Elite -Pedofielen

‘PvdA-Pedo-Burgemeester Luijendijk’ werd ‘afgeperst’ na ‘Bizarre-sex’ met te jonge Schandknaap. Hoes is jaloers & Asscher verbaasd.

(van onze ‘Pedo-VVD&CDA- Klasse-Justitie’ redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Het Zijn de Slechtste Psychopaten die Regeren en leven als God in Frankrijk.Wie goed doet is de LUL in de ‘Deep State-(pedo)-Kakistocratie’(Video). 
Het‘Pedo-VVD&CDA- Openbaar Ministerie’ heeft dertig maanden, waarvan tien voorwaardelijk, geëist tegen ‘Jongens Pooier Danijel B.’ (Video) uit Capelle aan den IJssel. Hij zou tussen mei 2016 en februari vorig jaar oud-burgemeesterPvdA-er ‘Pedo-Wim Luijendijk’ van de gemeente Loon op Zand (NB) hebben afgeperst omdat hij bizarre sex had met een van zijn te jonge schandknapen, aldus het ‘Pedo-VVD&CDA-OM’. De smeerpoets PvdA-Burgemeester was een vaste klant en zit nu al weer tijden vast in het Luxe wachtgeld en bijna dagelijks in de schimmige en smerige Jongens Bordelen van de Mensenhandelaren. Ook de corrupte VVD-Burgemeester ‘Onno-schandknapen-Hoes’ en zijn VVD-smeerpoetsen bende als de VVD-Pedo-Burgemeester Jean Paul Gebben’ zijn daar vaste extreem goed betalende klanten en cocaïne snuivers. De ene na de andere PvdA-Hoertjes Wethouder is betrap op criminele Pedofielen contacten, zoals Wethouder Brandes’ aka “de Lolita-man” en Wethouder Geile Ger Lindeman uw perverse kinder lokker charter(Video) en verdwijnen niet zoals het hoort in de cel,  en/of een TBS-inrichting maar in het Luxe Wachtgeld. Bizar eigenlijk dat de AIVD van de D66 ‘DDR66 Minister Ollongren’ daar allemaal niks van af weten, of juist niet en weet haar AIVD alles? Wat denkt u zelf?

PedoNetwerken: Honderden kinderen op (sport)-scholen en kinderdagverblijven misbruikt. Ex OM Boss en Top VVD-er Demmink:Het is Oké!(Video)

SBS-Riool-(Pedo)- Showbizz-Jeugdhulpcentrum KidzTower’ op vingers getikt door inspectie: Zorg–Maffia-Boss& Teeven’&‘Hulpverlener’-Johnny de Mol beroepen zich op hun zwijgrecht(Video)

OM-‘Neuk-paar Nimwegen& Bloos‘ maakte omstreden ‘Love-Pedo-Demmink-‘dienst’-Trip’ naar Thailand.(Video)Arnhem stuurde voormalig ‘PvdA- Pedo-Wethouder’ Martin van  Meurs. alleen weg voor vals adres.

De oude maar nog steed extreem perverse  ‘Pedo-PvdA -Burgemeester ‘maakte in mei 2016  weer eens een betaald-afspraak met een te jonge schandknaap voor take him in the back-sex met bergen cocaïne, drank en poppers. Na die bijna dierlijke sex belde de verdachte  ‘Jongens Pooier ‘de oude ‘PvdA-Pedo-smeerpoets- Luijendijk’ op en zei dat zijn Schandknaap Stjepan K. minderjarig was en sinds de’ bizarre- seks’ niet meer kan zitten en nog steeds pijn heeft in zijn anusje en neus en niet meer kan werken. Ze zouden naar de pers stappen en naar de Nationale Ombudsman en naar de PvdA-hoertjes Leider ‘Ping Pong Asscher’(Video)  als hij niet een schadevergoeding zou betalen van 100.000,- euro zwart.  En de foto’s en filmbeelden waarop de meest walgelijke standjes van de ‘Pedo-Burgemeester te zien zijn en naar NETFLIX te sturen en/of op youtube zetten. Zij sneerde de ‘Pedo-Burgemeester’ nog  telefonisch toe, ‘de foto’s en filmbeelden die wij hebben van jou ‘Pedo-Animal’ die je bent maken de corrupte VVD Burgemeester ‘Onno-schandknapen- Hoes’ tot Nette te jonge Schandknapen neuker.’ In totaal ‘persten’ de twee verdachten hem voor 15.000 euro zwart af. B. heeft bekend en spijt betuigd dat hij is gepakt en niet de 100.000,-euro heeft gevangen. ,,De schandknaap  was niet eens minderjarig.’K. is 214 jaar oud”, aldus de schaamteloze  ‘PvdA-Pedo- Burgemeester Wim Luijendijk’.

Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna het principe van de ‘Ping Pong Democratie’ uit:( de uitleg was zelfs te schokkend voor Cafe Weltschmerz, want zij hebben deze uitzending nooit uitgezonden).

4 antwoorden »

 1. Ohm namo narai !

  Als gevolg van dit soort praktijken het volgende :

  Tussen 1967 en 1997 ben ik herhaaldelijk dermate onbehoorlijk benaderd dat ik u hiervan de verdere details zal besparen .
  Het werd onoverkomelijk toen ik weer met de zelfde zaken te maken kreeg terwijl ik net een pril gezinnetje had begin 90er jaren ..

  Als gevolg hiervan kreeg ik 1995 een uiterst ongeloofwaardige en onbewijsbare diagnose toegeschreven.
  Dit liep uit op een veroordeling van mij eind 1997 .

  Voor, tijdens en na mijn veroordeling waarschuw ik voor Sumatra Tsunami Kerst 2004.
  Begin maart 2004 vertrek ik voor langere tijd naar India en krijg daar na Kerst 2004 een baantje in de Tempel.
  Ik bekwaam mij in Tsunami´s Aardbevingen en donderbuien .
  Iets wat ik zelf nooit voor mogelijk had gehouden tot Kerst 2004.

  Vandaar het volgende . Ter verdediging .

  De gegeven datums en data zijn ter indicatie .
  Let hierbij niet op een paar uurtjes , een paar dagen of een paar kilometer.
  De gegeven feiten staan verder niet ter discussie.

  7 en 2 x 7 jaar na mijn veroordeling Sumatra tsunami.
  7 jaar na vertrek Japan tsunami en weer 7 jaar daarna onweer in Nederland .
  Idem ca. 25 jaar na dato op de st.walpurgisnachten 22 en 30 April.
  Het venijn zat ´m uiteindelijk in die Kerst aardbevingen en vulkanen Zuid Italië .

  Met het venijn bedoel ik kortweg gezegd de satan en zijn personeel.
  De Rothschilds , bohemien grove , vrij metselaars en inrichtingen diensten* aan de ene kant en aan de andere de koningshuizen , 9e cirkel ndrangetta en RK Kerk kant .
  Ruwweg gezegd; fascisten en satanisten .

  Sri sri Magnitude ~ Tsunami Giri Babba
  AardebvingsGroninger
  Donder en bliksempredikant

  P.S.
  De meeste datums en data waren ver vooraf door mij te kenen gegeven .
  Hopelijk beschouw je hiermee het bestaan van God als bewezen .
  En we leven nog lang en gelukkig.

  Like

  • Goed stuk, die nummers. Altijd weer die nummers.

   Satanisten (ALDE/ vvd + ’66)

   lezen die nummers en handelen ernaar. Maken plannen op nummers. Je kan de realiteit numeriek maken, of iig wiskundig herleiden. Er zit wel wat in.

   Da’s ook het mooie van wiskunde. Je kan de realiteit quantificeren/ bepalen/ herleiden.

   Jouw levensloop, waarin je dingen herkent en ziet is niet toevallig.

   I do not see coincidence

   Toeval bestaat niet. Het is de Voorziening/ Providence. A story written down long ago.

   In mijn eigen leven zie ik ook veel voorbestemming, het pad ernaar toe was hilarisch maar hobbelig.

   Ik denk weleens dat in de toekomst kijken niets meer is dan de geschiedenis kennen. Alles is steeds maar weer een herhaling van dezelfde (zwakzinnige) stappen.

   We hebben de zero-sum evolutie gebroken doordat we nu weten en informatie delen.

   Jij bent open, ik ook.

   De strijd is tegen het vaticaan/ luceferians en jezuiten/ vrijmetselarij. De strijd van de Mensheid is tegen deze sodomieten.

   Raad eens wat deze neger ging doen toen ie doorkreeg dat de middelbare school nergens over ging (25 jaar geleden).

   Stuckadoren.

   Ik ben gediplomeerd stukadoor. Niet alleen geestelijk ben ik de antithesis van de degenerante Vrijmetselarij, maar ook in de fysieke reele wereld.

   Snap je.

   Providence, de Voorziening/ God’s will. A story written down long ago.

   Ik ben het gediplomeerde Kwaad voor alle Vrij gemetselde muurtjes. Dat is maar 1 voorbeeld, en ik neem aan dat meer mensen dingen herkennen of bevestigd krijgen uit hun eigen pad naar dit moment.

   Voorbestemd, dat wil niet zeggen dat de uitkomst voorgeprogrammeerd is, want alles is nog steeds een keuze.

   Alles is een keuze. Kies je goed of slecht. Wandel je in het Donker of in het Licht. Buig je voor satan of wandel je naast God.

   Alles is een keuze. Maar je kan de gebeurtenissen waarop je keuzes moet maken zelf beinvloeden (het stapje voor de keuze).

   Dan heb je dus Choice als belangrijkste parameter, but you still need Chance. Een slim persoon creeert/ ontdekt veel Chances in zijn leven.

   Geluk kan je afdwingen, hilariteit ook.

   @Bernhard Schat

   Like

 2. Vuile viezerikken zijn het die burgemeesters, voor mij mogen ze hun een voor een afschieten.
  Ze worden ook nog beschermd door zwaar bewapende wouten zo ziek is dit land !
  Duurbetaalde [van ons geld ] homo’s en hoerenlopers en hoeren zijn het !
  Opkkren met dat soort!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.