koningshuis

‘Gele Hesje activist’ ontmaskert ‘Taxfree-King-Willem & Parasieten familie’& ‘Oranje Boven-Staats-NOS’.

AMSTERDAM-NOIR-Taxfree-Koning Maxima’ ontduikt(Video) ook de belasting in Argentinie. ‘Hofnar-Rutte’:het is een privé kwestie.

Gele Hesje activist‘ ontmaskert ‘Taxfree-King-Willem&Parasieten familie’& ‘Oranje Boven-Staats-NOS’:

Ophef kapsel Prins William 200 euro. Jurkje Maxima 35.000, en 4000,- euro per dag voor Prinses Amalia geen probleem(video).

Opmerking:Voor echt News over de ‘Taxfree-Royal-Parasieten’ (Video) zie de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir-SaltoTV(Video) vanavond: “Maxima krijgt natte Doos in Davos en GroenLinks ontmaskert als Miljonairs in Kapitale Villa’s”.

4 antwoorden »

  1. Het lijkt wel alsof deze financiele plundering van het Nederlandse volk die al enige tijd aan de gang is, alleen maar erger schijnt te zijn geworden door de jaren heen. Dat doet de vraag rijzen waarom de mondiale elite nu ineens vol gas aan het geven is als het gaat om zowat alle pesterijen die er bestaan, te weten dictatuur, overheidsterreur, onteigening van totale gebieden, verhoogde belastingen, oorlogen en wapen- en drugshandel. Alles lijkt erger te zijn geworden, maar waar was het keerpunt dan in vredesnaam dat de elite ineens heeft doen besluiten vol gas te gaan geven als het om deze aanvallen tegen de burger gaat. Was het misschien een van de big events , zoals de Arabische Lente of 9/11 of was het misschien de val van Khadaffi of Saddam Husseyin ? Nee, het antwoord moet verder terug de geschiedenis in gezocht worden. En dan kom je inderdaad bij de val van de Berlijnse Muur uit, toen de tegenstellingen tussen het Westen en het Oostblok ineens wegvielen en vanaf dat moment konden de haaien ineens hun gang gaan. Die rooftocht is toen begonnen, zou je kunnen zeggen. Voor de val van de Berlijnse Muur was de westerse elite nog genoodzaakt zich enigszins fatsoenlijk tegenover de eigen burgers op te stellen.

    Like

  2. Alleen economische verstandhouding reguleren, en staten bepalen wat de vergoeding ervoor geldt, ja elke slager keurt t liefst zijn eigen vlees?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.