de rug van de vermoorde Rapper Feis!

3 antwoorden »

  • Aboutaleb heeft vast de hogere managementopleiding ( ook wel Nijenrode genoemd ) succesvol afgerond en hij weet ongetwijfeld veel van het onderwerp social engineering af. Aboutaleb heeft Bestuurskunde succesvol afgerond. Hij lost namelijk alle problemen in de stad op door alles vanuit een bestuurskundig perspectief te bekijken De uitspraak: deze man is zo absurd en daarom zo enorm moeilijk te weerleggen, deze uitspraak is volgens mij op hem van toepassing. Hij is hier in Rotterdam de burgemeester van de stad, en van Marokkaanse afkomst evenzeer. Ik krijg steeds de neiging om over Aboutaleb negatieve berichten te gaan zoeken zodat ik mijn slechte gevoel over deze man kan verklaren. Maar helaas, het zijn zoveel van die kleine misstappen die hij maakt, dat ik iedere keer denk ach laat maar. Zo werd er hier in Rotterdam laatst een meisje doodgeschoten op een school voor beroepsonderwijs, door een Turkse jonge vent die vrouwenmepper bleek te zijn. Aboutaleb komt vervolgens naar die school om een toespraak te houden. En je denkt dan weer, ach laat maar. De boel is kennelijk weer gesust. En zo zijn er vele incidenten geweest waar Aboutaleb iedere keer de boel weet te sussen. Je denkt steeds weer, ach laat maar. Op een middelbare school in Rotterdam werden er ook examens gestolen. Dit was nog in de tijd dat De Jonge ( CDA ) hier wethouder van Onderwijs was. Aboutaleb houdt vervolgens een toespraak en je denkt weer bij jezelf, ach laat maar. De haven van Rotterdam blijkt een doorvoerhaven voor grote ladingen drugs te zijn al gedurende zeer lange tijd. Hoeveel geld gaat er in de drugshandel om? Kan en moet Aboutaleb in zijn functie van burgemeester hier niet iets tegen doen, vraag je je dan af. Door de absurditeit hiervan is het juist zo enorm moeilijk om op deze vragen een fatsoenlijk antwoord te krijgen.

   Like

 1. D66 had premier Mark Rutte opgeroepen een appèl te doen op de koninklijke familie om voor de veiling te onderzoeken of er voor de schets van Rubens een koper in Nederland kan worden gevonden. Van Engelshoven antwoordt dat het kabinet geen aanleiding ziet ‘om voor de koninklijke familie een uitzondering te maken op algemeen gevolgde procedures’. Rutte sprak vrijdag tijdens zijn wekelijkse persconferentie van ‘een privékwestie’.

  Ze hebben echt lak aan jullie neder-lander , alleen jullie belasting EURO is goed voor ze want,
  die verzorgen jullie ook allemaal !

  Goed hoor daarom lang leve FRANKRIJK !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.