Elitaire Misdaad

Monsters (Niet De Holleeder’s) Leading US and NL”: Thousands More Children Locked Up in the US and having hunger in NL Than Reported.

(Written by Julia Conleyen ondersteunt door redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Monsters van Amsterdam de ex Wethouders Asscher en Ollongren(Video).
Hoe lang lukt het de ‘MSM-corporate crime media’ van Maffiaboss John de Mol’(Video) nog met zijn altijd liegende zogenaamde misdaadjournalisten de corrupte en laffe ‘Junkie- Peter R. de Vries'(Video) en ‘Media-huurmoordenaar-John van den Heuvel ,enz. en de corrupte Gevestigde Orde Pers met ‘AIVD-journalisten als ‘Christelijke’ Boersma aka ”de Hoer” van Al-Nusra(Video) om het Volk af te leiden met ‘Monster Holleeder’ van de echte Monsters: ‘Taxfree-VOC-King Willem’(Video)& ‘Huisjesmelker- Geile Prins Bernard’(Video) & ‘Yab Yum Mabel’, ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Judas-Co(Video), de corrupte en laffe Gevestigde Orde politieke partijtjes CDA, PvdA, GroenLinks, D66,VVD en CU, de Bankier Gangsters en de Ratten in pak(Video), etc. .VN wil dat ‘Mad Dog Trump’ ‘Sophie’s Choice-immigratiebeleid’ met zijn ‘Trump Children-Towers’ direct aanpast(Video)en dat de ‘VVD-Griezel Teeven veroordeeld wordt(Video) voor het deporteren van een terminal ziek Vluchtelingen kind de dood in.

Telegraaf blij: Máxima draagt ‘Hoerig-pronkstuk-Stuart-Diamant’ en kinderen hebben nog steeds honger in NL(Video)!
Confirming the fears of human rights groups, the inspector general for the Department of Health and Human Services (HHS) reported on Thursday that thousands more children were  ‘Sophie’s Choice-separated’ from their parents at the southern U.S. border by  the ‘Mad Dog Child-Killer Trump’ ‘Monster-administration’, long before it first publicly unveiled the family separation policy last spring.

War Mongul Obama’ and ‘Pedo Bill’ and ‘GroenLinks CIA- Trol Van Oijk’ and  ‘Monster-D66 Sjoerdsma’ are far more dangerous than ‘Mad Dog Trump’(Video).

Het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media-Maffia en het Koningshuis in beeld: Prinses Mabel & Linda de Mol(Video).

Het ‘DDR66- Monster Ollongren’ mag brallen in de ‘NSB-Telegraaf’(Video).
“The total number of children ‘Sophie’s Choice-separated’ from a parent or guardian by immigration authorities is unknown,” reads the report, and the inspector general found that children were separated over a longer period of time as officials “observed a steep increase in the number of children who had been separated from a parent or guardian” by the ‘Neo Nazi- Department of Homeland Security’ starting inJuly 2017—nearly a year before the ‘Mad Dog Child-Killer-Trump-administration'(Video) officially announced its family separation policy in May 2018.

Steve Brown kaartte de ongelijkheid en armoede in A’dam al aan(Video )waar  de Politieke  Monsters verantwoordelijk voor zijn .

King Willem en zijn Raad van State ‘Monster Deporatie-Rechter Ettekoven’ maken zich schuldig aan Kindermishandeling tegen Lili en Howick(Video) .
“This ‘Sophie’s Choice- policy’ was a cruel disaster from the start. This report reaffirms that the corrupt ‘Neo-Nazi-Red Neck-KKK- government’ from the ‘US-Killer-Elite'(Video) never had a clear picture of how many children it ‘Sophie’s Choice- ripped’ from their parents. We will be back in court over this latest revelation,” said Lee Gelernt, lead attorney for the ACLU’s Immigrant Rights program. “It is shocking that the  ‘Mad Dog Child-Killer-Trump’ Monster- administration enacted this ‘Sophie’s Choice-policy’ with no attempt to develop the infrastructure and processes that could track and eventually reunite these children,” said Sandy Santana, executive director of Children’s Rights. “We are not talking about commodities. These are kids, and we owe these families—and the American public—the full and accurate count of the number of separated children and their whereabouts today. Even amidst the government shutdown, the corrupt Congress must make getting concrete answers an absolute and urgent priority.”Amnesty International previously estimated in October that about 8,000 families had been ‘Sophie’s Choice-separated’ at the border by the ‘Mad Do Child-Killer- Trump-Neo Nazi-administration’ between 2017 and 2018.The initial family ‘Sophie’s Choice-separations’ are being characterized as a “trial balloon” prior to the agency’s announcement of the official policy, which sparked nationwide protests as well as international outrage, with UN human rights chief Michele Bachelet condemning  ‘Neo Nazi- Mad Dog-Trump’ for the “unconscionable” human rights violation.The news provoked renewed outrage among progressives and immigrant rights groups on social media, with at least one journalist suggesting the ‘Mad Dog- president’ and other ‘Neo-Nazi-administration- officials’ should be promptly brought before the U.S. International Court of Justice to be tried for human rights violations.

Ping Pong Democratie’:PvdA maakt wetten om kinderen het land uit te zetten met ‘Royal-Taxfree-Shell-Rutte’ en nu in ‘Nep en Fop-oppositie’zijn de ‘PvdA-Hoertjes’ opeens tegen hun eigen gemaakte wetten(Video). Partijleider van de Stem van de Straat ing Steve Brown legt het fenomeen van ‘Ping Pong democratie’ hierna uit:

14 antwoorden »

 1. Maar wat Rotterdam betreft: het gaat de verkeerde kant op. Vroeger was Rotterdam een mooie ( en moderne) havenstad. Nu heeft de corruptie de overhand gekregen. Leg je dit voor aan een van de raadsleden dan krijg je als antwoord: ja, maar het is overal eigenlijk wel zo en je moet tenslotte met de tijd mee. De bestuurders hier denken dat zij met de tijd mee gaan. Volgens mij is er evenwel sprake van pure achteruitgang.

  Like

 2. hoe kunnen monsters u onder de duim houden ARMOEDE !
  en zij leven als god in frankrijk voor uw neus van uw belasting geld daar om twee keer wereldoorlog om spullen af te pakken en mensen te vermoorden !

  Like

 3. En niet vergeten de IRS is belasting die zij u voor u stellen dus vaticaan, royals holbewoners, regering, nu snap u waarom halsema tegen balk- ellende zei dat na verkiezingsdag volk niks meer te vertellen heeft ! En rutte gaat meteen op ramkroes om de homo’s in stand te houden

  Like

 4. Dit zijn de echte Monsters !

  De negende cirkel Child Sacrifice Cult, gerund door en gefinancierd door de CIA en
  het Vaticaan, leek onze wereldwijde economische aangelegenheden te beheersen door middel van Satan die pedofiele partijen en kinderoffers aanbad die regelmatig over de hele wereld worden gehouden. Zie Bush, Clintons, Vaticaan, Royals, Hollywood, CIA, UK PM, Baptisten in pedofilie: https://beforeitsnews.com/v3/celebrities/2018/2475542.html

  De operatie werd gefinancierd, kreeg politieke invloed en werd overeind gehouden door omkoping en afpersing door de Negende Cirkel van het Vaticaan, die internationale uitbuiting van kinderen, kidnapping, mensenhandel, wapen- en drugshandelingen leidde, waarvan de criminele activiteiten door verschillende maffia werden afgedwongen. Zie CIA-Vatican Control of the Global Monetary System via kindermisbruik: https://beforeitsnews.com/v3/celebrities/2018/2475533.html

  Het begon allemaal in 1871 toen het Amerikaanse monetaire systeem werd gevormd onder US Inc. Tegen 1913 bestond deze illegale onderneming – uiteindelijk samengesteld uit de Cabal Illuminati, Bilderbergs, Trilaterale Commissie, Skull and Bones, G8, bankiers en private partijen onder leiding van de Rothschilds – verzamelde Amerikaanse belastingbetaler gelden via US Inc, de Britse kroon en het Vaticaan via hun particuliere IRS.

  Gelden werden via hun particuliere Federal Reserve overgemaakt naar hun privébank in de staat London, waar het vervolgens werd uitgegeven aan de privé-Vatican Bank en verspreid over de hele wereld naar particuliere centrale banken om hun eigen zakken en die van grote bedrijven te vullen. wereldwijde en politieke elites die ze onderweg wilden beïnvloeden. Zie: Koningin Elizabeth, Vaticaan, Canadese regering Het vermoorden van getuigen van kindermoorden: https://beforeitsnews.com/v3/celebrities/2018/2475410.html

  Ongeveer een maand later arriveerden de Amerikaanse belastingbetaler-gelden weer in de privékas van de New York Bank of Mellon, waar Amerikaanse belastingbetalers werden gedwongen te lenen op hun “privé-eigendom” gelden om Amerikaanse overheidsmedewerkers te betalen – een belangrijke reden voor de staatsschuld .

  Gedurende de hele geschiedenis van de Federal Reserve is er geen openbare boekhouding of audit geweest. Tegen 1932 had de Fed zoveel fiat-valuta gedrukt dat de VS Inc. failliet was. In 1971 had president Nixon de VS van de gouden standaard gehaald .

  Like

  • Kruimelwerk bij de Rotterdamse douane.

   De miljardenfraude van ASS-cher en de corruptie van k-ASS-ha doen het hem.

   De familie ASS-cher verkocht Joodse labbekakken aan de Gestapo voor 2 gulden per kilo.

   Like

 5. Hoogst waarschijnlijk is Nancy Pelosi de drugs madame van LA en CA . Na haar acties deze week blijkt wat een schofterig wijf het is. Zelf durft ze geen `impeachment no matter what’, `impeach 45′ of `open borders’ met Mexico te kraaien, dat laat ze Maxine Waters voor haar doen. In plaats daarvan stuurt ze een briefje dat President Trump the State of the Union address het beste maar kan afzeggen en z’n kan speech opschrijven om die naar het congres te sturen. Trump hoeft dan zelf wegens security redenen niet te verschijnen. Een videootje vanuit de Oval Office mag nog van haar. Typisch het gedrag van figuren uit de onderwereld die zwaar aan de pillen coke of meth verslaafd zijn. Er is dan ook nog al wat gebeurt. Zo trekt Trump alle Amerikaanse troepen terug uit Syrië en Afghanistan en sluit hij de grenzen met Mexico. Een zet waar iedere drugs en mensen handelaars al maanden van wakker ligt. Kortom, alles wijst erop dat Pelosi de drugs madame van LA en CA is.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.