Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

In de Stem v.d. Straat: Maxima krijgt natte Doos in Davos en GroenLinks ontmaskert als Miljonairs in Kapitale Villa’s.

(van de niet gesubsidieerde Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video) redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Deze week in de Stem v.d. Straat-Amsterdam-NOIR /SaltoTV:‘Taxfree-Queen Exotica Maxima’ krijgt natte ‘Doos’ in Davos(Video) van de ‘Super-Miljardairs- Gangsters’(Video). Ze kan het niet helpen.
Waanzin:GroenLinksRechtsmet de corrupte types als Klaver, Van Oijk en Halsema ontmaskert als Miljonairs in Kapitale(VVD)- Villa’s. Corrupte en onmenselijke GroenLinksRechts Wethouder Rutger Groot Wassink verwaarloosd Amsterdamse woningzoekende en Legale Dak en Thuislozen als “Labbenkakken”,maar loopt zijn GroeneLinkse benen uit zijn lijf voor de 500 illegale uitgeprocedeerde ‘Oliedollar-Vluchtelingen’(Video), die zo de al jaren leeg staande Paleis van ‘Taxfree-Shell-King Willem’ op de Dam(Video) met zijn alle in kunnen. En het is een fantastische ‘Duivelse -Taxfree-tijd’ om Taxfree-Royal-Ultra-rijke-Elite-Gangster te zijn, terwijl er iedere 6 seconden een kind sterf van de Honger(Video). Rutte&Co: het is Oké! En de Gevestigde Orde kliek met Rutte en Halsema ‘vergeet’ weer bij de jaarlijkse censuur Nationale Holocaust Herdenking te vermelden dat de Russen Auschwitz hebben bevrijd(video). Maar ook optreden van onze vaste Straat muzikanten Playing voor een Change en de weergaloze Jerry TunerX.  Alles Deskundige Joke komt wederom met diepe gedachten en geniale Nobelprijs waard zijnde opmerkingen en oplossingen. F-35 is een miljarden verslindende corruptie Oplichting’s project van de US-Killer-Elite dat door ons wordt aangetoond, terwijl de de eerste twee F35 deze week zeven jaar te laat in Nederland arriveerde en door de Staats-NOS werden gepresenteerd  als twee Super Stars die de Wereld redden. En nog veel meer echt (Wordt Wakker)- News dat u nergens anders ziet. Stem van de Straat nu al uitgroepen  tot Tv-programma van het jaar.

Vanavond via onderstaand link rechtstreeks te zien bij Salto1 om 22.00 uur.

 

4 antwoorden »

 1. Geen Stijl de Fake Bad Boys van de Deep State

  George van Hout en zijn crew vormen gevaar voor de status qua. Automatisering, digitalisering zijn vele malen crucialer voor het handhaven van de macht dan het handje vol gevreten bankiers aan de top.

  Deze cijferfetisjisten zouden zonder automatisering wat betreft het letterlijk systematisch beroven van de mensheid helemaal niets klaar spelen.

  5 februari Vive la France Vive la Re-Publique Tout le Monde

  Gros van top automatiseerders zijn gewetenloze uiterst schadelijke parasieten waarbij zelfs de poenerige advocatuur verbleekt
  https://www.geenstijl.nl/5146033/dwdd-over-misleiding-door-de-verleiders-nog-meer-feitenvrij-gezwam-tegen-feitenvrij-gezwam/

  Like

  • Matthijs van NEUK-irch, altijd media-subsidie beschikbaar voor dat inhoudsloze gajes.

   Niks te melden, niks te zeggen, alleen maar liegen, verdraaien en de parasiet uithangen bij DWDD. Als het even kan ook neuken, stelen en het land verraden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.