Koningin Maxima

‘Taxfree-Koning Maxima’ ontduikt ook de belasting in Argentinie. ‘Hofnar-Rutte’:het is een privé kwestie.

(van onze ‘Taxfree-Shell-Koninklijke-parasieten- familie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Vaderlandsliefde:Willem Alexander ‘King der gratis Paleizen. ‘Playboy Prins Bernhard’‘King van Huisjesmelkers. Prinses Christina verpast Erfcultuur en Yab Yum Mabel’,etc..(Video)
De miloenen kostende Estancia Pilpilcura van Koningin Taxfree-Queen Exotica Máxima’ staat niet als Luxe herber   bordeel of Luxe hotel geregistreerd in de Argentijnse gemeente Pilcaniyeu. De luxe duistere accommodatie is ook nooit aangemeld. Dat vertelde de burgemeester desgevraagd aan de landelijke krant Clarín. Hij wilde niet ingaan op het feit dat de streek rond de Argentijnse gemeente Pilcaniyeu een geliefd oord was voor gevluchte hoge Steenrijke Nazi ( ‘Bloed-poen’ van de vermoorde Joden) na de Tweede Werreld Oorlog en dat er nog veel nazaten van hen rondlopen in Leder Tirole hose en logeren in Estancia Pilpilcura. Hierdoor voelt de ‘Neo- Nazi Taxfree-Koninklijke-Parasieten-familie’ zich extra thuis in die streek.De verklaring van Nestor Ayuelef is in tegenspraak met een mededeling van de  altijd liegende Rijksvoorlichtingsdienst woensdag. Daarin werd gesteld dat ‘Queen Exotica Máxima’ de in haar geboorteland geldende belastingwetten en regelgeving (niet) respecteerde net als de nazaten van de hoge Nazi’s en dat de betrokken autoriteiten dat hadden bevestigd. De altijd liegende RVD reageerde hiermee op berichten in Argentijnse media dat ‘Queen Exotica Maxima’ over miljoenen ‘Taxfree-bezittingen’ in Patagonië geen of niet voldoende belastingen betaalde wat gebruikelijk is bij deze ‘Koninklijke-Taxfree-Parastieten- familie’.

De Underground Presentator van de Stem van de Straat/SaltoTV ing Steve Brown legt in de reportage hierna uit waarom de meeste succesvolste misdaadgroep van Nederland het Koningshuis nooit zal worden vervolgd:

17 antwoorden »

 1. Als ze zeggen “kijk naar Argentinie” dan kan je beter naar een ander Zuid-Amerikaans land kijken. Paraguay bijvoorbeeld.

  1 miljoen belastingontwijking is niks voor ze.

  Als ze willen dan hebben ze 1 miljoen los in de achterzak. Vergis je niet, het zijn multi-miljadairs. Ze zijn al 100-en jaren aan het roven en pimpen van bevolkingen.

  Argentinie is alleen interessant: https://en.wikipedia.org/wiki/Argentine_Antarctica

  Nog even over vrouwen, ik ga nu iets schrijven wat niet leuk is. Die vislucht, of sterker nog, die Zalmlucht.

  Zalm (VVD + ’66), kijkbuiskindertjes, is die gast die 20% van Nederlanders hun welvaart heeft afgeroofd door in de Euro te stappen.

  Dat geld ging linea-rectum naar de EU-oligarchen en werd als (koopkracht)verlies in onze eigen huishoudboekjes genoteerd.

  Dijsselbloem maakte daarna ettelijke miljarden p/j over naar diezelfde winnende koningshuizen/ vijandelijke mogendheid. Die georganiseerde criminele organisatie die wij ook wel de EU noemen.

  Die Zalm/ vvd dus.

  Zalm is publiekelijk geinitieerd/ lid geworden van de Vrijmetselarij/ Illuminatie. In dat ritueel moet een man/ mens schande ondergaan. Publiekelijk, zo gaan die dingen.

  Afgezien van onderontwikkelde moslims is er geen 1 man die publiekelijk of prive in een jurk gaat lopen. De schande is te groot, de perversie te veraf. Maar daar draait de Vrijmetselarij nu juist op.

  Perversie.

  Die Zalm staat daar met een jurk en make-up op zichzelf te vernederen om maar geaccepteerd te worden.

  We hebben beeld:

  Nu het stukje wat niet leuk is voor vrouwen.

  Waarom smeren jullie elke dag chemicalieen op je schone gezicht?
  Waarom smeren jullie elke dag zoveel make-up op je schoonheid?

  Make-up zijn chemicalieen, maakt niet uit hoeveel geld ze ervoor vragen. Daar wordt een mensenhuid nooit en te nimmer beter van.
  Als een werkgever zijn personeel elke dag met chemicalieen op het gezicht laat rondlopen dan krijgt ie een zware Arbo-wet boete, of celstraf.

  Snap je.

  De moderne vrouw doet het zich zelf aan/ mishandeld zichzelf (en hun dochters).

  Koekoek!

  Die vrouwen moeten eens wat minder praatjes krijgen en gaan nadenken. Zichzelf maar eens gaan redden voordat ze het hier de derde wereld maken uit e.e.o. misplaatst schuldgevoel, hebzucht of superieuriteitscomplex. Gtfo here.

  Je kan jezelf nieteens redden mens, ga koken.

  Als je het droog bekijkt, ja.

  Dan is make-up er alleen maar voor de bovenlip van Dilan (van de vvd),

  en voor mannen die zich willen vermommen als vrouw. Voor trannies dus.

  Want serieus, het hele plaatje breekt.

  Op sommige plekken wil je geen streepje zien. Zeker niet overdwars.

  Like

 2. “|Mijn vader diende de Argentijnse gunta”.
  “Mijn vader zat bij de Hitler jugend en was officier bij de 90e Pantzer Grenadier Division.”
  “Mijn vader was lid van de NSDAP en zat bij de SS.”

  Allemaal feiten; dus tijd om wakker te worden. Tijd om op te staan. Trek je gele hesje aan.

  Nu, dat gebeurt inderdaad ook. Zelfs wereldwijd!

  https://www.youtube.com/watch?v=TsCDc8T13Ho (2½ min.)

  P.s. Zo’n geel hesje is immers niet bedoeld als oppositie m.b.t. de heersende macht (regeringen, multinationals, obscure clubjes als bilderbergers, skull & bones, smom, enz.), want dat is echt verloren energie; doch is bedoeld om elkaar te bevestigen én versterken in saamhorigheid in Liefde & Wil. Het gaat niet alleen om rijk tegenover arm, het gaat er vooral om om het tegen houden van de ontwikkeling van ons bewuste ZIJN niet langer slaafs op te volgen!

  Like

   • Zo is het inderdaad, Toedel: goed voorbeeld doet goed volgen. Misschien wil niet instant, maar: elkaar bemoedigen misschien?

    Like

   • Ik vind die leraar economie als geel hesje wel goed, die bij de Nederlandsche Bank met die Mareschausee aan het praten was. Komt vaker in beeld. Straks een geel hesje-BN-er ?

    Like

 3. Zijn jullie witte Blind of denkende het zijn onze mensen als jullie niks aan doen aan jullie koningshuiz gaan jullie met hun Lot Mee !

  Wanneer halen jullie de guillotine van de zolder of zijn jullie BANG ? voor dit?

  Het punt dat … de zogenaamde ‘koninklijke families’ van ongeveer 13 globalistische families zijn, aanbidden allen Ba’al, de satanische god, en (ook) betreft [direct] contact met off-world rassen die hier op aarde en licht zijn jaren weg of in andere dimensies. Samen plannen ze de toekomst van ons bestaan ​​met als uiteindelijk doel alle (niet-essentiële) mensen op deze planeet te vernietigen.

  Jullie hebben genoeg mensen die bidden tot jullie schepper !

  Moge het Volk van HOLLAND zijn voet trappen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond!

  Fijne weekend jullie weten drommels goed dat ze niks zijn en slecht voor de mede mens !

  Like

 4. De Amerikanen geven nu openlijk toe dat het hen om olie te doen is in Venezuela. De Europese Unie wijst inmiddels Guaido nu aan als president van Venezuela. De Europes Unie kiest intuitief voor de meest criminele leiders. Dat zit er gewoon ingebakken bij ze. De vroegere president van Venezuela Hugo Chavez was trouwens eerder vermoord door de CIA. Gebieden in Zuid Amerika worden geheel gekoloniseerd en de grondstoffen worden geroofd van de bevolking. De presidnet van Brazilie Bolsonaro heeft de Amerikanen overigens ook al van harte welkom geheten in Brazilie. Dus ook daar is het op dit moment eveneens gedaan met de vrijheid.

  Like

 5. In NL als je iets gaat bouwen dan moet je hiervoor een vergunning aanvragen. Dit wordt getoetst aan het bestemmingsplan. Als je de vergunning hebt gekregen kan je gaan bouwen/verbouwen en wordt dit in het kadaster bijgeschreven en kan de overheid hier volgens de regels belasting over heffen. Heb je iets zonder vergunning/melding gebouwd dan staat dit NIET in het kadaster vermeld en is het bouwwerk illegaal, ook in Argentinie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.