Elitaire Misdaad

Oxfam Novin Rapport:Het is een fantastische ‘Duivelse -Taxfree-tijd’ om Taxfree-Royal-Ultra-rijke-Elite-Gangster te zijn.

( van onze International- Ultra-Rijken Elite-Gangsters redactie) 


AMSTERDAM-NOIR-Verschil bij geboorte is het fundament van het ‘Neo Nazi- Liberalisme’ van ‘Mad Dog Trump’ en zijn corrupte en laffe  ‘EU- loopjongens Macron& Rutte’, etc.
Inmiddels,bezitten de 25 Rijkste (on)-mensen ter Wereld meer dan de helft van de Wereld Bevolking. Neem hun via betaling de helft van hun Bloed-Vermogen af dat zou iedereen  het in de wereld een menswaardig bestaan hebben en zijn die 25 nog steeds de rijkste Duivels ter wereld

Corrupte Kinderloze ‘Leiders’ a la de ‘VVD Godfather Rutte’&’ Boy Macron’& Hitler vernietigen de Wereld(Video).
Het is een fantastische ‘Duivelse-Taxfree-tijd’ om ”Taxfree-Royal-Utra-rijke-Elite-Gangster te zijn met Kindloze Politieke lakeien als de Puppet Macron& Rutte .Deze week zitten al die ‘Duivelse -Elite-Killer-bloedzuigers’ waaronder ‘Queen Exotica- Maxima’ met zijn alle in Davos om te plannen hoe zij alle Labbekakken tot kunstmest kunnen vermalen(Video).‘Taxfree-Miljardairs’ zagen in 2018 hun Bloed-vermogen met $2,5 miljard per dag toenemen. Heb je de pech om bij de armste helft van de wereldbevolking te horen? Dan was 2018 je een stuk minder goed gezind: jouw vermogen nam met 11% af tot onder nul en stierven er 16 miljoen kinderen.

Iedere 48 uur een nieuwe ‘Taxfree-miljardair’ en ieder 6 seconde streft er een kind van de honger. Rutte&Co het is Oke!

Sinds de financiële ‘Jan met de Pet-crisis’ is het aantal ‘Taxfree-miljardairs’ verdubbeld. Tussen 2017 en 2018 wist zelfs iedere 48 uur iemand de status van miljardair te bereiken. Dat klinkt als goed nieuws – want er worden toch meer mensen rijk?Dat zou goed nieuws zijn, als iedereen dezelfde kans zou hebben om ‘Taxfree-miljardair’ te worden ,zoals de ‘Taxfree-VOC-Shell-Koninklijke-Parsieten-familie’. Maar helaas is dit niet zo en ook nooit zo geweest.

Een dubbeltje wordt geen kwartje.
Of je uit een ‘goede’ Duivelse Taxfree-Koninklijke en/of Taxfree-‘Ultra-Rijken-Elite-Gangster- familie’ komt, of je man of vrouw bent, waar je geboren bent, je toegang tot gezondheidszorg en onderwijs… dit zijn slechts een paar van de factoren die jouw kansen bepalen. Slechts een paar mensen hebben álle factoren mee en komen in het rijtje van de superrijken Duivels terecht. Een meisje dat in een arm land, maar ook in Nederland en de EU, in een arm gezin, geboren is, kan er bijna vanuit gaan dat zij en haar kinderen ook arm zullen blijven in het Westen en/of jong streven van de honger in de Derde Wereld” 50 miljoen mensen leven onder de armoedegrens in de EU, waarvan 3 miljoen in Nederland.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.