MH17

‘VVD-Beroepsleugenaar-Aasgier & Racist Blok’ gaat met Rusland brallen over de ‘Dutch-MH17-Doofpot’.

( van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Met Negatief Reisadvies geen slachtoffers van MH17 slachting. Dank u Plasterk en Rutte(Video).Minister Maleisië ziet Rusland niet als schuldige neerhalen MH17 (Bron RTL Nieuws)
De Nederlands en Australische corrupte ‘Ultra- Taxfree-Elite-reactionaire regeringen regimes’ die aan de leiband lopen van de ‘US-Killer-Elite’ met ‘Puppet Mad Dog Trump’ gaan binnen een aantal weken brallen met Rusland over de aansprakelijkheid voor het neerhalen van vlucht MH17. Dat ‘diplomatieke-MH17-Doofpot- overleg’ moet ertoe leiden dat „formele onderhandelingen”over de aansprakelijkheid kunnen beginnen, bralt en bluft de Beroepsleugenaar ‘VVD-bendelid-Minister -Aasgier& Racist Stef Blok’ (Buitenlandse Corrupte Zaken).

Van Leugenaar Zijlstra struikelt de VVD naar Racist & Aasgier Blok(Video) op Buitenlandse zaken.

(Vage)-Nabestaanden MH17 dagen Poetin uit Kopt de ‘NSB-Telegraaf’(Video)

“Ik ben positief gestemd dat dat ook gaat lukken nu mijn voorganger en corrupte partijgenoot Halbe Zijlstra na betrapt te zijn op jarenlange Haat en Oorlog ‘s Hitsende-‘Neo-Nazi-leugens’ tegen Rusland van het toneel is verdwenen en nu zijn zakken  loopt te ‘Bouwfraude-VolkerWessel’”(Video),aldus de  aan hoogmoed lijdende corrupte VVD- Minister Blok. „Ik constateer op niks dat we op diplomatiek niveau constructief overleggen.

Corrupte Top VVD-er en Oorlog’ Hitser Ploeg Voorzitter van Stichting Vliegramp MH17 eist excuus van Wilders(Video).

‘Nep en Fop onderzoek’ van ‘007 Joura’ laat MH17 spullen en menselijke resten liggen in Oekraïne(Video).
Beide Vazal landen van de ‘US-Killer-Elite’ en de CIA stelden Rusland vorig jaar mei verantwoordelijk zonder het strafrechtelijk proces af te wachten . Als het gaat om de Russen is bewijs en een veroordeling van een Rechter niet nodig. De Russen zijn gewoon altijd schuldig en de ‘Maffioso& Zet Boss Porosjenk’ van de ‘US&EU-Killer-Elite'(Video) is altijd onschuldig. De Nederlandse en Australische ‘Taxfree-Elite-regiems’ hoopten zo tevergeefs af te dwingen dat Rusland zou gaan meewerken aan het onderzoek liegen ze. Want Rusland werkt steeds mee, maar als het informatie doet toekomen aan het zogenaamde  ‘Nep en Fop-MH17-Task-team’ van het OM wordt dat geweigerd of weggehoond. Het zijn juist de Amerikanen en de CIA en de hun loopjongen in de Oekraïne die weigeren mee te werken en alle informatie ter beschikking te stellen en te openbaren Zo weigert de Oekraïne en hun bazen de CIA bijv. nog steeds te verklaren waarom zij net op met moment van het neerhalen van de MH17  hun radars in het gebied hadden afgezet(Kuch), etc.

OVV van ‘007 King HM17 Joura’: geen heropening ‘Doofpot-onderzoek’.Joura: Bellingcat is oké .(Video)
Dat ‘Doofpot-MH17-onderzoek’ van het ‘VVD&CDA-OM’ vertrouwd liever op de ‘NATO/CIA Trol- Higgens’ met zijn ‘Nep en Fop- Bellingcat’.  Dit zogenaamde overleg van Blok handelt in strijd met de Rule of Luw en het rechtsbeginsel onschuldpresumptie en staat los van het strafrechtelijkonderzoek en de mogelijke vervolging en berechting van de daders.

Atlantic Council en Staats-NOS :Twintig Russen in beeld voor neerhalen MH17(Video).

Fake-News-MH17-Skripal-Bellingcat ‘werkt voor Geheime diensten en ‘NATO-Atlantic council’(Video).

Altijd liegende Blok betrapt op liegen inzake steun ‘Islam –(CIA)-Terroristen in Syrië.(Video)

Over het  ‘Kul-overleg ‘worden verder geen mededelingen gedaan, want ieder weet dat de ‘Capo di tutti capi Poetin’ en zijn vijanden de ‘US-Killer-Elite’(Video) en hun ‘Puppet Mad Dog- Trump’ zich helemaal slap lachten op die corrupte en laffe ‘Aasgier& Racist Blok’, die n.b. mede verantwoordelijk was voor samen met de CIA stiekem financieren van’ IS-Terroristen’ in Syrië ,die wie weet hoeveel mensen en kinderen hebben vermoord en verkracht. „Ik ga echt niet speculeren wanneer of waar dat plaats kan gaan vinden”,bralt de bluffer Blok. Het aansprakelijk stellen van landen is een ingewikkeld juridisch proces( vooral als er geen bewijs  van schuld is en een veroordeling  van de Rechter). Als de landen niet tot een vergelijk komen over de aansprakelijkheid, kunnen Nederland en Australië naar een internationale rechtbank stappen(kuch).

Serial numbers of missile that downed MH17 show it was owned by ‘Ukraine-Nazi”: Doofpot Rutte nu FF stil”(Video)

Rusland heeft terecht steeds getwijfeld aan de objectiviteit van het onderzoek naar het neerhalen van MH17. Moskou stelt niet verantwoordelijk te zijn voor het neerschieten van het vliegtuig.

 De Fatale vlucht die nooit had mogen plaats vinden.
De Boeing van Malaysia Airlines werd op 17 juli 2014 boven oorlogsgebied in het oosten van Oekraïne neergeschoten. Dat gebeurde met een Buk-raket die volgens bewijs van de Russen afkomstig was van de Oekraïne en hun bazen de CIA. De lanceerinstallatie was afkomstig van een Russische basis bij Koersk, heeft  een corrupt internationaal juridisch onderzoek uitgewezen hoofdzakelijk gebaseerd op wat de ‘CIA-Trol- Higgens’ van het ‘Nep en Fop- Bellingcat’ bralt. Alle 298 mensen aan boord kwamen om het leven, onder wie 196 Nederlanders .En de vraag waarom Nederland in tegenstelling tot Engeland, Amerika, Duitsland en Frankrijk en de Oekraïne geen vliegverbod over dat gebied had uitgevaardigd is nooit beantwoord door ‘Taxfree-Shell-Rutte2,3.’ en zal nooit worden beantwoord!

‘Racist & Aasgier Blok’:Toezicht op onze moordende en verkrachtende ‘Islam’-Baardmannen(Video) in Syrië kon beter, hahahahah,hihihiihi.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.