Amsterdam

#GroenLinks-Oplichters-partij: Klaver, Halsema, Van Oijk en Wassink van Pacifistische Kraakpand bewoners tot ‘Villa-War Monguls-eigenaren ’

( van onze ‘GroenLinksRechts Oplichters-partij’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gevestigd Orde partijtjes vallen onder leiding van ‘GroenLinksRechts-CIA -Trol Bram van Oijk’ als een horde SS-ers(Video) ‘Verzet‘s Held -Baudet’ aan omdat hij Rusland niet als een bedreiging van Nederland ziet.
Ooit was de jonge Bram van Oijk prominent en actief ‘Nep en Fop-lid ‘van de PSP en woonde hij gratis als dienstweigeraar in een Kraakpand en liep hij wekelijks zwart betaald door de BVD mee in de Vredesbeweging demonstraties (vrouwen in de kont te knijpen) en hield hij wekelijks ‘Bral-vergadering’ en manifesten tegen de Oorlogen( o.a.Vet-nam) en schreef hij als zogenaamde Linkse journalist (Video)(jonge Bram ‘werkte’ toen al zwart betaald voor de BVD en nu voor de AIVD/CIA) artikelen tegen de Kern Bommen en het  ‘US-Killer-Elite-Military Industrial Complex’(Video) en dood aan Nixon en Reagan.Nu staat hij bijna wekelijks in de Tweede Kamer oproepen te doen als een ras SS-er om Oorlogs maatregelen tegen Rusland en meer wapens aan te kopen bij ‘Mad Dog Trump’ en woont hij in een peperdure Haagse Villa net als de partij ‘Führer Klaver’ in Utrecht. Is dat Links? Is dat Groen?? Pikant is dat Steve Brown in tegenstelling tot Bram al in die Tijd door de BVD als Staatsgevaarlijk was gekwalificeerd.Dat is pas echt links.

“Deep State”-Burgemeester Halsema’ doet waar zij voor ingehuurd is en smijt Klokkenluider op straat(Video).

Corrupte Amsterdamse Nep en Fop Wethouder Groot Wassink: ‘Mail als u een pand voor ongedocumenteerden als onze  Bennie Boerka  hebt’:

De GroenLinksRechts Wethouder Rutger Groot Wassink wil dat Kapitaal krachtige VVD&D66 en GroenLinks Amsterdammers zich bij hem melden als ze panden hebben die ze zelf geschikt vinden voor de opvang van asielzoekers zonder verblijfsvergunning.
Die Bral-oproep deed hij voorafgaand aan de Elite-Censuur-talkshow” Onder Nep en Fop-Amsterdammers in het zwaar gesubsidieerde ‘oude- PvdA NSB-mannen-De Bral-Balie’. ‘Wij zoeken zelf naar geschikte Luxe panden, maar als er nog mensen zijn die een pand hebben en dat eventueel ter beschikking willen stellen of willen verhuren voor de opvang van ongedocumenteerden, dan roep ik hen zeer op om even een mailtje naar mij te sturen. Dat helpt natuurlijk enorm.‘ Opvallend dat de GroenLinksRechts-“Deep State”-Burgemeester Halsema aka “de Doofpot”zich nog niet heeft gemeld bij haar corrupte partijgenoot Wethouder Wassink, want die heeft een Kapitaal miljoenen pand aan de Transvaalkade te Amsterdam met vier lege etage in de verkoop staan en daar kunnen zo’n 50 illegalen vluchtelingen in. De vraagprijs van de Luxe en zeer ruime eengezinswoning, bouwjaar 1906, is door de corrupte makelaar(niet van de Witwas-BV van ‘Huisjesmelker Prins Bernhard’) niet bekend gemaakt. Volgens het berekeningsmodel van De Hypotheker is de woning meer dan 1,4 miljoen waard. Het hysterische reactionaire  Weblog Geenstijl meldde woensdag dat het energielabel van het huis G is, de minst zuinige optie. Echt Links en echt Groen, niet dan?

Hypocriete Klaver & Nijpels & Samsom &Van Oijk wonen zelf Antiduurzaam.Van Oijk wil Oorlog met Rusland en zit in de Mensensmokkel(Video).

Woningnood. Niet voor King Willem want die heeft drie gratis Paleizen in NL en een Staats-uitkering van 300 miljoen euro per jaar en’ Nazi kunst’ in de verkoop(video).
Maar ook ‘Yes we can Boy- Klaver’ heeft zich niet gemeld, want ook zijn Kapitale Villa staat in de verkoop en die Villa ook groot genoeg om tenminste 50 ‘illegalen- ‘Bennie Boerka-Vluchtelingen’ in kwijt te kunnen. Is dat Links? Is dat Groen?? Of is dat gewoon Oplichting van het Volk?

GroenLinks: 11,5 miljoen voor Illegale Vluchtelingen  en Amsterdammers staan meer 20 jaar in rij voor een  betaalbaar huis en wekelijks bij de Voedselbanken in haveloze kleren.
Onlangs bleek dat de opvang en hulp aan de ongeveer vijfhonderd asielzoekers zonder verblijfsvergunning de stad in 2019 11,5 miljoen euro kost. Voor een deel daarvan, 3,8 miljoen euro, moet nog dekking worden gevonden. Groot Wassink lijd aan ‘GroenLinksRechts-hoogmoed -waanzin’ en denkt dat de meeste Amsterdammers achter zijn ‘Vluchtelingen-eerst- beleid’ blijven staan. Hij vergeet hier even voor het GroenLinks gemak dat 50% van de Amsterdammers niet heeft gestemd en al het vertrouwen in hem en  ‘Doofpot-Halsema’ en in de corrupte Gevestigde Orde politiek al lang geleden heeft verloren. Dus wie vertegenwoordigd hij dan wel? Tja, de Expats en de ‘import-D66 Yuppies’ uit de provincie met een rijke ‘VVD-Papi’ die hier aan de lopende band panden opkoopt, zoals de VVD Tweede Kamerlid Huisjesmelker Haga en de ‘Geile-Snuif& Feest Beest- Huisjesmelker- Prins Bernhard Jr.'(Video) !  (Zie Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTv)

Vluchtelingen Come to NL van Rutte:Voorrang op huizenmarkt, €10.000 cadeau en gratis vakanties(Video).

Hoeveel Luxe locaties Groot Wassink in totaal in de stad wil, laat hij nog in het midden. ‘We zijn er nu een stuk of vijftien aan het onderzoeken. Maar niet het leeg staande Paleis op de Dam van ‘Taxfree-King Willem’, want daar kunnen alle 500 Illegale Vluchtelingen gelijk met zijn allen in en dan is dat ‘Wassink-probleem’ opgelost zonder dat het weer ten kosten gaat van ‘Jan met de Pet  Gele Hesje(Video)’. ‘Oplichter-Wassink’:” Daar zitten hele kansrijke en goede luxe paden bij”. Maar ik wil wel meer keuze.‘ Eerder bralde Groot Wassink dat hij de Luxe opvanglocaties voor de zomer gereed wil hebben en denkt aan twee luxe locaties per stadsdeel en een verbod dat Amsterdamse Dak en Thuislozen en/of wanhopige Amsterdamse woningzoekende voor de Luxe ‘Wassink-panden’ gaan zitten bedelen en/ of slapen en/of demonstreren voor een betaalbaar huis.

Rechtszaak: Dak en Thuisloze bekeurt omdat zij op straat slaapt. Kafka aan de Amstel(Video).

Leger des Heils eist 10 duizend woningen voor Daklozen na gesprek met Steve Brown (Video)Leger des Heils en Volksnieuws: Stop de voorkeurs behandeling voor Vluchtenlingen en help ook de NL Dak en Thuislozen.

Rekenkamer: ‘Daklozen worden aan hun lot overgelaten in Amsterdam’.

De opvang van het groeiend aantal daklozen in Amsterdam laat te wensen over. Ze krijgen onvoldoende toegang tot de opvang en als ze eenmaal ‘binnen zijn’ worden ze nauwelijks verder geholpen in het zetten van stappen, Door een gebrek aan opvangplaatsen staan ze gemiddeld een jaar op de wachtlijst. Dit staat in het donderdag verschenen rapport Wachten op Opvang van de Rekenkamer Amsterdam.
Bijna 1100 mensen hebben vanwege de strenge onmenselijke  criteria rond zelfredzaamheid geen recht op maatschappelijke opvang terwijl ze meerdere problemen hebben. Zij worden gewoon aan hun lot overgelaten,” zegt Jan de Ridder, directeur van de Rekenkamer. Maar nog veel waanzinniger en feitelijk ronduit misdadig is het dat de ‘Nep en Fop GroenLinksRechts Wethouder Wassink’ zich alleen naar druk maak om (illegale )- Oliedollar-Vluchtelingen ‘en hun binnen 11 maanden een dak boven hun hoofd te geven, terwijl de Wachtlijst voor een betaalbaar huis voor de gewone Amsterdammers inmiddels ver boven de 20 jaar is. Daar horen wij Wassink en Halsema nooit over. Maar wij horen hem ook nooit over de Amsterdamse legale Dak en thuislozen en dat is nog misdadiger. Sinds twee jaar is het totaal aantal dak- en thuislozen gestegen tot 31.000, terwijl er ook er weer duizenden daklozen in de steden buiten slapen.

Aantallen dak- en thuislozen in Amsterdam.
Het aantal daklozen neemt volgens de Rekenkamer vooral in de grote steden flink toe. Uit cijfers van het CBS blijkt dat hun aantal sinds 2009 bijna is verdubbeld: van 17.500 tot 30.500 in 2016. Ruim een derde verblijft in een van de grote steden; van hen loopt ‘een redelijk groot aantal’ rond in Amsterdam. Ze slapen op straat of vinden een plekje in de smerige en gevaarlijke nachtopvang, het uitbuit- passantenpension of bij vrienden of familie. Zo’n 70 personen slapen in de winter van 2016 en 2017 per nacht op straat. De wachtlijst voor de instroom in de opvang steeg in Amsterdam van 788 cliënten begin 2015 tot 878 begin 2017.

Steve Brown, het Vrije geluid aangevallen door Politie’& GroenLinks op de Dam Oekraïne referendum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.