Kabinet Rutte3

‘Incest-Bijbelbelt Bos Segers’:Ja-woord voor Duivelse steun aan ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte3’.

(van onze Wordt Wakker redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR-Fake-News van EenVandaag: CU Minister ‘Bio-Maffia-Industrie- Schouten’(Video) geniet meeste vertrouwen van de kiezers.
De ‘Incest-bijbelbelt –ChristenUnie’ geeft het Ja-woord „om er alles aan te doen om met dit Duivelse ‘Taxfree-Shell-kabinet Rutte3’ door te gaan al moeten wij onze ziel aan de Duivel verkopen, wat we overigens al decennia’s lang doen als politieke beschermheer van de Christelijke‘Duivelse -Maffia BIO-Industrie’ .” Dat bralt  de corrupte en laffe voorman  ‘Duivelse Gert-Jan Segers’ van  het obscure partijtje, die met het ‘Nep en Fop Christelijk-CDA’, de ‘VVD-misdaadgroep’ en D66DDR66 in de pluk de arme bejaarden, zieken en Laagste en Middenklasse kaal voor de ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters- coalitie'(Video) zit.

Ziek van de intensieve, misdadige Veehouderij van de Duivelse ‘CU-Minister Schouten’(Video).

NRC&Hoofdredacteur Peter Vandermeersch zweert Trouw aan NATO en Brenninkmeijer,Heil! Dood aan Poetin en de Russen, Heil!(Video)
In een ‘Bral- lieg en bedrieg-interview’ met de ‘NSB-NATO-NRC’ blikt de gewetenloze en schaamteloze ‘Duivelse Segers’ terug op een roerige week. In het ‘Pluk de armen kaal kabinet Rutte3 ‘is er flinke ‘Nep en Fop-onenigheid’ over onder meer het kinderpardon en het klimaatakkoord dan ‘Jan met de Pet’ ook weer leegrooft, maar niet over de dagelijkse Slacht & Martel-praktijken in de Maffia Bio Kippen, eenden, koeien en varkens Industrie en dat is het enige wat telt voor Segers en zijn  ‘Slacht& Martel-Minister Schouten’ voor geen Dieren welzijn. De corrupte partijtjes CDA,VVD en D66 vinden elkaar steeds maar niet op deze ‘Elite-misdaad- punten’. Ook de ‘bral-uitspraken’ van VVD-bendelid ‘Racist& beroepsleugenaar-“Two Face”-Klaas Dijkhoff zorgden voor spanning. Die bralde onder meer een kabinetscrisis over het concept-klimaatakkoord niet uit te sluiten. In ‘NSB-NATO-NRC’ bralde de Duivelse Segers het belangrijk te vinden dat het ‘Taxfree-Shell-kabinet Rutte3’ niet valt. „Met vier  corrupte Gevestigde  Orde partijen is het al ingewikkeld om de boel leeg te plunderen en de Dieren te martelen en af te slachten voor bloed-poen, Halleluja, maar na de volgende ‘Nep en Fop-verkiezingen’ wordt het met misschien wel vijf of zes corrupte Gevestigde  Orde partijen nog moeilijker en moeten wij en ons mooie (Taxfree—Shell-VOC)-Koningshuis(Video)wellicht Nederland uit vluchten voor al die misdaden die wij hebben geleegd en nog dagelijks plegen tegen het Volk en de Dieren  .”

4 antwoorden »

  1. Op zich wel een interessante (Tax-free) deal:

    Om op het pluche te kunnen blijven zitten is men bij de Christelijke partijen bereid tot het sluiten van een pact met de duivel ! (met 4 jaar garantie tegen fabrieksfouten).

    VeeVeeDee en DDR’666 zijn op zich partners in crime en gaan nog verder: in ruil voor de verkoop van hun ziel eisen ze van de duivel een mooi on(t)roerend plekje op in de hel, in het hiernamaals, voor onbepaalde tijd en Tax-free, en zonder hiervoor sleutelgeld te hoeven afdragen aan Prins Bernhard jr. van Vollenhoven.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.