Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Stem van de Straat: Armoede is geen Natuurverschijnsel en Steve Brown Premier van NL. afl 5, 2019

(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Door de ‘AIVD& Politie informanten’–‘Huurmoordenaar John van de Heuvel’ en ‘Junkie-Peter R de Vries’ is de zwaar bedreigde Stem van Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV opgenomen vanuit een Safe-House: “Armoede is geen Natuurverschijnsel” en het corrupte EU Parlement met D66 Fractievoorzitter EU Parlement hysterische Sophie in ’t Veld’ staan achter de zelf verklaarde President ‘CIA Puppet Guaido’ en Steve Brown officieel uitgeroepen door De Straat als gekozen Premier van Nederland.‘Allesdeskundige Joke’ heeft Mysterie-Date met Brad Pitt en/of George Clooney en/of John Travolta. Gele Hesjes worden nu de mond gesnoerd en van hun bed gelicht door de ‘corrupte en laffe Politie’ op grond van Majesteitsschennis (schokkende beelden(Video)) en nog veel meer echt News dat u nergens anders hoort of ziet.

 

7 antwoorden »

 1. bert volleman en ignace van swieten homo contact,heeft zijn slaapkamer vol spiegels hangen zei bert volleman tegen zijn vrouw will delmee.(waalre)

  Like

 2. rene van der gijp.hans kraay junior en wim kieft en johan derksen zijn homo en zijn in dienst van homo john de mol,net als joop van de ende homo is en guus hiddink en dick advocaat.stikt van de homos in de voetbal.

  Like

  • Homo Dick Advocaat denkt niet dat hij na dit seizoen nog als trainer aan de slag gaat in Nederland. De 71-jarige Hagenaar neemt komende zomer afscheid van FC Utrecht en bedankte donderdag voor een dienstverband bij Feyenoord omdat hij aanvoelde dat er een negatieve sfeer(weten dat die homo is) was ontstaan rond zijn eventuele benoeming.

   Like

  • En vergeet ook niet dat ze ALLES voor het geld doen,boekje verkopen,onderbroeken aansmeren etc etc zolang het maar geld oplevert boven op die 8 ton die ze vangen per jaar.Het is om te kotsen.Wat me ook opvalt bij genee en derksen is dat ze een lui oog/oogafwijking hebben…IVF misschien?Ik kijk nergens meer van op in deze sadistische satanische gay wereld.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.