Doden Herdenking

Censuur Nationale Holocaust Herdenking meldt nooit dat de Russen Auschwitz hebben bevrijdt en dat iedere 6 seconden een kind sterft v.d. honger

( van onze Wordt Wakker redactie i.s.m de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/TV redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-  Vanavond  0,00 uur Salto 1 in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV: Gevestigde Orde kliek met Rutte en Halsema ‘vergeet’ weer bij de jaarlijkse censuur Nationale Holocaust Herdenking te vermelden dat de Russen Auschwitz hebben bevrijd. Censuur Nationale Holocaust Herdenking meldt nooit dat de Russen Auschwitz hebben bevrijdt en dat jaar in jaar uit iedere 6 seconden een kind sterft van de honger. In Nederland zijn verhoudingsgewijs tijdens de Tweede Wereld Oorlog meer Joden gedeporteerd en vermoord  met hulp van de laffe en corrupte Politie ,de Joodse Raad van de beruchte familie ‘PvdA-Leider Asscher’ en NSB dan in heel Europa. Daar hoorde u de corrupte en laffe Gevestigde Orde politici GroenLinkRechts -Deep State-Halsema aka “de Doofpot”(Video) en de VVD ‘Godfather Rutte’ niet over brallen tijdens Nationale Holocaust Herdenking in Amsterdam.

8 antwoorden »

 1. PS…

  Het waren de Elite Zio Nazi Khazaren die de slemielen Joden de gaskamer hebben ingejaagd zoals een varkensboer zijn zieke dieren ruimt… Het onnoemelijke leed dat deze mensen is aangedaan zal ik noot ontkennen !

  Like

  • LS…

   Het Uitverkoren Zio Nazi Khazaren volk heeft maar een doel. en dat is de wereld Mensen Vrij maken zodat zij de Buitenaardse Anunnaki Jahweh kunnen verwelkomen. Zo waren zij ook de kwartiermakers van de Nazi en was Auschwitz een Rothschild onderneming. Ook de lispelende Femke Cohen Halsema wil maar niet begrijpen dat de Khazaren Bolsjewiek 30 miljoen Russen hebben afgeslacht. Als knecht van het kwaad hoor je haar niet over !

   In Syrië liggen nog duizenden kinderen onder het puin door de Khazaren bombardementen op een onschuldig volk. Hallo Femke kan jij nog slapen ???

   Like

 2. Hier een verhaal rondom Auschwitz van een mevrouw die als mens de grond is ingetrapt, de dood om zich heen heeft gezien van mensen die in Auschwitz het niet meer zagen zitten en als uitweg de hoogspannings stroomomheining maar invlogen als voorbeeld. Dat je dan ook nog als mens de draad weer op kan pakken dan ben je toch een heel sterk persoon. Lees maar.

  https://buffalonews.com/2018/01/27/holocaust-survivor-breaks-decades-long-silence-to-share-her-horrific-story/

  Like

 3. de rothschilds hebben alles bedacht om een israel te stichten,deze psychopatische inteelt kliek bezeten door geld en macht,hebben nu controle over u.s.a en zetten hun legers in om hun doelen te bereiken,macht over alle banken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.