dodenherdenking

Deze week in de Stem vd Straat: Gevestigde Orde kliek met Rutte en Halsema ‘vergeet’ weer bij de jaarlijkse censuur Nationale Holocaust Herdenking te vermelden dat de Russen Auschwitz hebben bevrijd.

( door de Stem van de Straat-Amdterdam-Noir-SaltoTv redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Russen worden gediscrimineerd door ‘Killer-Elite’(Video) met Haat-zaai types als Pechtold & Pauw& Van Rossum& NOS-Godfroid’ en is niet Strafbaar(Video).

Op zondag 27 januari 2019 organiseerde het Nederlands Auschwitz Comité de jaarlijkse Nationale censuur  Holocaust Herdenking bij het Spiegelmonument ‘Nooit Meer”, en de sprekers brallers&Leugenaarsvan de corrupte Gevestigde Orde politici GroenLinksRechts Burgmeester -“Deep-State”- Halsema van  de corrupte Amsterdamse  Elite( Video) en de ‘VVD-Godfahter-Rutte’ ‘vergaten’ weer te vermelden dat de Russen Auschwitz (en Europa)hebben bevrijd en dat er mede door hun jaar in jaar uit iedere 6 seconde een kind sterft van de honger(Video)!!!!!!!!!!!!

7 antwoorden »

 1. Wordt het niet eens tijd voor herdenking van de armeniers,palestijnen,indianen de slavenhandel, en al die andere bevolkingsgroepen , , die vreselijk tekort gedaan zijn?

  Like

 2. Off topic maar wel een zet in Gitmo ontwikkelingen.

  Is het jullie weleens opgevallen hoe goed dat Deugvolk is afgericht.

  Wanneer een moslim allah snackbarrend kelen doorsnijd in een EUropes stad dan heeft het niks met de islam of moslim te maken.

  Wanneer je zegt dat de officiele lezing 9/11 een false conspiracy theory is, maw een keiharde leugen. En dat je de Bush regering verdenkt van een false flag terroristiche aanval op haar eigen burgers.

  Dan kijken ze je vol ongeloof aan en zeggen; “maar dat waren moslims”

  Dan in ene wel. Zwakzin. En ze hebben het zelf nieteens door. Worden hysterisch wanneer je de inconsistencies in hun overtuigingen aanwijst.

  CIA director offer appologies to binLaden family. Als binLaden het niet gedaan heeft, wie dan wel?

  De daders hebben al gepraat, alles is bekend. Now burn traitors.

  Like

 3. Raak je staat slap te ouwehoeren maar, wanneer doe je net als guaido van venezuela gooi rutte er uit en benoem je zelf tot president van nederland je krijg toch de voor beeld van je Land ?

  Dan praten we en dan kan curacao ook schotte er uit halen en laten regeren hoor !

  Zo gaat er bij jullie , engelen van de wereld toch iedereen moet aan jullie pijpen dansen anders is het niet goed dan, komt er geld uit de grond voor niet zo bedoelt, of excuus vragen enz. nooit worden jullie van de regering op gehangen wanneer er grove fouten worden gemaakt zoals de kpmg he Raak ! Dus kom niet slap ouwehoeren wat denken jullie dat ze blind zijn ?

  Of Raak heb je ze nog steeds als laagletterkunde zoals je heb gezegd ? vergeten de eilanden waren te snel volgens trix en ze heeft er alles aangedaan om jullie op een hoge niveau te krijgen
  75% analph bij u daar heer Raak doe er wat aan .

  De eilanden zijn viertallig door de monniken en nonnen die les gaven stupid Raak ! vandaar dat de eilanden de nugers met jullie in jullie taal kunnen communiceren want papiaments is je tong breken . En hier staan jullie regering voor binnen trappen voor olie die jullie jaren hebben vervuil.

  Intussen verwierp de Venezolaanse president Maduro een ultimatum van de Europese Unie om binnen acht dagen verkiezingen uit te schrijven. “Niemand kan ons een ultimatum opleggen”, aldus Maduro in een tv-interview. De EU had Maduro acht dagen de tijd gegeven om verkiezingen aan te kondigen. Mocht de president dit afwijzen, dan zouden de EU-landen bereid zijn om oppositieleider Guaidó als interim-president te erkennen.

  Zie je raak EU ? 9000km ver, de eilanden 15 min in zicht ?

  Like

 4. De familie ASS-cher uit Amsterdam heeft flink verdiend aan de exportvergunning van Joodse labbekakken naar het Oosten.

  Philip Morris is ook een goede referentie voor de produktie van kunstmest met behulp van labbekakken, rook, gas, vuur en afvalverwerking.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.