oorlog's misdaden

Hoe de ‘US-Killer-Elite’ en de MSM hun ‘Puppet Guaido ‘tot ‘Judas-President’ van Venezuela Bombardeert om de Olie te jatten. Rutte& Blok: het is Oké

( door Patia en ondersteun door onze Stem v.d. Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV:Complot denkers gelijk:Taxfree- Royal-Ultra-Rijken & Multinationals de Elite-Maffia- Bazen van de Wereld&’Mad Dog Trump’ Aapt Mussolini na( Schokkende beelden).

Democratie ondermijnd(Video): Jullie belasting geld gaat hierna toe voor oorlog in Venezuela ,‘VVD- Aasgier&Racist Blok’ wil( heeft persoonlijk gesproken met Guaido, Blok: “Guaido is een goede man”. ),‘Taxfree-Shell-Rutte’ wil, ‘Taxfree-Shell-Beatrix’ en haar parasieten domme zoontje  de Bolle niksnut King Willem wil, de ‘Nep en Fop Christen Segers(Video) en de CensuurLord- Buma’ (Video) willen, GroenLinksRechts en D66 DDR666 met Oorlog&anti-Rusland Hitsers-Bram van Oijk en Sjoerdsma(Video) en de corrupte  D66′ DDR66-Fractievoorzitter EU Parlement hysterische Sophie in ’t Veld’ Video) willen, want zij zijn de ‘Elite-Maffia-baas’ van Nederland en allemaal de laffe en corrupte loopjongens van  de ‘Puppet Mad Dog Trump’ van de ‘US-Killer-Elite’. Net zoals het met Oekraïne ging en in Frankrijk met ‘Boy Macron’ de Puppet van de Ultra-Rijken(Video) waar ook nog nooit iemand van gehoord had, maar  dit keer gaat het wat anders, het wordt nog erger voor het reeds aan de honger en armoede geboycotte Volk in Venezuela  door de ‘US&EU-Killer-Elite’: het kan zomaar weer een Vet-nam worden( 2.2 miljoen afgeslachte Vietnamezen door de ‘US-Killer-Elite’ !).
Kijkt u maar hoe de CIA poppetjes als Porosjenko(Video) en Guaide uit de grond stampen. Ben er al Labbenkakken, doe het zelfde als de ‘CIA Puppet Guaido ?Brown heeft zich inmiddels in navolging van de CIA Puppet Guaido uitgeroepen tot Primer van Nederland en gaat beslag leggen op het gesloten  ‘VOC-Bloed-goud’ in de Nederlandse aankom het onder de arme en zieke en bejaarde te verdelen:

Schokkend: Wat u nooit ziet bij de Staat-NOS en/of leest in Gevestigde Orde Kranten: ‘The Bush Oil-Maffia- family’, de'(Pedo)- Clintons’, “Uncle Tom”- Obama en Trump de ‘Mousseli Puppets’ van de ‘US-Killer-Elite(Video).

Journalist and author Max Blumenthal joins Rick Sanchez to offer his analysis of Venezuela’s political crisis. He says Juan Guaido’s “real constituency is in Washington” and that he’s at the forefront of a years-long destabilization campaign orchestrated by the ‘US-Killer-Elite’& there’ EU- Puppets’.

Steve Brown werd op de Dam aangevallen door Pro ‘CIA -Vassal& Maffioso-Oligarch Porosjenko’ GroenLinksRechts provocateur(Video) en de corrupte  politie bodyguards van VVD Minister ‘Elite-Gangsterin ‘Yap Yum Hennis’.

 

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.