Elitaire Misdaad

‘Huisjesmelker Prins Bernhard’ veroordeelt tot geheime dwangsom. King Willem is woest en verkoopt ‘NL-Cultuur-Kunstschatten’.

(door de Stem van de Straat partij redactie i.s.m. Patia )

AMSTERDAM-NOIR-Taxfree-Royal-Maffia-Vastgoedbedrijf-Pinnacle’’ van ‘Huisjesmelker Prins Bernhard ‘koopt’ met ‘bloed-geld’ van de’ ING-Witwas- Bank’ Mediapark Hilversum(Video). 
De gemeente Amsterdam heeft de ‘Royal Huisjesmelker Prins Bernhard’ vorig jaar in het geheim een dwangsommetje opgelegd van een paar honderd euro omdat één van zijn panden Kippenhokken werden verhuurd aan te veel mensen zonder dat daar een vergunning voor was en hun ook nog zwart tien duizenden euro’s sleutelgeld straffeloos had afgeperst. Er was sprake van extreem grove uitbuiting van wanhopige huurders en het misbruik maken van de schaarste van betaalbare woningen in Amsterdam van de ‘ “Deep State”-GroenLinks Rechts Burgemeester Halsema’. Daarnaast was hij als Katvanger van zijn misdadig zakenpartners en hun financierder de ‘Royal-Witwas-Misdaadbanken ING’&ABN- AMRO ontzettend gematst, want hij verhuurde tientallen  panden Kippenhokken op die misdadige manier en dwingt huurders ook nog om zwart grote sommen sleutelgeld te betalen.

Het is één grote Poppenkast, niemand gelooft het nog. Zangeres gaat viral met ‘Gele Hesjes- lied’ over de Omgekeerde Wereld van de Ratten in pak waarin we overleven(Video) .
In de USA noemt men dergelijke gewetenloze Ratten in pak SlumLords en die steken om de zoveel tijd ook nog hun krotten met bewoners en al er in de brand om de verzekering-bloedsom op te strijken. Maar goed daar gaan ze tenminste nog af en toe de cel in.

Laatste labbekak-alert: Er breken gouden tijden aan voor Huisjesmelkers Prins Bernhard Jr& VVD Tweede kamerlid Haga, etc..(Video)

Nou, het zou ons niet verbazen dat Prins Bernhard en de andere bekende beruchte Amsterdamse ‘Elite-Maffia-Huisjesmelker’ de VVD Tweede Kamer bendelid Haga ook eerdaags hun pandjes in de brand laten steken. In Amsterdam is de wachtlijst voor betaalbare huizen voor ‘Jan met de Pet Gele Hesjes’ inmiddels opgelopen tot ver over de 20 jaar. Alleen De ‘Bennie Boerka’s ‘krijgen binnen drie maanden een betaalbaar volledig gerenoveerd en ingericht huis in Amsterdam:

“Deep State”-Burgemeester Halsema’ doet waar zij voor ingehuurd is en smijt Klokkenluider op straat(Video).

De schokkende misdadige feiten van de ‘Royal- Huisjesmelker& Slumlord Prins Bernhard Jr. ‘zijn naar buiten gekomen met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur. ‘ “Deep State”-Burgemeester Halsema’ had er alles aan gedaan op de misdaden van Prins Bernhard jr. in de ‘Amsterdamse Rat in Pak- Doofpot'(Video) te houden. ‘Taxfree-Shell-Graai-King Willem ‘ is woest dat deze ‘misdaad-feiten’ nu naar buiten zijn gekomen en heeft gedreigd dat hij en zijn Boss ‘Queen-Exotica Maxima'(Video) nog langer op gratis VIP-vakantie gaan naar het buitenland. Ook de Stem van de Straat Amsterdam-Noir/SaltoTv(Video)heeft al meer dan een jaar een rechtszaak lopen op grond van de WOB inzake een structurele Mega-subsidie-Fraude van over de 100 miljoen euro die gepleegd is en nog steeds wordt gepleegd door het Stimuleringsfonds voor de-(Gevetsigde)–Journalistiek en nog steeds geen openbaarheid verkregen.

Buma &Segers: Huurder met kleine Beurs slachtoffer is echt Christelijk,Amen & Halleluja !(video)

De  ‘Royal-Maffia Huisjesmelker & Katvanger-Prins’ en zijn criminele zakenpartners kregen verschillende waarschuwingen van de gemeente. Ze ontkenden daarvan te weten, omdat naar hun zeggen zowel de ‘Maffia-Wurg-verhuur’ van de panden als de afhandeling van de post was uitbesteed(kuch)aan hun lagere Bendeleden.Na een aantal aangetekende brieven die niet tot legalisering van de situatie leidden, volgde een ‘voornemen tot een last onder dwangsom’, waarna daadwerkelijk een geheim dwangsommetje werd opgelegd. De misdadige Prins is privé en als aandeelhouder & Katvanger van het ‘Elite-Maffia & Fraude & Witwas-vastgoedbedrijf misdaadgroep- Pinnacle’ één van de grootste ‘Elite-Maffia-vastgoedbeleggers & Huisjesmelkers’ met bloedgeld van de Misdaadbanken in Amsterdam. En indien de Rule of law in Amsterdam zou worden gehandhaafd door Justitie en /of de ‘Vinger- politie had de Prins’ en zijn misdaadgroep al lang in de cel gezeten.

Rutte kopt in de Telegraaf : “ Ik zou raddraaiers het liefst zelf in elkaar slaan met mijn hand tasje”(Video).

Opmerkelijk: nu horen wij Rutte niet dat zijn handen jeuken om de Prins en zijn ‘gabbers in crime’ in elkaar te slaan. Nee, die goedkope onzin bralt hij alleen uit in zijn NSB-Outlet De Telegraaf als het gaat om wat jongelui uit achterbuurten die zich wat al te uitbundig dronken hebben gedragen tijdens Oud en Nieuwsjaar avond.

Rutte schrijft een ‘Open-Leugen-brief’in AD. Nu zwijgen ‘D66–Censuur-Ministers Ollongren & Engelshoven(Video) .

‘Royal-Doofpot-Onderzoek’ naar herkomst Nazi-kunst bij de Oranjes(Video).

Patia:D66 DDR66 had premier ‘Hofnar Mark Rutte’ van ‘Taxfree-Shell-Graai King Willem’ opgeroepen een appèl te doen op de ‘Koninklijke-Parasieten-familie’ om voor de veiling te onderzoeken of er voor de schets van Rubens een koper in Nederland kan worden gevonden en/of zij misschien, zoals zoveel Ultra-Rijken de schets zouden willen schenken aan een Museum. Daarnaast is deze Schets mogelijk een stuk van de gestolen ‘Nazi-Kunst’. Alles is mogelijk bij deze ‘Royal-Taxfree-criminele- incest familie'(Video) met hun ‘Hofnar Rutte’. De  laffe en corrupte D66 DDR66  Minister Van Engelshoven antwoorde namens King Willem dat het laffe en corrupte kabinet geen aanleiding ziet ‘om voor de koninklijke parasieten familie een uitzondering te maken op het algemeen gevolgde procedures’. Rutte bralde vrijdag tijdens zijn wekelijkse ‘Ja-Knikkers-persconferentie’ van een zoveelste (misdadige)-Nazi-&Staats-Pooier-Prins Bernard &Huisjesmelker-Prins Bernhard Jr.& ‘Yab Yum- Mabel’ – een privé kwestie’ (Video). Waarop de aanwezige parlementaire Jaknikkers -pers plechtig met zijn alle opstonden  en het Wilhelmus begonnen te zingen. Met dat laatste deed de laffe en corrupte ‘Jaknikkers -Pers’  niet alleen Rutte en King Willem een groot plezier ,maar vooral de ‘ Nep en fop Christen’-CDA-Censuur Lord Buma’(Video).Ze hebben echt lak aan jullie neder-lander , alleen jullie belasting EURO is goed voor ze want, die verzorgen jullie ook allemaal !Goed hoor daarom lang leve FRANKRIJK en de Gele Hesjes!

De Underground Presentator van de Stem van de Straat/SaltoTV ing Steve Brown legt in de reportage hierna uit waarom de meeste succesvolste misdaadgroep van Nederland het Koningshuis nooit zal worden vervolgd:

6 antwoorden »

 1. Wellicht zullen diverse bouwvallige kippenhokken van die corrupte geldgraaiende vastgoedwinkel van Prins Bernhard junior Van Vollenhoven spontaan in de fik vliegen ala het Scheveningse vuurkunstwerk, en wordt de schade door de brandverzekeraars gedekt volgens de Royal-schade-en-Tax-free-cash-regeling.

  Zijn vader, onze nationale veiligheidsdeskundige Mr. Pieter van Vollenhoven, zal er dan weer schande van spreken dat de Gemeente Amsterdam zo nalatig is in het aanpakken van die lakse en criminele vastgoedspeculanten en dat het nu dus echt noodzakelijk wordt om die boef Willem Holleeder de schuld te geven en hem hiervoor fors te straffen.

  Like

 2. Leraar uit duizenden waren ze alle maal maar zo, dan verkeerde de wereld niet in de comateuze toestand waarin het zich nu al zolang bevindt.

  Bezoekje DNB:Tempel voor Monetaire Heilprofeten

  Het Heilige der Heilige ’t Mekka, Jeruzalem van Cijferfetisjisme

  Like

  • Ik heb het filmpje bekeken en hij praat wel veel, maargoed daar is het dan ook een leraar voor en verteld het heel goed. De K-mar is wel ok, deze jongens doen gewoon hun werk en zelfs voor rede vatbaar. Alleen zij hebben dus recht om te neutraliseren om het vervolgens over te dragen aan…………..het hoofd van de politie………Femke Halsema het baantjes carrossel trutje.

   Hitler heb ik al genoeg over gezegd maar Belgie (ook gewoon NL) moet het altijd wat anders doen voor de buhne want Belgie had zijn eigen Hitler. Dit was Leon Degrelle en omdat Belgie een scheiding der machten kent is meneer Leon ter dood veroordeeld door de rechtbank voor de buhne. Meneer Leon zat lekker bier te zuipen aan het zwembad bij Franco in Spanje.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/L%C3%A9on_Degrelle lees zelf maar

   Goud en nazi is hetzelfde als de bibs van tassenknipper Muni en de VVD.

   Nep en fop Hitler heeft nog steeds 61 ton gestolen goud van NL in Zwitserland liggen Franco heeft bijna al het goud van Spanje gejat 600 ton en de nazi trein van Hitler was ineens spoorloos met 300 ton goud? Als iets vaag is of gewoon niet klopt dan weten we het inmiddels wel. Tijd voor een geel hesje inderdaad!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.