Elitaire Misdaad

Laatste labbekak alert uit Davos: Alle labbekakken moeten Wereldwijd verwerkt worden tot kunstmest: Queen Maxima krijgt er spontaan een Orgasme van.

( door Toedeledokie en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- In het  ‘Elite-Gangster-Paradise- Davos’(Video) bralde de  extreem corrupte en ronduit onmenselijke CEO van kunstmestgigant Yara International van de ‘Taxfree-Royal- Killer-Elite’ de volgende veelbelovende Genocide woorden uit: MissieCeo Svein Tore Tolsether van kunstmestgigant Yara International vertelt hoe zijn bedrijf nadenkt over zijn maatschappelijke rol. „Wat is het doel van onze onderneming? Wat is eigenlijk onze missie?” Als debat-bral-leider en’ CNN-CIA-Hoer -journalist Rana Foroohar’ (Video)  aan de zaal bom vol met ‘Super-Elite-Gangsters’ vraagt wie actief bezig is met de eigen’ Genocide- missie’ gaan nagenoeg alle handen schuin ‘SS-omhoog’.

Allerrijksten ‘Elite-Gangsters’ in de wereld 1 biljoen Rijker en weer stierven er 15 miljoen kinderen van de Honger(video).

De missie is natuurlijk als volgt:
Alle arme bejaarden, overtollige zieken, gele hesjes en labbekakken moeten wereldwijd verwerkt worden tot Kunstmest, het liefst voorbewerkt met chroom-6 , asbest of uranium.235 of 238(Video). De ook aanwezige ‘Taxfree-Queen Exotica- Maxima’(Video) werd er zo enthousiast van dat zij ter plekken een ‘Royal-Orgasme’ kreeg.

 

2 antwoorden »

  1. Groenniets Halsema verkoopt haar pandje aan de Ringvaart. Haar kindjes gingen natuurlijk niet naar de plaatselijke lagere school. Jules Vischjager, kindje van de ouvreuse en van de directeur van de Bio, is ondertussen dada. Of hij nog bij Eik en Linde zijn deuntje speelt is mij onbekend.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.