Elitaire Misdaad

‘Enormous hypocrisy’: Hungary blasts Ex CIA Boss’ Fat-man Pompeo’ warnings on the dangers of dealing with Russia or China. Rutte& Buma geschokt!

( door RT  en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Deze week in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video): Complot denkers gelijk:Taxfree- Royal-Ultra-Rijken & Multinationals de Elite-Maffia- Bazen van de Wereld&’Mad Dog Trump’ Aapt Mussolini na( Schokkende beelden). 
The ‘US-Killer-Elite’ State Secretary ‘Ex CIA Boss-drugsdealing & Mass Murderer-Fat-man-Mike Pompeo’s’ quest to scare Hungary away from dealing with Russia and China appears to have turned sour, as Budapest said it’s fed up with ‘dr. Goebbels- lectures’ about its foreign policy. De corrupte en laffe Loopjongens van de ‘US-Killer-Elite’ Rutte en Buma zijn geschokt en noemen het moedige gedrag van Hongarije Democratie ondermijnend(Video). The extremely dangers psychopath ‘Fat-man-Pompeo’ is on a five-day massive ‘dr. Goebbels-charm offensive’ in Eastern Europe, Heil Trump aka Mussolini “(Video) seeking to “make up” for the time the US-Killer-Elite “shunned” the nations of the region “in a way that drove them to fill a vacuum with folks who didn’t share our criminal values,” as he himself put it.

His first stop was Hungary, a country that no ‘US-Killer-Elite’ State Secretary Puppet’ had visited since 2011. And Budapest has been dangerously leaning towards Moscow and Beijing, according to ‘Grazy-Fascist-Puppet Mad Dog- Trump Washington’.

‘Child Killer-Trump’ aka” Mussolini” Skips Deadline to Report to Congress on Khashoggi Murder. Rutte&Buma: het is Oké(Video) 

These Are the ‘US-Killer-Elite- Companies ‘Backing the CIA Venezuelan Coup Attempt. Rutte & EU- D66-Sophie in ’t Veld’:het is Oké en onze Koninklijke Shell doet ook mee(Video)!

“We must not let [Russian President Vladimir] Putin drive a wedge between friends in NATO,”  ‘Mass Murder Fat-man-Pompeo’ stated passionately, at a joint press conference with the Hungarian Foreign Minister Peter Szijjarto, claiming that the US-Killer-Eliet and its allies Slaves “know all too well from history” that “that Russia will never be a friend to the freedom and sovereignty of smaller nations.”He did not focus his attention solely on the Kremlin, though, and promptly warned his Hungarian counterpart about the dangers of working with China, by saying that “Beijing’s handshake comes with strings … that will leave Hungary indebted both economically and politically.”

Stem van de Straat: Armoede is geen Natuurverschijnsel en  in navolging van  ‘CIA Puppet Guaido’ Steve Brown Premier van Nederland(Video)

Deep State,‘Mass Murder-Mad Dog Trump’& ‘Serial Killer& Drug dealing CIA’(Video).
Szijjarto retorted Fat-man-Pompeo’s  dr.Goebbels-lecturing “the world is not going to be a better place if some countries spend their time intervening in the internal political affairs of other countries like Venezuela.” He insisted that Budapest can have transparent relations with Moscow and Beijing and the West, and said it was an “enormous hypocrisy” that Hungary is singled out for its ties with Moscow.“There is a lot of criticism on the surface, and below the surface there is a lot of trade between Europe and Russia in billions of euros,” he said.“Cooperation with Russia or China that does not harm us,” he added, explaining that any such economic ties do not make Hungary a less reliable NATO partner.

The Fat-man Pompeo’s trip to Eastern Europe comes after ‘US-Killer-Elite’ withdrawal from the landmark Intermediate-Range Nuclear Forces Treaty, which might have soured relations between the US-Killer-Elite and its alliesVazal States across the Atlantic, as it revived the possibility of a new arms race and greatly raised the stakes of a potential standoff between Washington and Moscow in Europe – especially at the expense of the European Vazal-states of the’ US-Killer-Elite’.The trip looks like a massive lobbying  dr. Goebbels-campaign aimed at advancing the interests of Grazy- Fascist- Washington as well as those of the all-powerful ‘US-Killer-Elite military industrial complex’. Budapest just like the corrupt Premier Rutte form the US-Killer-Elite Vazal State the Netherlands has pledged an unspecified deal to buy more US-Killer-Elite made weapons. Pompeo will then go to Slovakia, which recently “selected the F-16 as its next generation fighter.” He will also visit Poland, where he will, among other events, take part in a dr. Goebbels-conference on the Middle East, an effort to build a ‘War- Crime-coalition’ against Iran.

10 antwoorden »

 1. Search…
  Inloggen | Inschrijven
  Uitgelicht -Geld -Gezondheid -Beyond Science -Kracht van overtuiging -Duurzaam wonen -Inspiratie -Live stream -Video -Klassiek huis -Alle categorieën
  Profielfoto
  91
  2
  Van Henry Makow
  Bijdragerprofiel | Meer verhalen
  Verhaal bekeken
  Nu: 5
  Laatste uur: 62
  Laatste 24 uur: 773
  Totaal: 773
  Diabolical Plot legt huidige trends uit
  Maandag 11 februari 2019 14:36
  Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Google+ Deel op Stumbleupon Deel op Reddit
  Devil-Aanbidden-Exposed-DVD-Worshiper-Conspiracy-Nieuw-world.jpg

  Een manifest uit 2002 “The Secret Covenant” maakt duidelijk dat de meeste van onze “leiders” verraders en politiek een schertsvertoning zijn. Het beschrijft hoe Vrijmetselaars bedrogen en uitgebuit worden, de bevolking ziek wordt, gedesillusioneerd en gedumpt, en tirannie opgelegd. Kijkend naar deze foto is het moeilijk te ontkennen dat we satanisch bezeten zijn. Het lijkt
  heel erg zoals de wereld van vandaag.

  Dit document verscheen oorspronkelijk op het inmiddels niet meer gebruikte Bankindex.com
  website op 21 juni 2002: De redactie van Bankindex bedankt u voor al uw e-mails met betrekking tot dit stuk, maar we weten NIET wie hij of zij is. Het stuk kwam binnen via een van onze formulieren en de auteur liet een onbruikbaar e-mailadres achter. Dank je.

  INVOERING

  De rekruten zullen “ingewijden” worden genoemd en zullen worden geïndoctrineerd om valse riten van overgang naar hogere rijken te geloven. Leden van deze groepen zullen denken dat zij één met ons zijn die nooit de waarheid kennen. Ze mogen deze waarheid nooit leren, want ze zullen zich tegen ons keren.

  Voor hun werk zullen ze worden beloond met aardse dingen en grote titels, maar nooit zullen ze onsterfelijk worden en zich bij ons voegen, nooit zullen ze het licht ontvangen en de sterren reizen.

  Ze zullen nooit de hogere rijken bereiken, want het doden van hun eigen soort zal doorgang naar het rijk van verlichting verhinderen. Dit zullen ze nooit weten.

  De waarheid zal in hun gezicht verborgen blijven, zo dichtbij dat ze er niet op kunnen focussen tot het te laat is.

  O ja, zo groots zal de illusie van vrijheid zijn, dat ze nooit zullen weten dat ze onze slaven zijn.

  colby.jpg

  Wanneer alles op zijn plaats is, zal de werkelijkheid die we voor hen hebben gecreëerd, hen bezitten. Deze realiteit zal hun gevangenis zijn. Ze zullen in zelfbedrog leven.

  Wanneer ons doel is bereikt, zal een nieuw tijdperk van overheersing beginnen.

  Hun geest zal gebonden zijn aan hun overtuigingen, de overtuigingen die we sinds onheuglijke tijden hebben vastgesteld.

  Maar als zij er ooit achter komen dat zij onze gelijke zijn, zullen wij dan omkomen. DIT ZE MOETEN NOOIT WETEN.

  Als ze er ooit achter komen dat ze samen ons kunnen overwinnen, zullen ze actie ondernemen.

  Ze moeten nooit, nooit weten wat we hebben gedaan, want als ze dat doen, zullen we geen plaats hebben om te vluchten, want het zal gemakkelijk zijn om te zien wie we zijn als de sluier eenmaal gevallen is. Onze acties zullen hebben onthuld wie we zijn en ze zullen ons jagen en niemand zal ons onderdak geven.

  Dit is het geheime verbond waarmee we de rest van ons huidige en toekomstige leven zullen leven, want deze realiteit zal vele generaties en levenslopen overstijgen.

  Dit verbond is verzegeld door bloed, ons bloed. Wij, degenen die van de hemel naar de aarde kwamen.

  Dit verbond moet NOOIT, OOIT bekend zijn. Het mag NOOIT, OOIT geschreven of gesproken worden, want het is, zal het bewustzijn dat het zal uitzenden de woede van de PRIME SCHEPPER over ons loslaten en we zullen naar de diepten worden geworpen vanwaar we kwamen en daar blijven tot de eindtijd van oneindigheid zelf.

  HET GEHEIM VERBOND

  Een illusie zal het zijn, zo groot, zo groot dat het aan hun waarneming zal ontsnappen. Degenen die het zullen zien, zullen als krankzinnig worden beschouwd.

  Like

  • Naar wie zou al dat geld heen gaan, Teds? Misschien kan FtM deze geldstromen eens napluizen. (Zouden ze zich hieraan durven te wagen? Vast wel!)

   Like

   • Aangezien het allemaal poppetjes zijn die de duivel dienen zal t wel bij de rothschilds khazaren terecht komen dus dat hebben ze ook hard nodig dat geld bovenop die 500 triljard die ze al hebben.

    Like

 2. In dat filmpje van RT op 0.32 staat er iemand met de russische vlag te zwaaien hahaha ja daar is de fat man Pompeo met zn nazi vriendjes nog niet aan gewend. Die vlag gaan we vaker zien, god zij dank!

  Like

  • En ik vergeet weer de rol van NL apen/pedo land. Hans van Baalen als EU parlementariër moest met zn corrupte reet via het wc raampje in Bangkok vluchten nadat hij daar de boel liep op te hitsen net als in Kiev Maidan maar is ook Venezuela uitgetrapt en is daar persona non grata. Onbenul en nitwit Frans Timmermans zou in huilen uitbarsten, roepend “wat is NL toch een ongelofelijk goed land”

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.