Chisten Unie

‘Incest–Bijbelbelt-Boss-Segers’ wil Time-out voor misdragende Kamerleden die de waarheid spreken.

(van onze niet gesubsidieerde(Video)dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Incest-Bijbelbelt Bos Segers’:Ja-woord voor Duivelse steun aan ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte3(Video)’.
Kamerleden die wangedrag vertonen moeten een Time-out krijgen. Kamerleden zoals bijv. de ‘PvdA-Koppelbaas Moorlag’ en de ‘VVD-Huisjesmelker Haga’ die grove misdaden plegen tegen het Volk kunnen gewoon blijven zitten. Dat bralt ‘CU Incest- Bijbelbelt Boss-voorman Gert-Jan Segers’ op het extreem corrupte congres van zijn obscure splinter-partijtje die bol zit met leden die in de extreem misdadige Bio-Industrie zitten waar de Duivel trots op is. Ook altijd leuk om te zien dat deze partijlenden onderhand samen één hoofd hebben.Ze lijken allemaal op elkaar net als hun Bio Industrie Koeien, Kippen en Varkens slachtoffers.

DENK terecht boos over ‘gelekte’ brief  PvdA Kamervoorzitter-‘Mocro Spion Arib’(Video).
‘Godsdienstwaanzinnige Stegers’:”Zoals een wedstrijd stil moet worden gelegd bij antisemitische spreekkoren en als de waarheid word gesproken dat wij niet in een Democratie leven(Video), zo zou het goed zijn als kemphanen in de Kamer zoals die van Denk en PVV van de corrupte  ‘PvdA Voorzitter- Mocro Spion –Arib’ een afkoelingsperiode krijgen, wel met behoudt van alle rechten op het Luxe Wachtgeld(Video).’’ Segers reageert daarmee als een Duiveltje uit het CU- -Incest-doosje’ op een felle botsing deze week tussen PVV-Kamerlid De Graaf en Denk-Kamerlid Öztürk. Laatstgenoemde beschuldigde De Graaf van fraude en dat is eigenlijk een open deur, want de meeste corrupte en laffe Kamerleden en corrupte en laffe leden van de regeringhet regime ‘Taxfree-Shell-Rutte,2,3’, maken zich schuldig aan fraude en liegen en bedriegen; daarop dreigde de PVV’er Öztürk ‘te zullen najagen tot aan de poorten van de Hel ’.  De’ Incest-Bijbelboss Segers’ noemt het incident een beschamende vertoning. ,,Dit zijn aantijgingen en bedreigingen in onze ‘Lieg en Bedrieg-plenaire- zaal’ aan onze (Criminele)- Binnenhof:

Het was een beschamende vertoning en een dramatisch voorbeeld voor een samenleving die soms al zo verdeeld is en door ons dagelijks het Volk mishandelt wordt als Labbenkakken en tot op het bot vernederd en kaal geplukt alsof zij ook slachtoffersdieren zijn van onze misdadige Bio-Industrie .’’De ‘CU-Incest- Bijbelbelt- Leider Segers’ wil dus dat de corrupte ‘PvdA-Kamervoorzitter Mocro Spion- Arib’ voortaan ingrijpt als Kamerleden over de grens gaan en de waarheid spreken. ,,Want ons ‘Lieg en Bedrieg-  CDA-Democratie ondermijnend-parlement'(Video) is de ‘Duivelse-plek’ waar we onze verschillen alleen met beschaafde woorden (ander woord voor liegen) beslechten en plannen smeden op Dieren en Mensen( Lees: Labbenkakken) te misbruiken voor Bloed-Poen, Praise The Lord Duivel.’’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.