Amsterdam

Ollongren onder vuur om ‘Amsterdamse-Prins Bernhard & Haga-Huisjesmelker-woningmarkt’: ‘Ze is een Monster en een omgekeerde Jan Schaefer’

(van onze Wordt Wakker redactie i.s.m. de Stem van de Straat partij)

AMSTERDAM-NOIR- GVB-Rat in pak-Top’ is niet alleen crimineel, maar misbruikt ook zijn arbeiders als “Labbenkakken”(Video).
Verschillende Tweede Kamerleden van Denk,SP en de partij van de Dieren en de PVV haalden gisteren flink uit naar de D66‘DDDR66 Minister-Censuur Queen -Kajsa Ollongren’(Binnenlandse Corrupte Zaken).Ze willen dat de ‘Censuur Queen-Ollongren’ ingrijpt nu de Woningnood in Amsterdam steeds onmenselijker wordt en een einde maakt aan de ‘Huisjesmelker-misdaad-praktijken van Prins Bernhard Jr. en het VVD Tweede Kamerlid Haga. ‘Doener-Haga’ zelf was niet aanwezig bij het zoveelste ‘Gebral-debat’, die was weer druk in Amsterdam met het afpersen van zwart sleutelgeld.  De Top VVD bendelid Haga is een echte Doener naar het (stenen)-hart van zijn Leider ‘Taxfree-Shell-Rutte’. Prins Bernhard Jr.  was niet bereikbaar voor commentaar, want die was zijn ‘Cocaïne&drank-Feest-Beest- Kater’aan het uitslapen samen met zijn peperdure ‘Junkie-Hoer’(Video). Het onderwerp kwam aan bod tijdens het wekelijkse vragenuurtje. Het was zowaar aangekaart door de corrupte Erik Ronnes, een CDA’er uit Brabant. De ‘Nep en Fop Christelijke gezinspartij’ maakt zich namelijk zorgen dat hard werkende ouders met banen als onderwijzeres, politieman en/of verpleegster, etc.  met kinderen niet meer in de hoofdstad kunnen wonen. Hij wil een noodprogramma dat Amsterdam weer betaalbaar maakt.

De Stem van de Straat: Gele Hesje Vermoord en Snuivende Geile Prins Bernhard Jr.met ‘Junkie-Hoer’ geschaakt(Video).

Stem van de Straat:”GroenLinks ontmaskerd als Miljonairs in grote Villa’s”(Video) en Taxfree-Queen Exotica Maxima’ krijgt natte ‘Doos’ in Davos(Video).

‘Taxfree-Koning Maxima’ ontduikt ook de belasting in Argentinie. ‘Hofnar-Rutte’:het is een privé kwestie(Video).
Amsterdam heeft de minst betaalbare huizen ter wereld met dank aan o.a. de corrupte ex wethouders Ollongren en Asscher. Je hoort iedereen denken: dat wisten we toch al lang? Terwijl het toch eigenlijk van de zotte is dat gewone gezinnen, de hardwerkende middenklasse, Amsterdam en andere grote steden worden uitgejaagd en 30 procent van de Amsterdammers onder de armoedegrens moet zien te overleven. Wie zingt er straks nog Bij ons in de Jordaan als er straks alleen nog maar expats, ‘VVD-Maffioso’ ,Royals a la Prins Bernhard Jr.  en ‘D66- Yuppies’ met een GroenLinksRechts Rijke Papi in de Provincie en Airbnb-bewoners wonen?’ aldus Ronnes

Gelul van de ‘Ping Pong Democratie’. Woningnood. Niet voor King Willem ( en Bennie Boerka(Video)) want die heeft drie gratis Paleizen in NL en een Staats-uitkering van 300 miljoen euro per jaar en’ Nazi kunst’ in de verkoop.

Fulltime werken en arm met dank aan ‘Taxfree-Shell-Rutte1.2.3. Pas op voor de Russen& Venezuela (Video)‘.

Zwarte dag voor de Democratie en Pers: 50% Stemde niet en 30 procent overleefd onder de armoedegrens in Amsterdam(Video). Partijleider Brown treed af.

‘Ping Pong Democraat- PvdA’er Henk Nijboer noemde Ollongren ‘een omgekeerde Jan Schaefer’, maar zweeg wel over de duistere en misdadige rol die de Pvda-hoertjes met o.a. zijn fractievoorzitter Asscher zelf hebben gespeeld in Amsterdam. De legendarische PvdA-wethouder sprak ooit de woorden ‘In gelul kan je niet wonen’. Volgens de ‘Ping Pong- democraat- Nijboer’ geeft de ‘DDR66-Censuur Queen-Ollongren’ daar een heel eigen draai aan. ‘Ze bralt en liegt alleen maar, maar ze presteert niks voor de gewone man en vrouw. Dat kan niet, er is woningnood en pure armoede. Er moet geïnvesteerd worden in woningen en normale salarissen in plaats van bezuinigen op Jan met de Pet, wat dit  ‘Omgekeerde Robin Hood- Rutte-kabinet’ doet.’Volgens Ollongren klinkt Bij ons in de (peperdure) Jordaan nog steeds in de stad gezongen door ‘Zwarte Pieten’ en (de illegale)onder betaalde schoonmakers uit Almere van de Expats en Yuppies. Ze wil zich niet te veel bemoeien met de Amsterdamse woningmarkt en de ‘GroenLinksRechts  kapitale Panden’ van o.a. “Deep State”- Burgemeester Halsema. ‘Ik vind het wel uiteindelijk de verantwoordelijkheid van de gemeente Amsterdam en onze Prins Bernhard Jr. en onze VVD-(misdaadgroep) met geweldige Doeners als  nze Steunpilar Haga.‘Wethouder Laurens Ivens (Wonen) nodigde zijn oud-collega direct uit om weer eens langs te komen op het stadhuis. ‘Minister Kajsa Ollongren is welkom in Amsterdam om te praten over (nood)maatregelen voor meer betaalbare woningen’, twittert hij. Hij heeft al wat suggesties. ‘Een maximale huurprijs invoeren, de investeringskracht van corporaties uitbreiden en een registratieplicht voor Airbnb, het  leeg staande Paleis op de Dam van ‘Taxfree-Shell-King’ Willem  ter beschikking stellen voor Amsterdamse Jongeren en Dak en Thuislozen en het direct arresteren van de Snuivende& vreemdgaande Prins Bernhard Jr.(Video)& Haga en al die andere ‘VVD&D66-Vastgoed-Maffia- Huisjesmelkers‘.

Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna het principe van de ‘Ping Pong Democratie’ uit:( de uitleg was zelfs te schokkend voor Cafe Weltschmerz, want zij hebben deze uitzending nooit uitgezonden).

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.