CDA

Democratie ondermijnend gedrag:Duivelse ‘CDA-Censuur Lord-Buma’ start ‘afleiding ‘s- Mussolini- Offensief’ tegen ’Volkse-maffia-Kruimel-praktijken’, maar niet tegen zijn Ratten in pak.

( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Braking News: Top20+ Criminele Burgemeesters van Plasterk gaat met’ De one miljoen euro Dief-VVD Burgmeester Krikke’ op naar de 30!(Video)  Democratie ondermijnend gedrag:Duivelse Buma en de ‘PvdA-hoertje Plasterk’: “Wij moeten  onze Burgemeester en Wethouders beter beschermen(Video)”.
In het kader van de komende Raad van State verkiezingen is de criminele ‘CDA-Censuur-Lord Buma’ weer eens een ‘dr. Goebbels-afleiding’s– Mussolini-Offensief’ gestart om zijn ‘gabber in crime’ de corrupte (Pedo)-Burgemeesters en Wethouders beter te beschermen en kreeg daar vandaag de volle ruimte( gratis ‘dr. Goebbels-sluikreclame’) voor in de op een haar na failliete ‘bejaarde-mannen-NSB-Vod De Telegraaf’, Heil Buma,Dood aan de “Labbenkakken(Video)” en Leve de ‘Fake -Ping Pong-democratie’ van de Nederlandse‘Taxfree-Royal-Shell-Killer-Elite’ !

Democratie ondermijnend gedrag:’Rat in pak-Bewindvoerder Erna Aalderink’ jatte tonnen van straatarme weerloze cliënten met schuld en loopt vrij rond(Video).

Democratie ondermijnend gedrag:Het Zijn de Slechtste Psychopaten die Regeren en leven als God in Frankrijk.Wie goed doet is de LUL in de ‘Deep State-(pedo)-Kakistocratie’(Video).

Democratie ondermijnend gedrag:Duivelse Buma geloof meer in het afschaffen van de Dividend belasting dan in de Bijbel(Video).

Democratie ondermijnend gedrag:CDA Partijcongres met ‘Censuur-Lord- Buma’: Het is allemaal de Schuld van Poetin en Baudet(Video).
Als’Fake-voorbeeld’ van de ondermijning van onze niet bestaande ‘(Elite-Pedo)- Rechtsstaat’ noemt de ‘Nep en Fop Christen- CDA-er’ ‘Censuur-Lord-Buma’ het groeiend aantal ‘Kul-bedreigingen’ van voor het merendeel radeloze kaal geplukte burgers, al dan niet Dak en Thuisloos aan het adres van de voor het merendeel corrupte en /of perverse en/of Pedofielen Burgemeester en Wethouders van de corrupte en laffe  Gevestigde Orde partijtjes ‘VVD-misdaadgroep’, DDR66D66, ‘PvdA-Hoertjes’, GroenLinksRechts en de ‘CU Incest-Bijbelbelt’. Die zijn zo ernstig volgens de Duivelse huichelaar Buma dat ze hun ‘(Pedo)-Graai& Naai –werkmisdaden’ niet meer goed kunnen doen in dienst van de ‘Taxfree-Royal- Shell-Killer-Elite ‘. Overigens is er nog nooit een Burgemeester doodgeschoten en/of anderszins het slachtoffer geworden van geweld.Het ergste wat deze ‘(Pedo)-Rat in pak-Oplichters’ kan overkomen is dat zij in het Luxe Wachtgeld verdwijnen en ook dat is Democratie ondermijnend.

Democratie ondermijnend gedrag:D66 DDR66 Wethouder Visser aka “de Dief van 52 miljoen” dient ontslag in en Vlucht het Luxe Wachtgeld in, maar hoort thuis in de cel(Video).
(zie a.s. maandag de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV)


Zo werd onlangs nog de corrupte  PvdA-Pedo-Burgemeester Luijendijk’ ‘afgeperst na ‘Bizarre-sex’ met te jonge Schandknaapvoor 15 duizend euro, die hij zwart betaalde en moest de DDRD66 Wethouder Visser aka “ de Dief van 52 miljoen euro enkele dagen geleden nog aftreden om maar enkele voorbeelden te noemen van deze ‘Elite-Criminele-Rat in pak Bestuurders’ in de Fake-democratie.

VaderlandsliefdeDemocratie ondermijnend gedrag:Willem Alexander‘King der gratis Paleizen. ‘Playboy Prins Bernhard’‘King van Huisjesmelkers. Prinses Christina verpast Erfcultuur en Yab Yum Mabel’,etc..(Video).

Democratie ondermijnend gedrag:Wat u nooit ziet bij de Staat-NOS en/of leest in Gevestigde Orde Kranten: ‘The Bush Oil-Maffia- family’, de'(Pedo)- Clintons’, “Uncle Tom”- Obama en Trump de ‘Mousseline Puppets’ van de ‘US-Killer-Elite(Video).
De  corrupte Duivelse CDA’-er Buma wil dat de maximale straf voor een ’gewone’ bedreiging verdubbeld wordt naar vier jaar met ‘Labbenkakken- hard labor jail time. Een bedreiging die onze ( fake) democratie ontwricht, zou zelfs met zes jaar cel bestraft moeten kunnen worden, aldus de Democratie ondermijnende  ‘Duivel Buma’. Met dat laatste zijn wij het volledig eens met de Duivel Buma ,maar Buma vergeet hier wel even voor het gemak dat er helemaal geen democratie bestaat in de wereld en in Nederland ook nog de sluwe List en bedrog- variant van de ‘Ping pong democratie’ al jaren de extreem corrupte en meedogenloze Democratie ondermijnende  Rat in pak-Gevestigde  Orde aan de macht houdt. Wij worden al decennia lang geregeerd uitgebuit en tegen elkaar uitgespeeld door  de ‘US&EU-Killer-Elite’ met ‘Benito Mussolini-Puppets’ a la ‘Mad Dog- Trump’ en zijn SS&NSB-loopjongens de ‘Boy’s Macron en Rutte’(Video) en dat is Democratie ondermijnend gedrag.

Ping Pong democraat Asscher’ probeert zijn arbeidersverraad weg te poesten in Groningen(Video).
Als die nieuwe ‘Buma-straffen’ zouden worden toepast verdween om te beginnen de ‘Duivelse Buma’ en zijn corrupte CDA Bende in de Tweede Kamer per direct voor zes jaar de cel wegens o.a. het grof en systematische ondermijnen van de democratie en het uitbuiten en onderdrukken van het Volk. Maar ook ‘Taxfree-Shell-Rutte’, ‘Robot –Freak-Jetten’ en de ‘Incest-Bijbelbelt-Boss Segers’en hun bendes in de Tweede Kamer zouden dan voor zes jaar de cel in verdwijnen. En in hun kielzog de hele ‘Taxfree-Shell-Koning Parasieten-Familie’ en de meeste corrupte (Pedo)-Burgemeesters, Wethouders en ‘Rat in pak- Bestuurders’ om te begingen diegene die staan op ons “Elite-Gangster-Billboard”(Video) en dat zijn er meer dan 300 en dat is een bewijs van Democratie ondermijnend gedrag door Buma’s Ratten in pak!

Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna het  Democratie ondermijnend gedrag van de ‘Ping Pong Democratie’ uit:( de uitleg was zelfs te schokkend voor Cafe Weltschmerz, want zij hebben deze uitzending nooit uitgezonden en dat ook weer Democratie ondermijnend gedrag).

3 antwoorden »

 1. When I visited France I saw a guillotine that was freshly sharpened. I asked one of the locals why keep that type of contraption around. He told me that they keep around just in case the English need it for their Monarchy.

  Allemaal het zelfde hier ook !

  Like

 2. De grote dieven krijgen allemaal een zachte landing ! U steel 1 dubbeltje en trix laat je jaren achter de tralies he trix !

  Maar GOT them ALL Nederland nummer 2 Daar gaat uw belasting geld!

  Dit is jou Steve

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.