Klasse justitie

Uitgezette ‘AIVD-journalist’ ‘Christelijke’ Boersma aka ”de Hoer” van Al-Nusra hielp haar ‘IS-Loverboy’ o.a aan valse papieren en is niet gearresteerd.

( van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels propaganda(Video) redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- Rent a D66 Minister Kaag’ financiert Privé Jet van 50 miljoen ‘Loverboy Abbas’(Video).
De ‘Christelijke’ Hoer van Al Al-Nusra Ans Boersma (31), de ‘Nep en Fop journalist’ die ook werkte voor de AIVD als buitenlandcorrespondent die donderdagmorgen Turkije is uitgezet, wordt  o.a. verdacht van valsheid in geschrifte voor haar ‘Terroristen-Loverboy’. Ze had in 2015 een Loverboy-relatie met de IS-Moordenaar. Het stelt had al een ‘Hem&Haar bomvest’ aangeschaft voor hun ‘IS-Bruilof’ .Als trouwauto hadden een ‘Al-nusra-voertuig’ cadeau gekregen die ,u raadt het al gefinancierd was door de voormalige corrupte ‘PvdA Minister-Eunuch Koenders’ van Corrupte Buitenlandse Zaken, wat later weer goed werd gebral door de ‘VVD Aasgier& Racist Blok'(Video). Lekker Christelijk allemaal, niet dan? Dat zeggen bronnen tegen Nieuwsuur. Jabhat al-Nusraof Al-Nusra Front werd in januari 2012 opgericht als een onderafdeling van de Islamitische Staat in Irak (ISI). En een ieder andere Labbenkakken had voor minder in de cel gezeten. Nou, het is goed gesteld met het aanzien van de corrupte en laffe  journalistiek en de corrupte politiek in “Banana-Fraude-Nederland” van Rutte& ‘PLO-D66 DDR66 Minister Kaag –Anis al-Qaq’ en de bij behorende ‘VVD-CDA-Klasse Justitie’ van de ‘CDA Gestapo-Generaal Grapperhaus’& de VVD-Elite-Gangster Dekker. De D66 ‘DDR66 Minister Kaag’ had en/of heeft nog steeds een Loverboy relatie met de PLO Minister Anis al Qaq(Video).Moet kunnen als D66′ DDR66 Minister van Buitenlandse corrupte zaken’ van het ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte’, niet dan? Alle ingewijde in de journalistiek weten dat alle buitenlandcorrespondenten,zoals bijv. de ‘Staats-NOS-Moskou correspondent David Jan Godfroid‘ stiekem zwart betaald bijwerken voor de AIVD en ‘dr. Goebbels-propaganda’ maken voor de corrupte Gevestigde Orde met ‘Taxfree-VOC-King Willem’ en hun Puppet regiem ‘Taxfree-Shell-Rutte3’.,

AIVD Boss Bertholee’ bij College Tour:”Wij hebben journalisten op onze loonlijst(Video)”.Is het nieuws over de AIVD hack FAKE NEWS.

NewsGuard and D66 ‘DDR Minister Ollongren’ Launches War on Alternative Media like Volksnieuws-Amsterdam-Noir en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video).

Dan werken markant alle laffe en corrupte zogenaamde misdaadjournalisten zoals de Insluip-Geilneef-Junkie- Peter R. de Vries(Video)(‘aanschuif- Allesdeskundige’  a raison van 2.500,- euro per keer bij de ‘Staat-bral-programma’s Jinek, Pauw en Nieuwkerk& RTL-Riool- Boulevard), deMedia-Huurmoordenaar John van den Heuvel’( ‘NSB-Telegraaf’& ‘RTL-Riool- Boulevard’) en de ‘Moordenaar met de pen Paul Vugts (het oude PvdA-mannen-Vod- Het Parool) met en voor bepaalde corrupte Justitie  en/of politie. Maar nu blijkt er ook nog een derde soort corrupte en laffe( Geile) journalistiek te zijn. De corrupte buitenlandcorrespondent ‘Christelijke’-AIVD-Hoeren van Al Al-Nusra &IS te zijn.

De  ‘Nep en fop- journalist’ zou haar ex-vriend  Loverboy, een Syriër die onlangs in Nederland is gearresteerd omdat hij lid is van terreurorganisatie Jabhat al-Nusra of te wel de IS. De AVID-agent en Nep en Fop Journalist ‘Christelijke’ Boersma werd donderdag door Turkije op het vliegtuig naar Nederland gezet. Het leek aanvankelijk te gaan om een inbreuk op de persvrijheid (kuch), maar later op de dag maakte het Openbaar Ministerie (OM) bekend dat Boersma verdachte is in een lopend strafrechtelijk onderzoek naar terrorisme en Loverboy’s. Het Financieele Dagblad (FD), waar Boersma voor werkt, meldt dat de correspondent van de Turkse politie niet te horen heeft gekregen dat zij banden zou hebben met Al-Nusra. Boersma schreef onder meer voor het ‘Godsdienst-waanzinnige-Oranje Boven’-bejaarde-Vod Trouw, het domme blad OneWorld en ze gaf les op de afdeling journalistiek van de extreem domme Christelijke Hogeschool Ede. Ook reisde ze regelmatig naar het Griekse eiland Lesbos om vluchtelingen te ‘helpen’ en bronnen melde ons om aldaar met “Meetoo -Johny de Mol(Video) te neuken. Tja, wie niet in die walgelijke en corrupte ‘BN-Hoeren- (Nep-Fop-journalisten)kringen’?

‘Judas-Steun’ van de Nep en ‘Fop Christelijke Journalistiek.

DDR66-Minister Ollongren’ aka “De Censuur Queen”(Video) Koketteert vals met wens voor een sterke pluriforme media.

Op de Facebookpagina van Boersma wensen ‘Christelijke’ vrienden haar sterkte. ’Wat een bizarre situatie en zonde van de ‘Hem& Haar bomvesten’ ’, schrijft Jori de idioot. Een nichtje laat weten dat ze hoopt dat alles goed komt met haar en haar ‘IS-Loverboy’. Ook voormalig corrupte collega-docenten van de CHE en domme ‘Christelijke’ oud-leerlingen betuigen hun steun via social media en willen ook graag als ‘Nep en Fop journalist’ zwart bijwerken voor de AIVD van de D66 ‘DDR66Minster-Censuur Queen-Ollongren‘ in het buitenland.Docent en buitenlandredacteur en AIVD-spion de extreem corrupte en laffe Geile Ruurd Ubels, die Boersma als collega kent en beweert haar niet geneukt te hebben, bralt  in het eveneens extreem domme en laffe Nederlands Dagblad de uitgezette correspondent een ‘goede-AIVD-journalist’ te vinden. „Ze schreef de afgelopen twee jaar een aantal grote dr. Goebbels reportages voor het Nederlands Dagblad, onder meer over de positie van Turkse christenen in de aanloop naar het referendum waarmee ‘Slutan-Erdogan’ zijn macht vergrootte. Dat deed ze helder en gedegen zoals dr. Goebbels en/of de AIVD het gewild had.”  Het FD heeft er inmiddels de laan uit gestuurd. Boersma vindt verder dat de verontwaardiging van het FD zich zou moeten richten op de Nederlandse politie, „die door -zo lijkt het vooralsnog- informatie over haar te delen met de Turkse autoriteiten, het leven en de toekomst van de voor het FD  niet meer werkzame journaliste ernstig in gevaar heeft gebracht”, aldus haar brallende advocaat  Pijnenburg.

No Surrender Captain Henk Kuiper:” Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook over John van den Heuvel en de Ratten in pak.”

Bizar: De extreem corrupte en laffe Nederlandse Vereniging van -(Gevestigde)- Journalisten liet weten achter ‘AIVD-collega Ans Boersma’ en alle corrupte misdaadjournalisten te blijven staan, zo meldt de ‘dr. Goebbels- secretaris Thomas Bruning'(Video)schaamteloos. „Over haar ‘Christelijk-‘ werk als(AIVD)-journalist is zover wij weten geen twijfel en door ondoordacht handelen van het OM is ze in gevaar gebracht. Totdat het tegendeel is bewezen, gaan we uit van haar integriteit en dat van onze  moedige en integere misdaadjournalisten van John de Mol  en wij vermoeden zelfs dat de Russen hier achter zitten.

8 antwoorden »

 1. LS…

  Weet iemand nog waar het over gaat ! De Zio Nazi Khazaren Jezuïeten weten keer op keer de ware criminelen uit de wind te houden met dit soort nep flut en onzin verhalen. We moeten keer op keer het Anti Semitische bestrijden volgens de nep politici en nep Jellenek uitzendingen… Iedereen is vergeten dat het de Elite Joden waren die de slemielen Joden de gaskamer hebben ingejaagd. Iedereen weet dat de Romeinen de Christusfiguur zou hebben gekruisigd met goedkeuring van de farizeeërs. Tot op de dag van vandaag laten de Farizeeër Joden / Khazaren het vuile werk nu eenmaal graag aan iemand anders over, Kijk naar de USSA ! De huidige Khazaar ruimt zijn overtollige volk zoals een varkensboer zijn aan de pest overleden varkens ruimt etc.

  Like

  • LS…

   Trump and Gang ! Full of shit and put your missals in you ass !
   YOU ARE DEFENSELESS AND SO ARE WE IN EUROPE…

   THANK YOU SO MUCH !

   Like

 2. Moge het volk van Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond !

  alex zaagsel denk dat je volk rijp is voor dit ?

  En jou stelletjes homo’s aan de macht houden zodat jullie duivelse leven door kan gaan en kijk jullie regels

  1 Neem de controle over de wereld via ‘stille oorlogvoering’ en verminder de economische inductantie van de wereld tot een veilig niveau door een proces van welwillende slavernij en genocide.

  2 Het moet voor de lezer glashelder zijn waarom absolute geheimhouding over de stille wapens noodzakelijk is.

  3 Houd het publiek ongedisciplineerd en onkundig van de basisprincipes van het systeem en houd ze in verwarring, ongeorganiseerd en afgeleid met zaken van niet echt belang.

  4 Saboteer hun mentale activiteiten; het verstrekken van een programma van openbaar onderwijs van lage kwaliteit.

  5 Betrokken zijn bij hun emoties en hun zelfgenoegzaamheid vergroten door constant spervuur ​​van seks, geweld en oorlogen in de media.

  6 Houd de aandacht van het publiek voor volwassenen afgeleid van de echte sociale kwesties, en gefascineerd door zaken van niet echt belang.

  7 Entertainment: houd het openbare entertainment onder het niveau van de zesde klas. Werk: houd het publiek druk, druk, druk, zonder tijd om na te denken.

  8
  Herschrijven van geschiedenis en recht en het publiek onderwerpen aan de afwijkende schepping.

  Een stil wapensysteem werkt op gegevens die zijn verkregen van een volgzaam publiek met juridische macht.

  Het publiek is rijp voor overgave en stemt in met slavernij en legale aantasting – het publiek betaalt inkomstenbelasting ondanks een duidelijk gebrek aan eerlijke dienstverlening door de overheid.

  “Kunstmatige baarmoeders” om een ​​stabiele omgeving voor groei en volwassenheid te bieden, dwz overleving van zowel het grote publiek als de elite – met een duidelijk verschil in de manier waarop elk van deze klassen de oplossing van problemen aanpakt.

  Het publiek wil dat een menselijke god alle risico’s van hun leven elimineert, dus de menselijke god, de politicus, belooft de wereld en levert niets.

  Engeland moet met no deal uitstappen dan zijn ze rijp !

  Dit is nu uw regering en KH veel geluk ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.