Kabinet Rutte3

Gabbard fot President, Offers Sharpest Rebuke of Military Industrial Complex and ‘Elite-Gangster-Bankers’. Rutte& Bijleveld geschokt.

( van onze US-Killer-Elite redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nachtmerrie voor de ‘US & EU-Killer-Elite’: Tulsi Gabberd for President and Bernie Sanders for Vice President (Video) .’CDA-Psycho-Minister-Bijleveld’ bezoekt Wapenhandelaar ‘Mad Dog Trump’ om Orders op te halen(Video).
Tulsi Gabbard fot President Offers Sharpest Rebuke of Military Industrial Complex and  ‘Elite-Gangster-Banker( zie Video hieronder). De ‘VVD-Godfather Rutte’ en zijn ‘Nep en Fop Christen-CDA -War Mongul Bijleveld’ zijn geschokt van Gabbard, want de ‘Duivelse  Bijleveld’ stond gisteren nog berentrots tijdens het Tweede Kamer ‘gebral-debat’  over de Oorlogzuchtige NeoNazi-visie op de toekomst van Defensie aan te kondigen om nog meer F-35  te gaan kopen bij  ‘Mad Dog-Trump ‘de Puppet van het ‘US-Killer-Elite- Military Industrial Complex’ en de ‘Elite-Bankier-Gangsters’.

Bizar was dat de bejaarde GroenLinksRechts ‘CIA Trol Bram van Oijk’ en het ‘PvdA-Hoertje Kerstens’(Video) het daar nog volmondig mee eens waren ook onder het mom van uiteraard weer ‘Pas op voor de Russen’. De enige die tegengas gaven aan de ‘SS-Rusland-Hysterie’ was Thierry Baudet en Karabulut van de SP.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.