Media-Maffia

Hof beslist vandaag over drugszaak ‘SBS- Presentator Find my Coca- Banana-Frank Masmeijer’ van ‘Maffiaboss John de Mol’.

( van onze ‘Wie neukt wie Junkie-BN-Hoeren- Privé’ redactie)

AMSTERDAM-NOIRE- Wat heeft John de Mol & Peter R. de Vries met ‘Coke-Importeur’ SBS presentator Frank Masmeijer(Video) te maken?
Het hof van beroep in Antwerpen doet vanochtend uitspraak over het hoger beroep van ‘SBS Presentator- Find my Coca Banana-Frank Masmeijer’ tegen zijn veroordeling wegens betrokkenheid bij cocaïnesmokkel. Tegen de voormalige Televisiepresentator Dealer van ‘Maffioso- Bagger-Psychopaat -John de Mol’ en de ‘Nep en Fop Christelijke- NCRC  is acht jaar gevangenisstraf en een boete van 40.000 euro geëist. Vlak voordat hij werd gearresteerd was hij nog in gesprek met zijn oude gabber in crime Maffia-Bos John de Mol om weer te gaan ‘Fake-presenteren’ bij ‘SBS-Riool’, de bejaarde ‘Zombie-Tv-zender’ met alle uitgekotste ‘Junkie-BN-Hoeren’ en de hele corrupte ranzige en perverse ‘Randdebielen-familie’ van John met zijn zus de ‘Oerdomme Linda & Dwergzoontje- ‘Rapist- ‘#Metoo -Junkie-Johnny de Mol Jr’.(Video).Maar zijn arrestatie had ook grote gevolgen voor vele andere ‘Junkie-BN-hoertjes’. Die moesten nu hun Coke gaan scoren bij de zogenaamde ‘scooter-coca- koeriertjes’ met als gevolg dat één daar van ‘Junkie- Peter R. de Vries’ op heterdaad werd betrapt toen hij op straat Stijf van de cocaine stond te scoren.

Wij publiceerde als enige dat Frank Masmeijer 8 jaar aan zijn ‘SBS-Coca-broek(Video) zou krijgen.

SBS Tokkie-Show’ van ‘Maffioso John de Mol’ met Frank Masmeijer(Video): “Find my Coca Bananas”.
Volgens de Belgische politie en ons speelde de gevallen SBS& NCRV-coryfee BN-hoer een belangrijke rol in een grote drugsbende. Masmeijer was ingeschakeld om een partij van 467 kilo cocaïne uit de haven van Antwerpen te smokkelen. In hoger beroep erkende de 57-jarige verdachte weliswaar dat hij betrokken is geweest, maar naar eigen zeggen was er voor hem slechts een beperkte rol weggelegd als ‘SBS-Presentator-bemiddelaar’ tussen de opdrachtgevers en de uitvoerders. Masmeijer bralt huilend dat hij er niks aan heeft verdiend en er alleen maar ellende aan heeft overgehouden nu hij is gepakt. De rechtbank legde hem eerder acht jaar celstraf op, maar toen beweerde hij nog compleet onschuldig te zijn en dat hem groot onrecht was aangedaan als eerlijke SBS Presentator.

6 antwoorden »

  1. Frank is vanwege zijn televisiecarrière geen onbekende voor allerlei artiesten. En brengt er graag zijn tijd mee door. Zo schrijft hij in zijn boek dat hij op een keer met Julio Iglesias in Huis ter Duin in Noordwijk zat en de indruk had dat deze wereldster het prettig vond eens een avondje vrijaf te hebben. ‘Ik vroeg hem wat zijn grootste zorg was. Toen zei hij: “Ik ben mijn hele leven al bezig mijn tweehonderd miljoen dollar te beschermen tegen de haaien om me heen.” Dat vond ik veelzeggend. Het is overal hetzelfde. Alles draait om de centen.’ Als het over hemzelf gaat, zegt Frank: ‘Omdat ik vrij makkelijk ben met geld, heb ik veel mensen financieel geholpen in mijn leven. Maar nog geen tien procent van die mensen heeft mij ooit terugbetaald.’ Zijn contacten zijn zeer divers. Zo vertelt Frank zelfs over een vakantie, ergens midden jaren negentig waarin hij Willem Holleeder, John Mieremet en Sam Klepper in zijn hotel ontmoet.

    Like

  2. De zaak is uitgesteld tot 25 april. Tot die tijd blijft Masmeijer in voorarrest in België en krijgt gratis kost en inwoning.Alles bij elkaar zat Masmeijer in verschillende periodes al een jaar en een maand in de cel.

    Like

  3. Gordon geeft in zijn biografie over zijn leven toe dat hij veel cocaïne gebruikt om ‘het lulgevoel’ uit zijn lijf te krijgen. Volgens de presentator snuift hij het witte poeder zeker elke dag. ,,Ik snap dat het gevaarlijk is en het enge is dat het eigenlijk nergens meer leuk is zonder coke.”(tv pulp programmas is niet leuk)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.