Elitaire Misdaad

Rechter: Geeft ‘Taxfree-Rutte & Co’ een klap in het gezicht: Deliveroo-fietser is geen ‘Moderne-Slaaf-zzp’er’.

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Rechteloze Zzp’ers massaal in de ‘Honger-bijstand’ zonder Pensioen. Rutte: Oké(Video).
Uitgebuite Mensen Labbenkakken die voor Deliveroo zwaar onderbetaald maaltijden bezorgen, zijn geen ‘Moderne-Slaven-zzp’ers’ en kunnen dus gewoon aanspraak maken op een arbeidsovereenkomst. Ook valt de maaltijdbezorger onder de cao beroepsgoederenvervoer, heeft de zeldzame eerlijk moedige kantonrechter in Amsterdam geoordeeld.

Taxfree-Shell Rutte &Co’ neemt zelf geen vijftigplusser in dienst ondanks peperduur ‘Rat in pak-actieplan’(Video).

PvdA-Kamerlid ‘Monster-Koppelbaas Moorlag’ mag blijven. ‘Uitbuit-Asscher’ blij(Video)Voorrang ‘Otto-(Slaven)-Work Force -Huisvesting’ voor 20.000 ‘Arbeidsmigranten-Slaven’ en 40.000 ‘Oliedollar -Vluchtelingen’(Video).

PvdA-Jongeren-Hoertjese’ willen af van ‘Kamerlid-Koppelbaas-Monster-Moorlag’. Asscher: Moorlag is goede PvdA-er NSB-er en mag blijven(Video).

De ‘Uitbuiters& Slavendrijvers-Deliveroo’ besloot begin 2018 om alle arbeidscontracten om te zetten in ‘Zzp— Moderne-Slaven- 0vereenkomsten’ in de  Duivelse geest van D66 ‘DDR66 Ministers Koolmees’, waarop de FNV een rechtszaak tegen de criminele maaltijdbezorger aanspande. Die heeft de vakbond nu gewonnen. Sinds het omzetten van de ‘Wurg-contracten’ is er aan de zwaar onderbetaalde werkzaamheden van de bezorgers niets wezenlijks veranderd, vindt de  zeldzame eerlijke en moedige  rechter.

D66 Minister Koolmeester maakt ‘Slaven’ legaal met ‘VVD-schijnconstructie’(Video).
Die constateert onder meer dat de zzp-overeenkomst eenzijdig door Deliveroo wordt opgesteld, en dat daar niet over te onderhandelen valt. Ook hebben bezorgers te weinig vrijheid omdat ze door Deliveroo worden ingeroosterd en worden zijn zwaar onderbetaald .

‘DDR66-Minister Koolmees’: Ontslag onderbetaalde “Labbenkakken” wordt nog makkelijker met de ‘Koolmees-Flits-ontslagwet’(Video).
Door de uitspraak is de ‘Uitbuiter& Slavendrijver- Deliveroo’ nu verplicht om de cao beroepsgoederenvervoer met terugwerkende kracht na te leven. Dat is een enorme klap voor het bedrijf en het regiem van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn ‘Judas partijtjes CDA,CU en D66  zegt arbeidsrechtjurist Pascal Besselink van juridisch dienstverlener DAS.„Een grote groep bezorgers wordt nu als werknemers aangemerkt, met alle rechten die daarbij horen, zoals loon tijdens ziekte en het opbouwen van vakantiedagen. Het nieuws moet bij die ‘Slavendrijvers-Deliveroo’ en hun corrupte politieke ‘D66-Beschermheer Koolmeester’ als een bom zijn ingeslagen.”De jurist verwacht dat Deliveroo in hoger beroep gaat net als de ‘PvdA-koppelbaas& Uitbuiter van Gehandicapte Rat in pak Moorlag’, en dat uiteindelijk de Hoge Raad zich over de zaak zal buigen. Uitbuiters & Slavendrijvers-Deliveroo’ voerder nog wel ter verdediging aan dat zij in ieder geval niet zoals de corrupte Burgemeesters Vreeman& Noordanus& Opstelten van Tilburg hun werknemers vergiftigen(Video). De maaltijdbezorger zelf komt vanmiddag met een reactie.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.