oorlog's misdaden

War With Venezuela to steel Gas, Oil and Gold ? “5.000 Troops to ‘US-Killer-Elite’ ‘Vazal-NATO-Narco-State-Colombia’ on senile Bolton’s Notepad.

( van onze ‘US-Killer-Elite’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Fulltime werken en arm met dank aan ‘Taxfree-Shell-Rutte1.2.3. Pas op voor de Russen& Venezuela ‘(Video).
During a Monday Grazy-White House press briefing the national ‘US-Killer-Elite-War Mongol- security –senile- adviser John Bolton’ was photographed carrying a notepad — presumably as he was fresh out of a national security meeting  and one of the things which appears to be handwritten on the pad is “5,000 troops to Colombia. The contents of the notepad were spotted almost immediately by multiple journalists online after an NBC news release featuring the AP photo was published. More precisely the full contents appear to read:Afghanistan -> Welcome the Talks. 5,000 troops to NATO member and CIA&DEA-Nacro Colombia.” And a closer look, per one of the first journalists to examine the photograph and writing, who noted that “if confirmed this would be a pretty terrible OPSEC [operations security] breach”:

Steve Brown gaat zich in navolging van de Venezolaanse ‘CIA Puppet- Guaidó’ uitroepen tot Premier van Nederland en eist aftreden en vervolging Rutte&Co(Video).

‘Psychopath during the  Crazy-White House presser revealed that senile  ‘Mad Dog-Child-Killer- President’ Puppet Trump denial is “leaving open the possibility of a ‘US-Killer-Elite’ military intervention to protect opposition leader CIA-Puppet Juan Guaidó, corrupt members of the nation’s assembly and American diplomatic CIA personnel,” according to NBC. Deze Saatsgreep wordt gestuend door de ‘EU-Killer-Elite’ en hun ‘Boy’s Macron en Rutte'(Video).“The presidensenile Puppet has made it clear that all Illegal War Crimes options are on the table,”Senile Bolton told reporters while holding the yellow notepad.

Dictator of World senile Trump wil gekozen President Venezuela afzetten, maar steunt Dictators King Salman and Sisi, etc.(Video).
“We also today call on the Venezuelan military and security forces to accept the peaceful, democratic and constitutional transfer of power,” Bolton said.But could, as the notepad suggests, this involve plans to send 5,000 American troops to neighboring Columbia, a close US ally in Latin America?

2 antwoorden »

  1. LS…

    Laten we niet vergeten dat de meeste Amerikanen van vandaag de nazaten zijn van de Europeanen die massaal uit de gevangenissen en gekkenhuizen werden gehaald om de koloniën te bevolken en om als kanonnenvoer te dienen voor de Khazaren / Jezuïeten / Illuminatie / Satanisten / Zio Nazi etc.die er tot aan de dag van vandaag de dienst uitmaken.

    Like

  2. Bolton had Trump een poets gebakken om niet te vertellen dat de bazin van Huawei in het spinnenhok gegooid zou worden.Nu heeft Trump Bolton mooi terug genaaid met een oh zo zware vergadering waar maarliefst een paar woordjes als Notule door Bolton opgekalkt zijn. Best wel een beetje dom van psychopaat Bolton, t’ zal de leeftijd wel zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.