Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Breaking Nieuws (geen fake nieuws) vanavond Historisch en plechtig moment te zien op Salto 1 bij De Stem van de Straat.

(Door De Stem van de Straat)

AMSTERDAM-NOIR-Historisch plechtig moment bevrijding van Nederland en zie hoe Steve Brown wordt uitgeroepen tot premier van Nederland(Video): Power to the People!!!

Stem van de Straat vanaf 23.00 uur Salto 1 rechtstreeks te zien via onderstaand link.

5 antwoorden »

  1. door wereld wijd te zorgen voor een boycot in een land ,word er geen voer en grondstoffen geleverd suiker en de hele shit word tegen gewerkt door de multie want die democratisch gekozen president moet weg, werkte tegen de belangen van shell ed zo niet meewerken zorgen we dat we het met zijn alle dit oplossen Toch? . zodat het volk gaat smeken om vernieuwing kuch{ Steve dit gegeven had je misschien iets beter uit kunnen diepen} zodat ze tegen de huidige democratische president gaan protesteren !. wat een drama voor dit lieve volk ik ben er een paar keer geweest . zulke lieve mensen . echt walgelijk enige nadeel is hun zogenaamde Ollie . lieve hemel wat een heftig goedje is dit hmmmmmmm en blijft dit toch hmmmm..terwijl ze het hele universum afreizen met een tank met olie? haha maak dit de kat maar tering leiders willen eerst nog effe alles uitzuigen en naar de klote brengen ,denk hier maar eens over na mijn vrienden groet van paulien . graag een reactie wat jullie ervan denken .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.