corruptie

Democratie ondermijnend gedrag:Corrupte Topambtenaar Brons van de ‘Censuur Queen Ollongren’ & Rutte betaalt deeltje 41000,-euro ‘Fraude-toelage terug’, maar hoort thuis in de cel.

(van onze ‘VVD&CDA-Pedo-Klasse Justitie’ redactie )

AMSTERDAM-NOIR-De Democratie bestaat niet in “Banana-Fraude-Nederland van Taxfree-Shell-Rutte” en de rest van de Wereld met President  Puppet ‘Mad Dog Child Killer-Trump’(Video). Democratie ondermijnend gedrag(Video). 
De corrupte Topambtenaar Henk Brons aka de ‘Toelage Rat in pak&Dood aan de Russen’ (Video) betaalt een klein deeltje van zijn extreem riante 41 duizend euro buitenlandvergoeding terug die hij ten onrechte kreeg, terwijl hij een ‘Graai& Naai-functie’ had in Nederland en hier woonde in een grote GroenLinksRechts Villa. Hij was even Top-Dom, Kuch. Brons:’ Welk normaal mensen heeft nu erg in een extra toelaagetje van tegen de 50,- duizend euro( tien jaar Bijstandsuitkering van een hele honger-familie) per jaar boven op mijn karige salarisje van 157,000,- per jaar, nou ik niet, hahahahahaha, want denkt u dat (te jonge) ‘Onno-Hoes schanknapen’  kosten vandaag de dag na onze Ex OM Boss-( Pedo-Rapist-Top VVD-er)-Demmink Doofpot-Affaire”.

De financiële (blinde)-waakhond van het Rijk concludeert zowaar dat er in het geval van de ‘Toelage-Rat in pak  Brons’ bij het betrokken Ministerie van Binnenlandse Corrupte Zaken niet goed is toegezien op de hele gang van duistere zaken(kuch). De  corrupte Topambtenaar  Brons zelf treft  natuurlijk geen blaam volgens zijn ‘Elie-Maffia-Zet-boss’ ‘Taxfree-Shell-Rutte,’ want hij is geen “Labbenkakken” die moeten zien te overleven van een hongerloontje en/of ‘honger-uitkeringkie’.De D66‘DDR66 -Minister-Cesuur Queen- Ollongren’ belooft( Loog)beterschap en neemt alle aanbevelingen van de Auditdienst Rijk over, meldt ze aan de eveneens voor het merendeel corrupte Tweede Kamer(Video). Ze bralt de geconstateerde tekortkomingen Diefstal „ten zeerste” te betreuren nu zij en haar Topambtenaar Hoer Brons betrapt zijn op ‘Rat in pak-Fraude’&Witwassen& corruptie. Ollongren en Rutte betreuren het niet hun ‘Top ambtenaarHoer -Brons’ niet naar behoren is gearresteerd, wat toch het vertrouwen in de (Nep& Fop)- democrate zwaar ondermijnend(Video). Daarnaast steekt deze zoveelste smerig ‘Rat in pak- zaak'(Video) schril af bij het feit dat de twee bejaarde zogenaamde Hotelpiraten Dak en Thuislozen voor volgens de ‘VVD&CDA-Klasse-Justitie’ het veroorzaken van slecht 16 duizend euro  schade 3 en 4 jaar cel aan de broek kregen(Video).

Braking News: ‘Fraudeur-Frans Weekers’ gespot op St Maarten als ‘VVD-Tuan Besar’-Strijkstok-Controleur’.

De Top corrupte Rat in pak ambtenaar Brons vertegenwoordigde de Nederlandse ‘Graai en Naai -Elite’ vanaf 2015 tweeënhalf jaar lang op Aruba, Sint-Maarten en Curaçao. Pikant: Brons heeft ook nog een korte tijd samen met lopen Naaien &Graaien op Sint-Maarten met de ‘Top- VVD Fraudeur- Frans Weekers‘. Omdat hij daar gestationeerd zou zijn, ontving hij een toelage van ruim 41.000 euro. Voor wat? Voor Schandknapen? Voor Cocaine ? Maar de corrupte  topambtenaar had de laatste negen maanden tegelijkertijd een ‘Naai&Graai- baan’ op het corrupte ministerie in Den Haag van Rutte&Ollongren en verhuisde daarvoor terug naar Nederland en sindsdien hield hij zich zwaar van de domme en gaf systematisch ‘Judas-advies’  aan zijn ‘Elite-Maffia-Zet-bazen’ Ollongren en Rutte dat het Volk moet oppassen voor de Russen. Hij heef met pijn en moeite  300,- euro terug betaald, maar hoort feitelijk comfort het Wetboek van Strafrecht in de cel en/of een TBS-inrichting. Wij hebben de ‘Top corrupte Rat in pak ambtenaar-Henk Brons ‘een mooie plek gegeven bij zijn ‘gabbers in crime’ op ons “Elite-Gangster Bilbaord”(Video).

Taxfree-Shell-Rutte3’: Arme Labbenkakken met Kanker kunnen ook dood neervallen(Video).

 

 

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.