koningshuis

Snuivende &Geile ‘Elite-Maffia-Boss Prins Bernhard Jr.’ geschaakt met’ Blonde Junkie-Hoer’ en heeft nu thuis ook wat uit te leggen.

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Huisjesmelker Prins Bernhard’ veroordeeld tot geheime dwangsom. King Willem is woest en verkoopt ‘NL-Cultuur-Kunstschatten’(Video).
De ‘Elite-Maffiaboss’ en grootste Huisjesmelker van Amsterdam Prins Bernhard Jr. is afgelopen weekend stijf van de cocaïne(Video) te keer gegaan als een beest met een peperdure ‘Blonde-Junkie-Hoer’ in het Amsterdamse feestcafé ’t Lammetje van rapper LIL’ KLEINE. Hij bestelde de ene na de andere peperdure fles Champagne en betaalde achteloos aan het einde van de avond de rekening van 15000,- euro met briefjes van 500,- euro. Hoeveel hij kwijt was aan zijn cocaïne dealers is ons niet bekend, maar dat zal ook in de duizenden euro’s lopen,  Ach, wat maakt het de Prins ook uit, hij heeft genoeg zwarte ‘bloed-poen’ met zijn ‘Sleutelgeld- Maffia-Wurg-Praktijken’.Hij was vergezeld van 4 laffe en corrupte ‘Politie-bodyguards’ met het Motto: Horen, zien en zwijgen en die moesten het gezamenlijk doen met een flesje prik.

De extreem corrupte en gewetenloze  Prins Bernard Jr. doet zijn naam steeds meer eer aan en volgt zijn naamgenoot de Nazi Prins& Staat-Pooier-Opa Bernhard‘ in het vreemdgaan en misdadige voetsporen. Leve de Oranjes en de ‘Staats-NOS’ en ‘Hofnar Rutte’ zullen het allemaal weer gaan recht ballen. Hoe lang tolereert het Nederlandse Volk nog deze misdadige ‘Taxfree-Koninklijke-Parasieten-familie?

Als de ‘Syfilis Koninklijke Familie’ een bewijs van goed gedrag zou moeten overleggen mochten zij niet eens achter de Vuilniswagen(Video).
Het scheen dat ‘Yab Yum-Prinses Mabel’ ook stijf van de cocaïne in de toilet lag te wippen met drie grote Black Guy’s(Video), maar dat was iedereen ontgaan, omdat zij zich had vermomd als een ordinaire ‘Junkie-BN-Hoertje’ uit de stal van ‘Maffiaboss John de Mol (Video)’en ‘Oerdomme Linda de Mol’.

 

‘Prinses Yab Yum- Mabel’ Schatrijk met beursgang Adyen & ‘Elite-Maffiaboss Prins Bernhard’ Schatrijk met Huisjesmelken& King Willem 300 miljoen per jaar in Wonderland(Video).

Riool-Weekblad Niet  PRIVÉ publiceert vandaag exclusieve walgelijke  beelden die gemaakt zijn in de nacht van zaterdag op zondag, toen de snuivende liederlijke Bernhard Jr. het daar uitstekend leek te kunnen vinden met een onbekende, blonde ‘Junkie-Hoer’ die duidelijk niet zijn slaafse en domme echtgenote Prinses Annette is. Hij bloofde haar gouden bergen en stopte haar wat briefjes van 500,- euro toe. De ‘Elite-Maffia-Prins’ had tot in de kleine uurtjes – hij verliet de zaak stijf van de cocaine pas rond 04.15 uur – duidelijk weer wat geslaagde misdaden tegen het Volk te vieren. De AIVD van  D66 DDR66 Minister Ollongren(Video) weet natuurkijk weer van niets. Die heeft het te druk met de Russen(kuch). Dat zou de Prins zijn duistere aanschaf van het complete Mediapark in Hilversum kunnen zijn, dat hij vorige week wist toe te voegen aan zijn ‘Maffia-onroerend-goed-portefeuille’ waarin al zo’n zeshonderd panden in Amsterdam en het Circuit van Zandvoort zitten allemaal gefinancierd door de ‘Misdaadbanken ING en ANB-AMRO’ .

Woningnood. Niet voor King Willem want die heeft drie gratis Paleizen in NL en een Staats-uitkering van 300 miljoen euro per jaar en’ Nazi kunst’ in de verkoop(Video)

De ‘Elite-Maffia-Prins’  danste als een echte dolle Geile Beer die stijf stond van de cocaïne met de blonde ‘Junkie-Hoer’ op de walgelijke muziek van  de Goede Doelen oplichter Marco Borsato (Je hoeft niet naar huis vannacht). Als de onbekende ‘Junkie-Hoer’, die ook stijf van de cocaïne stond doorheeft dat de ‘Maffia-Prins’ en zij worden gefilmd, slaat zij samen met de ‘Politie-Bodyguard’ tot twee keer toe de telefoon van de makers van het opzienbarende liederlijke filmpje uit hun handen. Desondanks heeft niet PRIVÉ de beschikking over de ’verbijsterende liederlijke beelden’. De Maffia-Prins, die sinds 2000 is getrouwd, woont op slechts een paar minuten afstand van het drukke café, waar andere gasten zich verbaasden over het feit dat hij zich zo liederlijk  liet gaan en zich van niets en niemand – ook niet van op hem gerichte mobieltjes – iets aantrok. „Hij heeft thuis echt wel iets uit te leggen die Viespeuk die zich te buiten ging als een echte Maffiaboss die stijf staat van de cocaïne met een  peperdure Junkie-Hoer”,  zegt één van de verbouwereerde aanwezigen.

6 antwoorden »

 1. Het is wachten op het volgende schandaal.Neushoorns afschieten,een paar kinderen verwekken,bilderberg vergaderingen bijwonen etc etc en dan zal de media wel weer met dit komen om deze rat als held te romantiseren.Het is niet te geloven allemaal dat de mens dit allemaal toelaat!

  Gewoon blijven zwaaien…..

  Like

  • Hohoho, Bernhard de Kuise, trots van Nederland. Dit wordt lachen, als ze het goed doen tenminste.

   Ik zeg altijd maar zo; Bernhard de Kuise, trots van NL is de zwakke schakel voor de oranjes. Die man/ dat hoerejong heeft zoveel misdaden gepleegd dat wil je niet weten.

   En Bildeberg opgericht. Volbloed nazi. Bernhard is de molensteen van ons koningshuis.
   (Oranje is de kleur van de Vrijmetselarij, ’t is maar dat je het weet).

   Side-note. Ik vond Claus altijd de symphatiekste. Verloren leven noem ik hem. Had hem graag zijn eigen leven gegund. Maar goed. Bernhard dus.

   WNF dat is een misdadige organisatie. Die hebben miljarden geld losgebedeld en zijn daar werelddelen aan grond in Afrika mee gaan opkopen. Samen met die viezerik uit uit UK.

   Die lappen grond beschouwen zij nu als privebezit. Komt niemand op want “beschermd” enz enz. Zij jaagden daar zelf op groot wild. Op beschermd groot wild.

   Moet je nagaan, wanneer alles kapot is. Geen telecom, geen civilisatie. Dan zitten zij in het paradijs. Kom je aan bij de poort, denk je gered te zijn. Mag je binnenkomen en dan gewoon slaven voor hen. Want dat is, was en zal altijd de bedoeling van hen zijn.

   WNF is een set-up om Afrikanen hun grond aftepakken onder het mom van “Natuurbescherming”. Zij hebben die grond zichzelf toegeeigend. Terwijl de Queef of England al de grootste grondbezitter ter wereld was.

   Bernhard is a punk. Gaan we nog veel over horen.

   Maar ik wou wat anders zeggen;

   msm = enemy of the people. Financieel Dagblad heeft dus letterlijk een Moffenhoer in dienst. Ans Boersma.

   https://www.geenstijl.nl/5145846/ans-nusra/

   FD wil haar uitzetting nog aanvechten. Terwijl ze haar de rotkop kaal moeten scheren en op de platte kar moeten gooien. Da’s traditie in Holland, doen we elke 75 jaar.

   Zij kon haar benen niet bijelkaar houden omdat ze slecht is opgevoed. Ze ligt letterlijk met de vijand (Nusra/ IS/ Islam) van Nederland te ketsen.

   Geloof niks van wat ze zeggen bij FD. Die relatie is niet gestopt in 2015, ze hebben contact gehouden en zij werkte voor de vijand. Justitie gaat je niet 3,5 jaar later nogeens pakken omdat je je een keer vol hebt laten blaffen door zo’n al-nusra turd.

   Dat doen ze niet. Er was dus nog recent contact tussen de SS-er van de EU/ Schaduwmacht en deze Moffenhoer.

   Eindelijk eens goed werk van Justitie. Klasse, aanpakken die colaborateurs.

   Op de Lijst en op de platte kar met Ans Boersma, van het FD.

   Like

  • Verder is het netzomin een terroristenliefje alsdan een loverboy.

   –> Het zijn Moffenhoeren en mensenhandelaren/ slavendrijvers.

   Dit is niet de situatie om een nieuw woord in de Dikke vanDalen te krijgen (GS).

   Daar is de situatie te ernstig voor.

   Het zijn Moffenhoeren, niets meer en niets minder. Niet de boel gaan verwarren of romantiseren. Alleen cucks gebruiken verkleinwoordjes voor misdaden tegen de menselijkheid.

   Ans Boersma van de msm is een Moffenhoer. We weten allemaal wat er na haar proces met haar moet gebeuren.

   Verder moet je niks geloven van wat deze regering met moslims bekonkelstoofd. Omgekocht.

   Verder moet je niks geloven van wat deze Magistratuur met moslims bekonkelstoofd. Chantabel/ Pedofilie.

   Verder moet je niks geloven van wat deze Politie met moslims bekonkelstoofd.

   Heb je dat vieze reclame-billboard met die mocro/islam rat in Politieuniform al gezien? Kan je alvast wennen aan een nieuwe “diverse” sadistische politiemacht in de straten van ons eens zo mooie Nederland.

   Dat is de boodschap van dat reclamebord, wen ervast almaar aan dat je brutaal aangesproken gaat worden door een moslim in politieuniform.

   Puur verraad aan Nederland van de politietop en EU!

   Geloof, vertrouw en respecteer helemaal niks van de huidige machthebbers, het zijn de vijanden van het Nederlandse volk.

   Beter zing je de nieuwste hit onder de moeslims met jallaba’s aan;

   “Zelfs je baard is mooi”

   (Zeer populair in religieuze kringen en in de moskeet).

   https://www.tonysmelody.nl/blog/abou..wat

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.