oorlog

Gevestigd Orde partijtjes vallen als een horde SS-ers ‘Verzet‘s Held-Baudet’ aan omdat hij Rusland niet als een bedreiging van NL ziet.

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Gisteren was er een Tweede kamer ‘debat-gebral’ met de ‘CDA-Rat- Minister Bijlenveld’ van Defensie voor de ‘Taxfree-Killer-Elite’ over o.a. de verhoging van het defensie budget zodat er nog meer F-35 (het duurste niet vliegende gevechtsvliegtuig ter wereld (VIdeo)) gekocht kunnen worden bijt Mad Dog Trump, de Pupppet van het ‘US-Killer-Elite -Militair  Industrieel- complex’, terwijl 500 duizend kinderen niet een normale maaltijd per dag krijgen in NL. Kan de ‘Gevestigde-SS-Orde’& anti Rusland -partijtjes wat schelen. Ze gaan bijna net zo tekeer als Hitler tegen Rusland!  Maar wie verdedigt die hongerende kinderen eens een keer? In ieder geval niet de corrupte ‘SS-War Mongul-Minister Bijlenveld en defensie en de Gevestigde-SS-orde partijtjes de ‘Nep en Fop Christen CDA’, ‘VVD-misdaadgroep’, ‘PvdA-hoertjes’ ‘GroenLinksRechts’, ‘D66 DDR66’ en de’ CU-Incest Bijbelbelt’. Wat kan die ondervoede kinderen en hun wanhopige ouders de Russen schelen, die willen gewoon een normale maaltijd per dag en niet meer in de doffe armoede leven. De naam van het gebral debat  was: “Debat over de- (Oorlogszuchtige Nazi-anti Rusland) visie op de toekomst van Defensie.

 De Tweede Kamer begint steeds meer te lijken op de  Reichstag  van Hitler.

Opvallen en ronduit bizar is hoe de zogenaamde Linkse partijtjes GroenLinks, en de PvdA in een klein decennia van ‘Ban de Bom’ en Nixon is Moordenaar en het gebroken geweertjes ‘omgeturnd’ (lees: omgekocht)  zijn in echte ‘SS-War-Monguls’ tegen Rusland.

Zoals altijd trok deze ‘Oorlog ‘s-Hitsende-SS-Meute’ in de Tweede Kamer van de corrupte en laffe Gevestigde Orde partijtjes van  zogenaamd Links tot Rechts ten strijden tegen Verzet ‘s Held-Baudet onder leiding van de bejaarde ‘GroenLinksRechts-CIA-Trol Bram van Oijk, omdat hij weigerde Rusland als bedreiging te zien van Nederland en de EU. Bram zijn vaste ‘D66- SS- secondant-Sjoerd Sjoerdsma’ was deze keer afwezig en was vervangen door laffe en corrupte ‘D66-NSB-er -S. Belhaje’.  Ook het laffe PvdA –Hoertje- Kerstens(Video) viel ‘Verzet ‘s Held Baudet’ aan met dr. Goebbels-Rusland-Hysterica die zo uit de mond van Mussert had kunnen komen, Houzee PvdA! De enige die naast Baudet niet mee deed aan deze ‘Rusland- SS-Hysterie’  en wapen aankoop-gekte was Karabulut van de SP. Zij werd gelijk uitgescholden voor ‘Sultan Erdogan-Hoer’ door de ‘Gevestigde-SS-Orde partijtjes’ .

 

 

Schokkende Beelden van de SS&‘NSB-Elite’ in 1940(Video) op de Dam en na 1945 weer  de’ Taxfree-Royal-SS&‘NSB-Elite’ op de Dam tot heden:

3 antwoorden »

 1. LS…

  Onze altijd optimistische minister-president (al ziet niet iedereen dat) heeft natuurlijk liever dat Rusland onze vijand is. De balloze nitwit heeft liever dat wij straks helemaal zonder gas zitten of het veel te dure gas van de Zio Nazi USSA gaan kopen. Net zoals de Niet Vliegende Gouden Doodskist. Rutti heef ook niet in de gaten dat de Russen voor een paar triljoen minder heel wat aardig speelgoed in de lucht hebbben hangen die gehakt maken van de F35… Maar ja ! Prioriteiten he !

  Like

 2. Bram van Oijk zou het liefst heel Afrika binnen willen smokkelen in de volksbuurten van Moskou.

  Dan kan hij als ingehuurde CIA-mol er dubbel en dwars aan verdienen.

  Groenlinks begint een Taxfree-megabedrijf ala Shell te worden: veel geld verdienen aan groene gekte, politici omkopen, corrupte klimaatdoelstellingen, immigrantenTaxfree binnensmokkelen, olie stelen van Rusland en geld verdienen aan verroest afgeschreven wapentuig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.