Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Steve Brown roept zich in navolging van de Venezolaanse ‘CIA Puppet-Guaidó’ uit tot Premier van Nederland en gaat beslag leggen op het ‘VOC-Bloed- Goud’ in de Nederlandse Bank om te verdelen onder de armen.

( door de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV redactie)


AMSTERDAM-NOIR-Historische moment: Vanavond om 23.00 in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video) :Door de ‘AIVD& Politie-informanten’–‘Huurmoordenaar John van de Heuvel’ en ‘Junkie-Peter R. de Vries’ zwaar bedreigde Stem van Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV is deze schokkende en onthullende uitzending:’ “Armoede is geen Natuurverschijnsel”en het corrupte EU Parlement met D66′ DDR66 Fractievoorzitter EU Parlement hysterische Sophie in ’t Veld’(Video) staan achter de zelf verklaarde Venezolaanse President ‘CIA Puppet Guaido’ opgenomen vanuit een Safe-House. Steve Brown officieel uitgeroepen door De Straat als ‘gekozen’ Premier van Nederland(Video). Brown gaat direct beslag leggen op het ‘VOC-Bloed-Goud’ in Nederlandse Bank en dat verdelen onder het Kaal geplukte Volk. En daarnaast de’ Taxfree-Royal-VOC-Parasieten-Familie'(Video) en hun ‘Hofnar-Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn corrupte Kliek arresteren en/of deporteren wegens grove misdaden jegens het Volk. Allesdeskundige Joke’ heeft ‘Mysterie-Date’ met Brad Pitt en/of George Clooney en/of John Travolta. Gele Hesjes worden nu de mond gesnoerd en van hun bed gelicht door de ‘corrupte en laffe Politie’ op grond van Majesteitsschennis (schokkende beelden(Video)) en nog veel meer echt News dat u nergens anders hoort of ziet. Vanaf 23.00 uur rechtstreeks te zien op onderstaande link Salto 1

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.