Media-Maffia

John van de Heuvel & Peter R. de Vries’ maken ‘Holleeder-Tape’ ten gelden bij ‘RTL-Boulevard’, maar in de Stem v.d. Straat wordt De Vries ontmaskerd als Junkie.

(van onze Wie neukt en Moord wie niet privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Aasgieren John van de Heuvel & Peter R. de Vries’ willen ‘Holleeder-Tape’ ten gelden maken bij RTL- Riool-Boulevard, maar in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV van deze week wordt De Vries ontmaskerd als een brallende liegende Junkie (schokkende beelden) met een Mega ‘Coke-kater’ een ‘Baardman-verkrachting’ goed bralt voor zijn ‘Judas- Killer-Queen-Rechter Nienke de Waele–Rechtbank’.

Rechter De Waele en OvJ.Wouter Bos: Wij en onze Peter hebben volste vertrouwen in ‘Moordenaar’ Astrid Holleeder(Video).

Advocaten van Dino Soerel bevestigen wat Steve Brown al jaren stelt dat Peter R. de Vries een dubbelrol speelt als Politie informant (zie online verslag hierna).
Wij publiceerde reeds eerder over de walgelijke en misdadige partijen van de Politie-informant en voormalige loopjongen van Holleeder de Hoerenloper & Junkie Peter R. de Vries en zijn ‘Gabber in crime’ de ‘Mediahuurmoorden John van den Heuvel’(Video) van bepaalde corrupte Justitie van het op één haar na failliete ‘oude mannen-Vod-NSB-Telegraaf’:”Schokkend:‘Testament’ Domme Willem Holleeder verraden door ‘Judas- Peter R. de Vries’”(Video).

Nep en Fop-Prijsje’ No Surerender op hoofd van ‘Politiescribent John van den Heuvel’ volgens de ‘VVD-Showbizz-Justitie’(Video).
Maar ook de advocaten Ficq & Partners Advocaten van Dino Soerel zijn de misdaadjournalisten ‘Aasgieren & Lijkenpikkers John van de Heuvel en Peter R. de Vries’ meer dan zat hebben voorafgaande aan de Aasgier & Lijkenpikker-Riool–uitzending’ vanavond bij RTL-Riool het Tap-verslag online gezet, zodat de twee Aartsleugenaars niet hun beruchte methode kunnen toepassen,namelijk vals plakken en knippen!  Advocaten Ficq & Partners Advocaten:”De Vries blijft bij het pluggen van zijn opname tot op heden voortdurend volledig weg van deze verklaringen van nota bene Astrid Holleeder”.

Zie hierna een historisch  overzicht van de stiekeme corrupte  banden van ‘Junkie Peter R. de Vries’ als Politie-informant onder het mom van ‘Pr-loopjongen’ van o.a. de Maffiabazen Klaas Bruinsma,Cor van Hout en Willem Holleeder:

En zie hierna dat de ‘Media-Huurmoordenaar John van den Heuvel'(Video) stiekem duister ‘samenwerkt’ met de extreem corrupte ‘VVD-Griezel Teeven’, toen hij nog misdadige staatssecretaris van ‘Drugsgeld- Witwassen-Justitie(Video)‘ was:

Maffiaboss John de Mol’ trekt stekker uit ‘Joker Peter R. de Vries’ en zijn ‘Natte plasser-Judas-Raadkamer’(Video).

Pikant: Om de spanning en kijkcijfers te verhogen zullen voor het eerst exclusief de ‘Judas-Zussen Astrid & Sonja’ volledig herkenbaar in beeld  zich gelijktijdig vingeren onder leiding van Nimfomane Heleen van Royen (zie: “Natte fantasy Heleen van Royen leugen Peter R. de Vries.”), terwijl hun Held‘Media-Pooier Peter R. de Vries’ het Tapverslag van vals Judas-commentaar voorziet. Het Hoogepunt van deze zoveelste walgelijke ‘Riool-uitzending’ is als de ‘Judas- Zussen’ en Heleen van Royen tegelijk klaar komen(Video). Als de bejaarde Zombie TV- kijkers van ‘RTL-Riool Boulevard’ dat vanavond maar overleven.

3 antwoorden »

 1. Misdadig journalist Peter R. de Vries voert verkennende gesprekken over een mogelijk vervolg op het door SBS6 uitgezonden lage kijkcijfer programma De Raadkamer.
  De Vries wilde het programma, dat na een seizoen geen doorgang meer vond bij SBS6, vijf jaar lang gaan doen: “Heel teleurstellend en ik geloof nog steeds in de formule, maar de slimme SBS6-kijker trok het niet.”

  Like

 2. Search…
  Inloggen | Inschrijven
  Uitgelicht -Geld -Gezondheid -Beyond Science -Kracht van overtuiging -Duurzaam wonen -Inspiratie -Live stream -Video -Klassiek huis -Alle categorieën
  Profielfoto
  91
  2
  Van Henry Makow
  Bijdragerprofiel | Meer verhalen
  Verhaal bekeken
  Nu: 5
  Laatste uur: 62
  Laatste 24 uur: 773
  Totaal: 773
  Diabolical Plot legt huidige trends uit
  Maandag 11 februari 2019 14:36
  Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Google+ Deel op Stumbleupon Deel op Reddit
  Devil-Aanbidden-Exposed-DVD-Worshiper-Conspiracy-Nieuw-world.jpg

  Een manifest uit 2002 “The Secret Covenant” maakt duidelijk dat de meeste van onze “leiders” verraders en politiek een schertsvertoning zijn. Het beschrijft hoe Vrijmetselaars bedrogen en uitgebuit worden, de bevolking ziek wordt, gedesillusioneerd en gedumpt, en tirannie opgelegd. Kijkend naar deze foto is het moeilijk te ontkennen dat we satanisch bezeten zijn. Het lijkt
  heel erg zoals de wereld van vandaag.

  Dit document verscheen oorspronkelijk op het inmiddels niet meer gebruikte Bankindex.com
  website op 21 juni 2002: De redactie van Bankindex bedankt u voor al uw e-mails met betrekking tot dit stuk, maar we weten NIET wie hij of zij is. Het stuk kwam binnen via een van onze formulieren en de auteur liet een onbruikbaar e-mailadres achter. Dank je.

  INVOERING

  De rekruten zullen “ingewijden” worden genoemd en zullen worden geïndoctrineerd om valse riten van overgang naar hogere rijken te geloven. Leden van deze groepen zullen denken dat zij één met ons zijn die nooit de waarheid kennen. Ze mogen deze waarheid nooit leren, want ze zullen zich tegen ons keren.

  Voor hun werk zullen ze worden beloond met aardse dingen en grote titels, maar nooit zullen ze onsterfelijk worden en zich bij ons voegen, nooit zullen ze het licht ontvangen en de sterren reizen.

  Ze zullen nooit de hogere rijken bereiken, want het doden van hun eigen soort zal doorgang naar het rijk van verlichting verhinderen. Dit zullen ze nooit weten.

  De waarheid zal in hun gezicht verborgen blijven, zo dichtbij dat ze er niet op kunnen focussen tot het te laat is.

  O ja, zo groots zal de illusie van vrijheid zijn, dat ze nooit zullen weten dat ze onze slaven zijn.

  colby.jpg

  Wanneer alles op zijn plaats is, zal de werkelijkheid die we voor hen hebben gecreëerd, hen bezitten. Deze realiteit zal hun gevangenis zijn. Ze zullen in zelfbedrog leven.

  Wanneer ons doel is bereikt, zal een nieuw tijdperk van overheersing beginnen.

  Hun geest zal gebonden zijn aan hun overtuigingen, de overtuigingen die we sinds onheuglijke tijden hebben vastgesteld.

  Maar als zij er ooit achter komen dat zij onze gelijke zijn, zullen wij dan omkomen. DIT ZE MOETEN NOOIT WETEN.

  Als ze er ooit achter komen dat ze samen ons kunnen overwinnen, zullen ze actie ondernemen.

  Ze moeten nooit, nooit weten wat we hebben gedaan, want als ze dat doen, zullen we geen plaats hebben om te vluchten, want het zal gemakkelijk zijn om te zien wie we zijn als de sluier eenmaal gevallen is. Onze acties zullen hebben onthuld wie we zijn en ze zullen ons jagen en niemand zal ons onderdak geven.

  Dit is het geheime verbond waarmee we de rest van ons huidige en toekomstige leven zullen leven, want deze realiteit zal vele generaties en levenslopen overstijgen.

  Dit verbond is verzegeld door bloed, ons bloed. Wij, degenen die van de hemel naar de aarde kwamen.

  Dit verbond moet NOOIT, OOIT bekend zijn. Het mag NOOIT, OOIT geschreven of gesproken worden, want het is, zal het bewustzijn dat het zal uitzenden de woede van de PRIME SCHEPPER over ons loslaten en we zullen naar de diepten worden geworpen vanwaar we kwamen en daar blijven tot de eindtijd van oneindigheid zelf.

  HET GEHEIM VERBOND

  Een illusie zal het zijn, zo groot, zo groot dat het aan hun waarneming zal ontsnappen. Degenen die het zullen zien, zullen als krankzinnig worden beschouwd.

  trix ,alex,rutte voor wie is dit bestel ? Nederlanders kunnen jullie lezen de guillotine staat te wachten in frankrijk !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.