Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Stem van de Straat:”GroenLinks ontmaskerd als Miljonairs in grote Villa’s”.

(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-In deze Stem van de Straat-Amsterdam-Noir /SaltoTV:‘Taxfree-Queen Exotica Maxima’ krijgt natte ‘Doos’ in Davos(Video). Ze kan het niet helpen.
Waanzin:GroenLinksRechts met de corrupte types als Klaver, Van Oijk en Halsema ontmaskert als Miljonairs in Kapitale(VVD)- Villa’s. Corrupte en onmenselijke GroenLinksRechts Wethouder Rutger Groot Wassink verwaarloosd Amsterdamse woningzoekende en Legale Dak en Thuislozen als “Labbenkakken”,maar loopt zijn GroeneLinkse benen uit zijn lijf voor de 500 illegale uitgeprocedeerde ‘Oliedollar-Vluchtelingen’(Video), die zo de al jaren leeg staande Paleis van ‘Taxfree-Shell-King Willem’ op de Dam(Video) met zijn alle in kunnen.Maar ook optreden van onze vaste Straat muzikanten Playing voor een Change en de weergaloze Jerry TunerX.  Alles Deskundige Joke komt wederom met diepe gedachten en geniale Nobelprijs waard zijnde opmerkingen en oplossingen. En nog veel meer echt (Wordt Wakker)- News dat u nergens anders ziet. Stem van de Straat nu al uitgroepen  tot Tv-programma van het jaar.

 

5 antwoorden »

  1. Dit zijn zieke geest politicus in de wereld wij hoorden junker zeggen voor de brexit dat hij heeft gesproken met entiteiten van andere geest wereld bedoelde hij ze zijn echt ziek !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.