Amsterdam

Steve Brown verhalen uit de oude Penose doos met Luc Sal Mysterie Media.

(Door Mysterie Media Luc sala)

AMSTERDAM-NOIR- Interview uit 1996 met Luc Sala van Mysterie Media tv bij Salto. Steve Brown verteld over zijn avontuurlijke periode in de Volks Onderwereld alwaar hij de meeste zaken deed met bankiers, nortarissen, makelaars en advocaten, terwijl op de loonlijst stond van de gemeente als welzijnswerker- coordinator van The Happy family. The happy Family kreeg in die periode een aanslag op basis van de hasjomzet van de FIOD van 50 miljoen gulden per jaar. Daarnaast verteld hij over de periode dat hij Veronica presentator van het programma Zware Jongens ( 15.000 gulden per aflevering cash) en journalist en columnist van het blad Panorama (5000 gulden per artikel en 1000 gilde per column ) En nog veel meer wetenswaardigheden die de mainstream media niet wil dat u weet.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.