gele hesjes

‘Granaat Nazi -Politie’ van ‘Boy Macorn ‘rukt hand af van Gele Hesje. ‘SBS-Riool-Kees van de Spek’: hij moet zich niet zo aanstellen.

( door RT(GRAPHIC VIDEO)en ondersteunt door onze Stem v.d. Straat Redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Stem vd Straat: Gele Hesje Vermoord en ‘Geile- Snuivende Prins Bernhard’ aka” de Huisjesmelker” met ‘Junkie-Hoer’ geschaakt in café ’t Lammetje Amsterdam(Video). ‘CDA -CensuurLord- Buma’: Gele Hesje gedragen zich Democratie ondermijnend”(Video).
According to figures from the corrupt  French Interior Ministry from ‘Boy- Macron’ the Puppet from the ‘Ultra-Rich-Elite-Gangsters’ and Puppet-Mad Dog Trump(Video) a total of 51,400 people took part in Saturday’s Yellow Vest protests. Some 4,000 marched in Paris, while more crowds gathered in other French cities, including Marseille, Toulouse and Bordeaux. In Paris, 36 demonstrators were arrested.

Gele Hesjes groeien in Kracht in Maastricht en ‘Nazi-Politie’ ‘Boy-Macron’ wordt steeds gewelddadiger(Video).

All Hell Breaks Loose in France After Yellow Vest Founder Arrested by ‘Boy Macorn’ the Antichrist.  ‘SBS-Riool Kees van der Spek’ van ‘Maffiabos John de Mol’(Video) staat achter de arrestatie(Video).

Nazi-Politie’ van ‘Boy Macron’ krijgt nog meer bevoegdheid voor onderdrukking van de Gele Hesjes(Video).

Het is één grote Poppenkast, niemand gelooft het nog. Zangeres gaat viral met ‘Gele Hesjes- lied’ over de Omgekeerde Wereld van de Ratten in pak waarin we overleven(Video).
The right hand of one of the Yellow Vest protesters has been blown off by a police grenade, according to an eyewitness,during Saturday’s demonstrations in Paris.RT video agency Ruptly’s footage from the scene shows clouds of smoke billowing around the street as protesters and ‘Nazi-police’ clash outside the grounds of the corrupt National Assembly from ‘Puppet Boy Macron’.

“Deep State”- GroenLinkRechts Halsema aka “ de Doofpot”: Boerka Ok, Gele Hestjes Nee! & Vluchtelingen gaan voor Amsterdammers met huisvesting(Video).

Video captured in the moments surrounding the horrific hand injury show a marked escalation between police and protesters. One police grenade was filmed exploding as protesters approached the device.Eyewitness Cyprien Royer told RT France that he and the injured man were near the corrupt National Assembly, where a group of people dressed in black were trying to smash their way in.“That guy was just observing. The ‘Nazi-police’ from ‘Puppet- Boy Macron’ arrived and started throwing grenades and hitting ,” Royer explained. “One grenade flew right under the guy’s feet, and he tried to instinctively push it away with his hand, he hit it, and the grenade went off.”“He clutched onto us. We led him to the wall where there were no people. He was screaming, screaming, he was in an [awful] state,” the witness added. “We called the ‘street medics,’ many came, they didn’t even understand at first he had his hand blown off.”

WARNING: EXTREMELY GRAPHIC IMAGES:

The Ruptly crew who filmed the horrific aftermath of the blast injury say they rushed over after hearing an explosion, and found the injured protester surrounded by paramedics.Medics quickly surrounded the injured man to provide emergency treatment before he was rushed to hospital by firefighters.The injured man was a photographer for the Yellow Vest movement, and Royer said he was taking pictures of people outside the corrupt National Assembly at the time. De ‘SBS-Riool-Oplichter &Derde Wereld- Pedo-Hoerenloper-Lafaard  Kees van der Spek’ aka “Het Nijlpaard Hoofd”: “die Gele Hesjes man heeft gekregen wat hij verdient en moet zich niet zo aanstellen dat zijn hand is afgerukt’:

10 antwoorden »

 1. zaagsel als rutte die je leeg zuig via ziekenfonds, waterschap belasting deurwaarder, en ze zijn een groep klein top van, de banken , top rechters, top militaire ,top journalisten, top dokters,
  top regering, top advocaten, top docenten, het erg is zij schrijven zelf de wet en waarom moeten gewone mensen zich aan houden terwijl zij alles doen wat niet mag en worden niet jaren achter de tralies gedumpt want ,het mag niet van de koning leuke koning hebben jullie !

  Dit zijn de mensen die hun in de zadel help om daar te zitten waar zijn jullie mannen ?

  Van 1980 !

  trix vandaar iedereen een bankrekening he !

  Like

 2. 12 How art thou fallen from heaven, O Lucifer, son of the morning! how art thou cut down to the ground, which didst weaken the nations!

  13 For thou hast said in thine heart, I will ascend into heaven, I will exalt my throne above the stars of God: I will sit also upon the mount of the congregation, in the sides of the north:

  14 I will ascend above the heights of the clouds; I will be like the most High.

  15 Yet thou shalt be brought down to hell, to the sides of the pit.

  trix je heb gewoon de wet van de universum door gehaald en is er geen weg meer terug.

  Dit heeft the police gezongen voor margaret tacher weet je nog !

  Like

 3. En rutte mag blijven dromen ze doen er alles aan om de engeland er in de eu te houden zonder resultaat !

  Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) voorspelt dat Groot-Brittannië dit jaar sneller zal zijn dan Duitsland, waarbij de economische vooruitzichten voor het VK in de meest recente prognose onveranderd blijven met een groei van 1,5 procent. Duitsland zal met 1,3 procent groeien, een afwaardering van de 1,9 procent die eerder was voorzien, terwijl Frankrijk naar verwachting met hetzelfde tempo als Groot-Brittannië met 1,5 procent zal groeien, tegen 1,6 procent. Groot-Brittannië zal ook Italië overtreffen, met een groei in Rome van 1 procent naar 0,6 procent. Maar in 2020 gaat Duitsland sneller en beter presteren dan Groot-Brittannië, terwijl Frankrijk hetzelfde tempo zal handhaven.

  En de nieuws in engeland van wat ze verdienen bij european unie hebben ze al weggehaald
  Want, u moet dom blijven van trix zij is de enige slimme denk ze !

  Like

  • En ook van belang misschien. Na de Brexit zullen er minder Britten onthoofd worden door de Islamitische Staat. Let maar op. Dit verband is er namelijk al ziet niet iedereen het.

   Like

  • cijfertjes en voorspellingen is koffiedik kijken. Frankrijk was vroeger gekoppeld aan Rusland maar na WO1 niet meer. Duitsland is te grazen genomen met WO2 en het gekkenhuis Bruxxel is gebouwd op 300 miljoen lijken. De lachende derden zijn inderdaad het IMF de wereldbank de WHO, WTO en de Verenigde Nazi’s (VN) met hun eigenaren.

   Like

 4. engelse zijn goed maar niet gek.

  He added that the High Representative of the European Union for Foreign Affairs, Federica Mogherini, “earns €25,845 (22,614) a month” while the Vice President, Frans Timmermans earns “€24,852 (£21,745) a month” and the other commissioners earn “€22.852 (£19,995) a month”.

  However, he added: “To these exorbitant figures, certain allowances should be added, such as residency, expatriation and children allowance.

  “In total, in 2019, taxpayers will spend €12.6million (£11million) to support the Commission body.

  en kijk wat jullie timmermans verdiend ? he

  Like

 5. Hiermee gaat rutte,beatrix alexander buurma,segers,jette flipper kast

  Kijk hier wat dronken master juncker zijn salaris is nu anno 2019

  JEAN-CLAUDE Het salaris van Juncker is onder de loep genomen nadat leden van de Italiaanse Five Star Movement vorige maand een felle aanval op Europese commissarissen lanceerden. Ze beweerden dat hun salarissen niet alleen “exorbitant” zijn, maar een “klap in het gezicht van meer dan 100 miljoen in armoede” ”.

  Kijk of jullie zijn blind en doof en gluiperig volk maar dat weet iedereen in de wereld !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.