Klasse justitie

Bejaarde ‘Hotelpiraten Bonnie & Clyde’ krijgen draconische cel straffen als afschrikking voor alle Dak en Thuislozen en ‘ING & Rabo-Witwas- Misdaadbanken’ een boete!

(van onze ‘VVD en CDA- Pedo-Klasse –Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR Fulltime werken en arm met dank aan ‘Taxfree-Shell-Rutte1.2.3 is de onmenselijke ‘Monster- Rechtbank’ niet bekend(Kuch).(Video) Het  bejaarde gedwongen Kruimel-oplichtersechtpaar Jan V. (63) en Jolanda H. (54) zijn veroordeeld tot draconische ‘VVD&CDA-gevangenisstraffen’ van vier en drie jaar en neergezet als Bonnie en Clyde der lage landen in de MSM van het corporate crime. Het is gezien hun leeftijd de vraag of zij er nog leven uit komen. De ‘CDA&VVD&D66-Monster-rechters’ die dat onmenselijke misdadige vonnis hebben uitgesproken behoren thuis in de cel en/of een TBS-inrichting!  De twee bejaarden Criminele Schlemielen(Video) kregen afgelopen zomer Nationale bekendheid als ‘De Hotelpiraten’ en haalden zelfs sensationeel de Staats-NOS en ‘RTL-Riool-Boulevard’ en alle corrupte Gevestigde Orde kranten net als tot op het bot uitgemolken ‘Monster’ Holleeder en de ‘Mocro Maffia’ en de Motorclubs en de Russen om de weer boel af te leiden van de dagelijkse ‘Mega-misdaden’ van de (politieke en bestuurlijke) Ratten in pak(Video) en de miljarden(o.a. Teeven-drugsgeld(Video)) ‘Witwas-Misdaadbanken Rabo& ING’ die nooit worden bestraft met gevangenisstraf. Tja, hooguit met een boete zoals bij de’ ING& Rabo miljarden- Witwas-Misdaadbanken’.

In heel Noord-Nederland werden mensen opgelicht door het straatarme bejaarden stel. Nou, nou, de meeste gevallen ging het om kleine hotels en bed and breakfasts, waar Jan en Jolanda overnachtten zonder te betalen, omdat zij anders op straat moesten slapen en in de winter de kans liepen dood te vriezen. Kan de ‘VVD&CDA-D66-Monster-rechtbank’ wat schelen en waar het hier echt omgaat is dat deze ‘Monster-Rechtbank’ een ‘Nazi-Volksgerichtshof-boodschap’ afgeeft aan alle  Dak en Thuislozen(Lees: Labbenkakken) in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’.

Wraking ‘Monster-rechter A. J. Bongers-S.’ onthoudt Legale Dakloze van Brood, Bed en Bad(Video)

King Willem en zijn Raad van State ‘Monster Deporatie-Rechter Ettekoven’ maken zich schuldig aan Kindermishandeling tegen Lili en Howick(Video)

De twee straatarme bejaarde leenden met allerlei smoezen ook wat geld van mensen om bijv. kleren en eten te kopen, dat ze nooit terugbetaalden.Nou, nou, wat een misdaad,niet dan? En de ING en Rabo Misdaadbanken Elite-Godfather die de hele Nederlandse samenleving voor miljarden hebben opgelicht krijgen een boete, die ze niet eens zelf hoeven te betalen, want dat laten zij de rekeninghouders en aandeelhouders doen.De ‘Monster VVD-CDA-D66-Klasse Justitie-Rechtbank’ oordeelde ook dat Jan V. 16.000 euro moet terugbetalen aan 51 gedupeerden. Voor Jolanda H. geldt een kleiner bedrag: zij moet 12.000 euro aan 24 gedeputeerden betalen en dat is een onmenselijk en een onmogelijke prestatie( is verboden bij de Wet),  want het bejaarden stel is Dak en Thuisloos en heeft daardoor niet eens een ‘Honger-uitkering’.  Bovendien zijn bedragen als 16.000 euro en 12.000 euro voor de gemiddelde Bankier-gangster en Geile-(pedo-)-Bestuurder(Video) een uit de hand gelopen Lunch-Bisnis Bordeel bezoekje vals als onkosten gedeclareerd.Dan niks Bonnie &Clyde! En niks vervolgen door het OM en de ‘Monster-Rechtbank’!

Onmenselijke Straf gelijk aan onmenselijke eis. Harteloze en criminele VVD Burgemeester Jorritsma : ‘Dakloze je moet in beweging blijven, anders bevries je’(Video).

Het VVD&CDA Openbaar Ministerie van de CDA Gestapo-Generaal Grapperhaus en de ‘VVD-Elite-Gangster Dekker’ eiste twee weken geleden ook vier jaar gevangenisstraf tegen de bejaarde Jan V. en drie jaar tegen zijn vrouw Jolanda H.  En die’ OM- bendelenden’ horen ook thuis in de cel /en/of een TBS-Inrichting. De mannelijke helft van het duo vertelde toen aan de rechter dat de ‘Kruimel- oplichterspraktijken’ een manier waren om te overleven in de’ Pluk de armen kaal maatschappij’ van Rutte &Co. De twee bejaarde waren hun huis in Bovensmilde uitgezet omdat zij o.a. Afpers-schulden hadden bij het eveneens onmenselijke ‘Elite-Maffia Afpers-Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB)’. Hierop ontstak de ‘Monster-rechter’ in woede en sneerde het straat arme bejaarde echtpaar toe:” Mond houden Labbenkakken“.Het ‘VVD&CDA-Openbaar Ministerie’ eiste ook dat de uitspraak geplaatst zou worden in een vakblad voor de horeca-en hotelbranche, om iedereen te waarschuwen voor Jan en Jolanda. Waarom niet zo’n waarschuwing in Vakbladen voor de ING en Rabo Misdaadbanken en de Ratten in pak? De Monster-rechter ging daar niet in mee, omdat de eis niet specifiek genoeg was. De onmenselijke en geestelijk gestoorde officier van justitie benoemde bijvoorbeeld niet in welk blad de uitspraak gepubliceerd zou moeten worden.

‘Ping Pong Democratie’:PvdA maakt wetten om kinderen het land uit te zetten met ‘Royal-Taxfree-Shell-Rutte’ en nu in ‘Nep en Fop-oppositie’zijn de ‘PvdA-Hoertjes’ opeens tegen hun eigen gemaakte wetten. Partijleider van de Stem van de Straat ing Steve Brown legt het fenomeen van ‘Ping Pong democratie’ hierna uit:

 

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.