Elitaire Misdaad

De Corrupte ‘Reactionair-SS-Meerderheid’ EU parlement en Trump erkennen zelf benoemde President ‘CIA Puppet Guaido’, terwijl de CIA de legale President Maduro probeert te vermoorden.

(van onze ‘Internationale-US&EU-Killer-Elite’ redactie)

De Corrupte ‘reactionair-SS- Meerderheid’- EU parlement erkent zelf benoemde President ‘CIA Puppet Guaido’, terwijl de CIA de legale President Maduro probeert te vermoorden. ‘Boy’s Macron en Rutte’ van ‘Mad Dog Trump’: Het Is Oké !

AMSTERDAM-NOIR- ‘Psycho-Snake-Abrams’, Trump’s Venezuela Point Man, has spent his criminal life crushing democracy with mass-killing& drugs dealing. (Video)
The Venezuelan government has accused the ‘Mad Dog-Child-Killer-Trump administration‘ of plotting with ‘US-Killer-Elite’- ”Vazal State-Narco-Colombia’ to assassinate embattled President Nicolas Maduro following the frustrated coup attempt by his rival, the ‘US&EU-Killer-Elite-backed’(Video)‘CIA Puppet -Juan Guaido’. RT America’s Dan Cohen reports for the real News with Rich Sanchez en a.s. maandag in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir-SaltoTV(Video): “Steve Brown gaat zich in navolging van de Venezolaanse ‘CIA Puppet- Guaidó’ uitroepen tot Premier van Nederland en eist aftreden en vervolging Rutte&Co(Video).

War With Venezuela to steel Gas, Oil and Gold ? “5.000 Troops to ‘US-Killer-Elite’ ‘Vazal-NATO-Narco-State-Colombia’ on senile Bolton’s Notepad(Video).
Pikant CNN CIA en hun ‘EU-Oultes’ de Staats NOS( lees: AIVD) en BBC(LeesMI16) staan ook achter(Video) CIA Puppet -Juan Guaido en dus zowaar een keer achter ‘Mad Dog-Trump’.Tja, als er weer eens Volk tot op het bot kan worden bestolen en tot knecht gemaakt van de Killer-Elite sluiten de (media) rijen zich.

 

7 antwoorden »

 1. Het is nog steeds hetzelfde liedje als inmiddels al enkele duizenden jaren aan de gang is: onderdrukkers tegenover onderdrukten.

  Daar gaat zeer binnenkort een einde aan komen. Want de onderdrukkers vrezen de macht van de onderdrukten! Het gaat echter niet zozeer om macht, als wel om bewust van dergelijke gang van zaken (onderdrukking, uitbuiting, uitzuiging, intimidatie, vernedering, ….) te gaan worden.

  Het mensenras mag zich met récht als een WAARDIG ras manifesteren.
  Hier zijn we inmiddels vol op mee bezig! Dwars door het moeras heen.
  En dat gaat lukken. (Maar natuurlijk absoluut níet met miljardair Trump = Drumpf)
  https://www.urbandictionary.com/define.php?term=drumpf

  Like

 2. Ja Trump ziet zn handeltje al in elkaar klappen want de US ja ik verzin het niet die verkoopt olie aan Venezuela hier!

  https://www.spglobal.com/platts/en/market-insights/latest-news/oil/101614-venezuelas-imports-of-light-crude-could-jump-to-100000-bd-in-two-years-source

  Het lieg praatje van de neocons is dat als ze de zware olie van venezuela mixen met hun light crude dit makkelijker is te raffineren???????

  Shell heeft ook al de nodige rotzooi geschopt met hun eiland “la isla” te curacuo

  https://ejatlas.org/conflict/shells-toxic-legacy-in-curacao

  Shell Beatrix had toen 2 petten op en met Chavez was ze in gesprek met een helmpje van Shell op dr hoofd, toen heeft ze gezegd dat Shell geen 600.000 vaatjes olie per dag meer kon kopen. Chavez legde uit dat de bevolking en zijn land dit niet konden trekken en een ramp zou worden voor Venezuela. Hierop zei Shell Beatrix: Ok ik ga het overleggen met de grote baas.en liep de WC in. Ze wisselde haar Shell helmpie voor een kroontje en sprak…………spiegeltje spiegeltje aan de wand……….Bij terugkomst deelde ze Chavez mede dat de deal over was. Chavez had toen der tijd een groot probleem en belde maar met Xi uit wanhoop. God zij dank pakte Xi het wel goed op en beloofde Chavez dat China die 600.000 vaatjes per dag zou overnemen en als blijk van dank nog eens 200.000 vaatjes erbij.

  Kijk zo kan het ook! Chavez zijn vliegtuig werd trouwens ook nog eens geblokkeerd om te vliegen naar Peking!

  Nu maar eens kijken welke puppets er mee gaan lopen van de EU.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.