Inside GVB Leaks

‘GVB-Rat in pak-Top’ is niet alleen crimineel, maar misbruikt ook zijn arbeiders als “Labbenkakken”.

(Van onze GVB-Klokkenluider redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Monsters van Amsterdam de ex Wethouders Asscher en Ollongren(Video).”Deep State”-Burgemeester Halsema’ doet waar zij voor ingehuurd is en smijt Klokkenluider op straat(Video).
Naar aanleiding van ons artikel jl.: “Gevaarlijke situaties schering en inslag bij ‘GVB-misdaadgroep’ ! Mocro Maffia geschokt”(Video) ontvingen wij heel veel schriftelijke en telefonische schokkende en onthullende reacties van eerlijke werknemers en ex werknemers die misbruikt worden en waren als “Labbenkakken” door de corrupte GVB-Rat in pak-Top(Video).Al die schokkende en onthullende reacties zullen worden gepubliceerd in het komende (Zwart)- Boek:Inside GVB Leaks ”Corrupte ‘GVB–Rat in pak-Beerput”.

Amsterdam is sinds Burgemeester Van der Laan & Wethouder Asscher een ‘Fraude-Walhalla’ voor corrupte ambtenaren(Video).

Werkloze Labbenkakken opzettelijk jarenlang vergiftigt&uitgebuit door Tilburgse Burgemeesters Monsters Vreeman & Noordanus& Opstelten(Video).

Taxfree-Shell-Rutte3’: Arme Labbenkakken met Kanker kunnen ook dood neervallen(Video).

Rat in pak-Bewindvoerder Erna Aalderink’ jatte tonnen van straatarme weerloze cliënten met schuld en loopt vrij rond(Video).
Het is overigens meer dan bizar dat de respectievelijke Burgemeesters en Wethouders(en Justitie en de Politie) als eindverantwoordelijke van het GVB al decennia’s lang nooit straf-maatregelen hebben genomen en nog niet nemen tegen de extreem corrupte ‘Rat in pak-Top'(Video) van het GVB. Die hanteren kennelijk als het om de corrupte Top van de GVB en de (ambtelijke)‘Rat in pak corruptie’ in Amsterdam gaat het adagium:”Wir haben das nicht gewusst-Doofpot”. Dit terwijl de stinkende verrotte ,corrupte ‘GVB-geur’ al jaren in het Stadhuis hangt en doordringt in alle poriën van de respectievelijke selectief ‘blinde’ Burgemeesters en Wethouders en Gemeenteraadsleden. Ook bizar dat de FIOD en/of Justitie en/of de corrupte ‘Amsterdam Vinger-Politie’  nog nooit een inval heeft gedaan bij de perverse en liederlijke ‘Rat in pak-Top’ van de GVB en ze gearresteerd, of juist niet? Is hier sprake van ‘Ons kent ons’ of te wel pure Klasse Justitie?  Maar hoe het ook zij, hierna publiceren wij vast een schriftelijke reactie:

Geachte mevrouw / mijnheer,met veel belangstelling heb ik het artikel m.b.t. het corrupte GVB, op “Amsterdam Noir”gelezen.Ik heb bij het GVB gewerkt van 1977 tot aan mijn pensionering in 2016.In die tussentijd heb ik heel wat “onregelmatigheden” bij dat bedrijf meegemaakt.Liegen van leidinggevenden, vreemdgaan van leidinggevenden (in de baas zijn tijd) fraude van leidinggevenden, kortom…..het zijn hufters. Ik heb hier nooit mijn mond overgehouden en regelmatig was ik “klant” bij bureau integriteit.Ik was dus de luis in de pels van sommige leidinggevenden.Uiteraard heb ik de meeste klachten die ik heb ingediend op de HD bewaard. Mocht u interesse hebben in wat “klachten-lectuur” tegen het GVB dan kunt u contact met mij opnemen.

Telefoon nummers XXXXX en XXXX  

U zult begrijpen dat ik met veel belangstelling naar uw reactie uitzie.Met vriendelijke groet,

XXXXXXXX “ ( naam bekend bij de redactie)

Opmerking: Dit is een artikel uit een serie artikelen van de moedige ‘GVB-Klokkenluiders’ uit het komende Boek: Inside GVB Leaks “De Corrupte ‘GVB–Rat in pak-Beerput’ van Asscher, Dijkstra ,Van der Laan en Halsema”. Mocro Maffia geschokt!  Het schokkende en alles onthullende boek zal worden gepresenteerd in een heel uur:” Corrupte ‘GVB–Rat in pak-Beerput” in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir-SaltoTV(Video).

 

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.