Kabinet Rutte3

Fulltime werken en arm met dank aan ‘Taxfree-Shell-Rutte1.2.3. Pas op voor de Russen& Venezuela ‘.

(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Oxfam Novin Rapport:Het is een fantastische ‘Duivelse -Taxfree-tijd’ om Taxfree-Royal-Ultra-rijke-Elite-Gangster te zijn(Video).
De ‘Rat in pak economie’(Video) bloeit,de personeelstekorten zijn groot. Maar de ‘Incest-Bijbelbelt Bos Segers’ blijft zijn Ja-woord geven voor Duivelse steun aan ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte3’.(Video).Toch werken vele arme sloebers voor een hongerloontje in slechte ‘Slaven-omstandigheden’ en dan hebben wij het niet over Venezuela of Rusland, maar over “Banana-Fraude-Nederland” van Rutte&Co. Het is ronduit misdadig! Hoe kan dat vragen Het corrupte Parool en De Telegraaf zich van de domme houdend zich af, maar de Staats-NOS zal nooit deze vraag stellen, want die vangen 1 miljard subsidie per jaar van Rutte &Co. Deze vorm van misdadige uitbuit- armoede is te danken aan ‘Taxfree-Shell-Rutte1,2,3’ en niet aan de Russen en Venezuela, want die dienen alleen maar om de boel af te lijden van de misdaden van de meedogenlozen en tot op het bot corrupte Gevestigde Orde of te wel de ‘Taxfree-Royal-Killer-Elite’ met boegbeeld ‘Taxfree-King Willem ‘en zijn parasieten familie(Video) met hun ‘Puppet Rutte’.

Steve Brown gaat zich in navolging van de Venezolaanse ‘CIA Puppet- Guaidó’ uitroepen tot Premier van Nederland en eist aftreden en vervolging Rutte&Co(Video).

Rechter: Geeft ‘Taxfree-Rutte & Co’ een klap in het gezicht: Deliveroo-fietser is geen ‘Moderne-Slaaf-zzp’er’(Video).

Voorrang ‘Otto-(Slaven)-Work Force -Huisvesting’ voor 20.000 ‘Arbeidsmigranten-Slaven’ en 40.000 ‘Oliedollar –Vluchtelingen(Video

DDR66-Minister Koolmees’: Ontslag onderbetaalde “Labbenkakken” wordt nog makkelijker met de ‘Koolmees-Flits-ontslagwet’(Video).
Wie voltijds per week zich te pletter werkt werkt, zou niet arm moeten zijn als een Kerkrat. Toch stond er zowaar een betaal artikel in het ‘oude-PvdA mannen-Vod-Het Parool’ afgelopen weekend: over uitgebuite mensen die fulltime werken, en toch arm zijn omdat zijn een hongerloontje krijgen en geen huis kunnen vinden in bijv. Amsterdam van de voormalige ‘PvdA-Fraude-Islam King ping-van der Laan’ en tegenwoordig van de GroenLinksRechts‘ “Deep-State”-Burgemeester-Bloed-Miljonair Halsema ‘ aka”de Doofpot Hoer”(Video).

‘EU-Killer-Elite’,‘CIA-Nazi’s-Porosjenko& Bolsonaro’ en MSM staan achter de ‘US-Killer-Elite- Coup’ in Venezuela om de Olie,Goud en Gas weer te jatten van het Volk(Video).
Volgens het CBS gaat het om iets meer dan een miljoen mensen(arme sloebers),maar in werkelijkheid ligt dat meer tegen de 3 miljoen moderne slaven in Nederland en in de EU gaat het om 50 miljoen moderne slaven en in de US om 60 miljoen moderne slaven. En dan heeft de ‘EU-Killer-Elite’ weliswaar in opdracht van de ‘US-Killer-Elite’ een grote mond over de armoede in Venezuela en President  Maduro, maar die armoede is overigens veroorzaakt  door ‘US-Killer-Elite. En plegen deze ‘US&EU-Elite-Gangsters’ open en bloot een Staatsgreep met hun CIA Puppet Guaidó’ in Venezuela om het Gas, Olie en Goud te stelen van het Volk van Venezuela.

Werkloze Labbenkakken opzettelijk jarenlang vergiftigt&uitgebuit door Tilburgse Burgemeesters Vreeman & Noordanus& Opstelten(Video).

Fake -Riool-houdt de massa arm en dom- News'(Video) is over het algemeen gratis in de MSM van het corporate-crime en/of van de Staat van de D66‘DDR66-Censuur Queen Ollongren‘ en min of meer echt News zit bij de MSM achter de ‘Betaal-poort’, maar is bij ons en de “Stem van de Straat-Amsterdan-Noir/SaltoTV” altijd gratis!!!!!!!!!!.
Hoe kan dit vraagt het ‘oude mannen-Vod-De NSB-Telegraaf’ en het ‘PvdA-oude mannen-Vod -Het Parool ‘ zich af in een betaal artikeltje.Nou,dat wordt bijvoorbeeld uitgelegd in het boek:” Straf de Armen”. Om het Telegraaf en Parool artikeltje verder te lezen bij moet u niet arm zijn, want daarvoor moet u betalen, maar bij ons is het gratis en zonder subsidie nog wel. Het gaat hier om een grote groep keihard werkende arbeiders,ook wel door de ‘VVD-misdaadgroep’ labbenkakken(Video) genoemd die zijn inkomen maar nét boven de minimum inkomen grens ligt?

Voorbeeld:Alleen huurders met een (zeer) laag honger-inkomen hebben recht op huurtoeslag. Maar ook bij de andere inkomensgrenzen gaat het niet over veelverdieners. Een stel dat samen 1800 netto per maand te besteden heeft kan al ‘te veel’ verdienen om nog te mogen verhuizen naar een sociale huurwoning. Een hurend gezin dat netto 2400 euro verdiende, kan al ‘rijk genoeg’ zijn om ieder jaar 6.5% huurverhoging te krijgen.

‘Labbekakken- Inkomensgrenzen’.
Veel huurders en woningzoekenden ervaren de inkomensgrenzen als oneerlijk en onbegrijpelijk en daar hebben ze meer dan gelijk in. Als je inkomen marginaal hoger ligt of lag, voelt het allemaal extra wrang. Niet kunnen verhuizen omdat je door overwerk 100 euro teveel hebt verdiend. Honderden euro’s huurverhoging, omdat je inkomen een tientje boven de grens lag. Of net te veel verdienen voor huurtoeslag, terwijl je niet eens weet hoe je deze maand de huur moet betalen.

Opmerking: Deze week o.a. in de Stem vd Straat: Gevestigde Orde kliek met Rutte en Halsema ‘vergeet’ weer bij de jaarlijkse censuur Nationale Holocaust Herdenking te vermelden dat de Russen(Video)Auschwitz hebben bevrijd.

5 antwoorden »

  • Labbekakken moeten gewoon niet zeuren.

   Altijd maar klagen, maar ondertussen wel op die altijd liegende Kutte-Rutte blijven stemmen of niet komen opdagen bij de stembus.

   Stomme lui die gele hesjes, wel protesteren maar niet gaan stemmen.

   Ik begin steeds meer sympathie te krijgen voor Macron, Juncker en Prins Bernhard junior Van Vollenhoven en al die andere elite-graaiers.

   Als het gepeupel, het volk, zo dom en lui is, en keer op keer gewoon door die achterbakse liegende vieze Kutte-Rutte & Co belazerd wil worden, dan moet het maar zo.

   Kennelijk wil het gepeupel alleen maar naar porno & voetbal kijken. hamburgers eten, neuken, zuipen en nog een keer vreten, zuipen en naaien.

   Eigen schuld, dikke bult.

   Prins Bernhard junior Van Vollenhoven doet gewoon zijn morele nationale plicht door gewoon alles kaal te plukken en alles en iedereen leeg te roven.

   In het belang van een grote schoonmaak van dit land. Weg met de slappe hap en weg met de ingedutte verloedering !

   Van Vollenhoven for President !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.