Kabinet Rutte

‘Witwas-Belastingadviseurs’ willen ’Royal-Witte-Rat in pak-lijst’ bij ‘Kul-Wir-War-meldplicht’. ING en Rabo geen meldplicht.

(van onze Wordt Waker redactie)


AMSTERDAM-NOIR-Belastingambtenaren van de Ratten Hoekstra& Snel lichten terecht de ‘Elite-Taxfree-fiscus’ op:Niemand gearresteerd(Video).
Het ‘Kul-Wir-War-wetsvoorstel’ om ‘Witwas-belastingadviseurs’ verplicht ’grensoverschrijdende constructies’(ander woord voor ‘Mega-misdaden’ straffeloos gepleegd door de ‘Elite-Maffia’) te laten melden, is bij de corrupte adviseurs niet goed gevallen. Zij hebben veel vragen bij het ‘Snel-Kul-wetsvoorstel’ van de corrupte D66‘DDR66 staatssecretaris Snel’(Financiën voor de ‘Taxfree-Royal—Ultra Rijken’ ) en vrezen  een nog grotere lieg en bedrieg-regeldruk.Bovendien vinden ze het niet eerlijk dat de’ ING& RABO-Witwas- Misdaadbanken’ niet onder deze nieuwe ‘Snel-Kul-wet vallen’.  Zij vermoeden dat de corrupte Snel voor die uitzondering net als de ‘Top-VVD Gangsterin ex Minister Schippers’ aka” de Zorg Ripper” die recentelijk beloond is voor haar Duivelse ‘Mega-misdaden’ tegen het Volk met een ‘Mega-Graai-baantje’ als President van DSM Nederland daarvoor later ook zal worden beloont met een ‘Top Graai-baan’ bij één van die Witwas-Misdaadbanken. Ook de oude CDA Rat Balkenende en de extreem corrupte D66DDR66 Minister Wijers zitten al als dank voor hun Duivelse ‘Mega-misdaden tegen’ het Volk al jaren te’ Graaien&Naaien’ bij de’ ING-Misdaadbank’.

Bejaarde ‘Hotelpiraten Bonnie & Clyde’ krijgen draconische cel straffen als afschrikking voor alle Dak en Thuislozen(Video) en ‘ING & Rabo-Witwas- Misdaadbanken’ een boete!

‘Taxfree-Koning Maxima’ ontduikt ook de belasting in Argentinie. ‘Hofnar-Rutte’:het is een privé kwestie(Video).
Volgens het brallende en liegende RB zorgt de meldingsplicht ervoor dat de voor het merendeel corrupte belastingadviseurs veel meer Witwas-werk op hun bordje krijgen, dat uiteindelijk doorberekend wordt aan het mkb. „De nu voorgestelde  Kul-Snel-maatregelen leggen een grote druk op de capaciteit van zowel intermediairs als eveness corrupte  overheid, waarvoor ook het mkb in the end de rekening gepresenteerd krijgt”, bralt de corrupte ‘Witwas-voorzitter Fons Overwater’.

Witte-Taxfree- Royal- Rat in pak Lijst'(Video). Godfather Everdingen’ van Witwas-KMPG-misdaadgroep(Video) voor Fraude voor de Rechter. Ex Topman KMPG- ‘PvdA Graaier- Wouter Bos niet vervolgd.

De Nederlandse Orde van ‘Witwas-Belastingadviseurs’ stelt voor een zogenoemde ’Witte-Taxfree-Royal-Rat en pak- lijst’ in te voeren om onnodig werk te voorkomen. Daarop zou een overzicht moeten komen van typen (misdadige) constructies die sowieso niet gemeld hoeven te worden, om verschillende redenen. Daar is het RB ook een voorstander van. „Onduidelijk is of bijvoorbeeld de aankoop van buitenlandse Villa’s en Paleizen zoals die van ‘Taxfree-Shell-King Willem’ en zijn Boss ‘Queen Exotica  Maxima’ een schenking aan kinderen in het buitenland Postbus adres, de verdeling van een nalatenschap met bestanddelen in het buitenland of het wijzigen van de ‘Nep en Fop-vestigingsplaats’ ( Bijv. de VVD-Witwas-Zuid-as te Amsterdam) van de onderneming of de woonplaats van de ondernemer onder de meldingsplicht vallen”, licht Adjay Pahladsingh van het RB toe. „Door deze uit te zonderen via de witte lijst, worden veel onnodige meldingen, werkdruk en lasten voorkomen en kan meer aandacht worden gegeven aan meer ongewone ‘Taxfree- Royal Rat in pak- Witwas- situaties’.”

‘Taxfree-Shell-Rutte3’ & ‘NPO-VVD-Pr Vatje Jort Kleder’: Arme Labbenkakken met Kanker kunnen ook dood neervallen(Video).

Fulltime werken en arm met dank aan ‘Taxfree-Shell-Rutte1.2.3. Pas op voor de Russen& Venezuela ‘(Video).
Gelukkig hebben alle al dan niet vergiftigde Labbenkakken(Video) ( Lees: kaal geplukte en vernederende Laagste Klasse)geen last van hoe zij hun ‘Honger-inkomen’ uit zicht moet houden voor ‘Snel-Labbenkakken-geld afgekapt-belastingdienst’. Die zijn al lang blij als ze eten en kleren kunnen kopen en de huur en gas en licht betalen. Hebben die Labbekakken het even makkelijk, niet dan?

Opmerking: Vanavond om 23.00 :Door de ‘AIVD& Politie informanten’–‘Huurmoordenaar John van de Heuvel’ en ‘Junkie-Peter R de Vries’  zwaar bedreigde Stem van Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV is deze schokkende en onthullende uitzending opgenomen vanuit een Safe-House: “Armoede is geen Natuurverschijnsel” en het corrupte EU Parlement met D66 Fractievoorzitter EU Parlement hysterische Sophie in ’t Veld’ staan achter de zelf verklaarde President ‘CIA Puppet Guaido’ en Steve Brown officieel uitgeroepen door De Straat als gekozen Premier van Nederland. ‘Allesdeskundige Joke’ heeft Mysterie-Date met Brad Pitt en/of George Clooney en/of John Travolta. Gele Hesjes worden nu de mond gesnoerd en van hun bed gelicht door de ‘corrupte en laffe Politie’ op grond van Majesteitsschennis (schokkende beelden(Video)) en nog veel meer echt News dat u nergens anders hoort of ziet.

4 antwoorden »

 1. De gewone burger weet maar al te goed, dat uiteindelijk je zwaar verdiende geld weer bij de staat op de schoot terecht komt?
  Maar in de mate waarmee????????????

  Like

 2. “Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.” Albert Einstein

  Holbewoners monetaire heilstaat een kijkje buiten de box

  Benjamin Fulford & Simon Parkes

  Like

 3. en bij het UWV maar verplicht solliciteren terwijl de carrousel baantjes niet eens op de markt komen maar worden weggekaapt voor de uitgegleden politicus. Toen de EU territorium drift had en de Baltische staten heeft gejat kwam je daar steevast 2 banken tegen in het vastgoed, de RABO en de ING met ernaast een SHELL pompje. Ukraine is niet anders gegaan met nazi porochenko.

  D66 Rob Jetten komt bij Prorail vandaan. Bij Prorail gaat niets snel, ook de mensen niet op 1 tje na dan. Dit was Rob Jetten en ging niet snel maar als een komeet. Sophietje in t Veld zodra er een nazi regel doorgedrukt moet worden bij de EU zit ze als een klein D66 kind helemaal vooraan met als eerste , het hoogste en met de langste tijd haar volbloed nazi vingertje in de lucht te houden.

  Waar een klein landje toch groot kan zijn. hoe lang nog……..

  https://www.quotenet.nl/Nieuws/Deze-prutser-verbrandde-4-miljoen-van-een-12-jarige-en-schrikt-nu-van-de-strafeis-196586

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.