Maffia-media

NewsGuard and D66 ‘DDR Minister Ollongren’ Launches War on Alternative Media like Volksnieuws-Amsterdam-Noir en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV.

(Written by Whitney Webb ondersteunt door onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR DDR66-Minister Ollongren’ aka “De Censuur Queen” Koketteert vals met wens voor een sterke pluriforme media(Video).

Soon after the social media “purge” of independent media sites and pages this past October, a top neoconservative Elite-gangster& insider — Jamie Fly — was caught stating that the mass deletion of anti-‘Killer-Elite-establishment’ and anti-war pages  on Facebook and Twitter was “just the beginning”of a concerted effort by the ‘US-Killer-Elite-government’ and powerful  ‘Elite-Gangsters- corporations’ to silence online dissent within the United States and beyond. In Nederland heeft de D66 ‘DDR66 Minister -Bilderberg-Jonkvrouw- Ollongren’ een soort gelijk offensief ingezet om de Vrije onafhankelijke en niet gesubsidieerde Alternatieve media zoals Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en de Stem van de Straat Amsterdam -Noir/Salto Tv het zwijgen op te leggen en/of te criminaliseren en/of belachelijk te maken( Complot Gekken) .

Staats en Postcode Loterij-Maffia’ & BN-Hoeren Ontmaskerd,& Meer,Meer Gele hesjes in Amsterdam(Video).

‘Parool-Moordenaar-Van Galen’ pleegt na laffe aanslag op Brown nu ook laffe aanslag op Freriks(video).

Snakes in Suits: When Psychopaths Go to Work.‘Taxfree-VOC-Shell-Graai-King Willem'(Video) en zijn corrupte en laffe bediende D66 ‘DRR66  Minsters Ollongren’ worden uitgejouwd voor Moordenaars en Nazi’s: 

 

‘War Mongul Obama’ and ‘Pedo Bill’ and ‘GroenLinks -CIA Trol Van Oijk’and D66 Sjoerdsma are far more dangerous(Video) than ‘Mad Dog Trump’.

 ‘UvA-NAPNieuws’ verworden tot ‘Pulp Media-Maffia(Video)’ en plegen karaktermoord ing Steve Brown(video)door de jonge  laffe door en door corrupte  NSB-Heertje  Von Piekartz.

Poetin gaat voor onafhankelijk internet Vrij van ‘NWO- ketenen’. ‘D66- Censuur-Queen Ollongren woest(Video).

‘DDR-Minister Ollongren’ en ‘#Metoo-Johnny de Mol’ samen bij ‘Oerdomme Linda de Mol’ op de ‘Riool- bank’(Video).

Zo werd bijv. de onbetaalde Hoofdredacteur van de Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en Underground Presentator van de Stem van de Straat-Amsterdam -Noir/SaltoTv(Video) twee dagen voor dat gestemd werd voor de Amsterdamse Gemeenteraad ‘Nep en Fop-Verkiezingen'(Video) in strijd met de algemeen bekende feiten weggezet door het corrupte ‘ oude- PvdA- mannen-Vod Het Parool’ door de bejaarde Parool-columnist ‘NSB-er-John Jansen van Galen’ als een veroordeelde drugscrimineel, die er uitsluitend  op uit was zoals de “Elite-Goede Doelen Maffia” en de  ‘Postcode&Staats-Gok Maffia-Loterij’ de burgers hun laatste centjes uit de zak te kloppen door middel van  hysterische ‘Junkie -BN-hoeren- advertenties'(Video) in bijv. Het Parool en de ‘NSB-Telegraaf’ en alle corrupte TVzenders. While a few, relatively uneventful months in the online news sphere have come and gone since Fly made this ominous warning, it appears that the ‘Elite-Gangsters-neoconservatives’ and other standard bearers of the  ‘Mass Killing-military-industrial –complex’(Video) and the ‘US-Killer-Elite-oligarchy’ with there Ducht Puppets D66 ‘DDR Minister Ollongren’ and  the anti-Rusland-Oorlog’-Hitsers ‘GroenLinksRechts –CIA-Trol Barm van Oijk’ en de Kleine D66 D-‘DDR66-War -Mongul Sjoerd Sjoerdsma’ are now poised to let loose their latest digital offensive against independent media outlets that seek to expose wrongdoing and (War)-crimes in both the corrupt private and corrupt public sectors(Video)from the Snake in Suits (Ratten in pak(Video)).

As MintPress News Editor-in-Chief Mnar Muhawesh recently wroteMintPress was informed that it was under review by an organization called Newsguard Technologies, which described itself to MintPress as simply a “news rating agency” and asked Muhawesh to comment on a series of allegations, several of which were blatantly untrue. However, further examination of this organization reveals that it is funded by and deeply connected to the ‘US-killer-Elite-government’, ‘Elite-Gangsters-neo-conservatives’ and theater Dutch Puppets Rutte, Ollongren, Van Oijk, Sjoerdsma and the for one billoin a year subsidized State-outlet ‘dr. Goebbels-NPO’ , and powerful monied interests, all of whom have been working overtime since the 2016 election to silence dissent to American forever-wars and corporate-crime-led Oligarchy-Elite-Gangstres.More troubling still, Newsguard — by virtue of its deep connections to government and Silicon Valley — is lobbying to have its rankings of news sites installed by default on computers in U.S. public libraries, schools, and universities as well as on all smartphones and computers sold in the United States.In other words, as Newsguard’s project advances, it will soon become almost impossible to avoid this neocon-approved news site’s ranking systems on any technological device sold in the United States. Worse still, if its efforts to quash dissenting voices in the U.S. are successful, Newsguard promises that its next move will be to take its system global.

Red light, green light . . . US-Killer-Elite’ spent billions to change the outcome of Elections around the World and in the US. Rutte & Oijk& Sjoerdsma: Het is oké en Pas op voor de Russen(Video).

The corrupt  ‘dr. Goebbels – Newsguard’ has received considerable attention in the dr. Goebbels- mainstream media of late, having been the subject of a slew of articles in the corrput Killer-Elite  Washington Post, the Hillthe Boston Globe, Politico, Bloomberg, Wired, and many others just over the past few months. Those articles portray Newsguard as using “old-school journalism” to fight “fake news” through its reliance on nine criteria allegedly intended to separate the wheat from the chaff when it comes to online news.The corrupt ‘Killer-Elite- Newsguard’ separates sites it deems worthy and sites it considers unreliable by using a color-coded rating — green, yellow, or red — and more detailed “nutrition labels” regarding a site’s credibility or lack thereof. Rankings are created by Newsguard’s team of “trained analysts.” The color-coding system may remind some readers of the color-coded terror threat-level warning system that was created after 9/11, making it worth noting that psychopath Tom Ridge, the former corrupt secretary of Homeland Security who oversaw the implementation of that system under ‘War- Crimenal -Gas and Oil -George W. Bush’, is on Newsguard’s brainwash  advisory board.

 

 

 

Categorieën:Maffia-media

2 antwoorden »

 1. Geïnfiltreerde Monetaire Heilprofeten voelen zich op hun tere zieltje getrapt

  Loop ik godverdomme een keer met een spandoek

  Wie ik ben: die hand in het midden van ’t spandoek waar het woord Roth eindigt en symbolisch het woord Child begint.

  High Jan Dijkgraaf je spreekt niet voor de gele hesjes dat doet iederéén zelf

  High Israël lobby mevrouw je spreekt niet voor de Joden dat kan ieder heel goed zelf: https://twitter.com/Esther_Voet/status/1084128612880695296

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.