Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Stem vd Straat: Gele Hesje Vermoord en ‘Geile- Snuivende Prins Bernhard’ aka” de Huisjesmelker” met ‘Junkie-Hoer’ geschaakt in café ’t Lammetje Amsterdam.

(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Stem van de Straat Amsterdam aflevering 3 ,2019 met o.a. Gele Hesje vermoord & Snuivende Geile Prins Bernhard met ‘Junkie-Hoer’ geschaakt in feest café ’t Lammetje in Amsterdam .Wilders gaat weer los op Marokkanen en Turken en citeert Volksnieuws uit Amsterdam-Noir met het handtasje van Rutte. En criminele ‘”Taxfree-VOC-Graai-King King Willem’ heeft genoeg gratis Paleizen in Nederland om 2000 Daklozen aan een dak boven hun hoofd te helpen.En barmhartige man speelt piano voor Blinde Olifant in Thailand en veel meer Straatnieuws wat u nergens anders ziet of hoort.

 

4 antwoorden »

  1. Het liefst zou Prins Bernard junior Van Vollenhoven al zijn pandjes in Amsterdam zonder die lastige bouwvergunningen willen ombouwen tot bordeel (ala de Cor Van Hout bedrijfsmethodiek); heeft ie drie-dubbel voordeel ermee:

    iedere pooier moet dan sleutelgeld dokken, vele kamertjes zullen permanent dubbel bevolkt zijn; mega-winsten uit de coke- en de mensenhandel en gratis plezier in zijn eigen slaapkamertjes voor onze Prins junior (Tax-free). P.S. niet voor labbekakken in de 1e belastingschijf.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.