Elitaire Misdaad

‘Misdaadgroep-Fietsendepot’ Amsterdam van ‘PvdA-Wethouders Miss-“ex Cow”- Sharon Dijkstra’ ontmaskert.

( van onze Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaloTV redactie)

AMSTERDAM-NOIR- A.s. maandag in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto Tv: De grootste Fietsendieven & Maffia afpersers in Amsterdam van de corrupte’ PvdA Wethouder- Ex Miss Cow-Sharon Dijkstra’. De Mocro maffia is geschokt. ‘Pedo Bill Clinton’ aka” de Sigaar” kreeg persoonlijk 5 miljoen euro Gemeenschapsgeld cadeau van ‘PvdA-Hoertje Sharon Dijkstra‘, toen zij nog corrupt & onmenselijke staatssecretaris was van het ‘Pluk de arme, bejaarden en zieken kaal Kabinet regiem-Tax-Free-Shell-Rutte2′ en  nog “Miss-Cow” was. Waarom? Kwade tongen beweren dat zij die 5 miljoen cadeau deed om de ‘Pedo-Bill-sigaar’ ook in haar  ‘Mega-Doos’ te krijgen. Maar hoe het ook zij, de fietsen in Amsterdam zijn niet veilig voor de grootste ‘Fietsendief van Amsterdam’ het ‘PvdA-Hoertje-Wethouder- Sharon Dijkstra’ en daar besteden wij a.s. maandag aandacht aan met  schokkende Afpers-ervaringen van slachtoffers van de Fietsendieven en Maffia- afpersers in Amsterdam van de corrupte  PvdA Wethouder Ex Mis Cow- Sharon Dijkstra. Pikant:  Aangiften doen bij de corrupte  ‘Amsterdamse Vinger-politie'(Video) wegens het stelen van je fiets door ‘PvdA-Hoertje- Wethouder Dijkstra’ kan niet!

War Mongol Hillary’ sloeg ‘Pedo-Bill’ meerdere malen op de billen(Video).

 

2 antwoorden »

  1. Na VVD-nijlpaard Annemarie Jorritsma, na het vette opgeblazen GM-biggetje Hans van Baalen, na rhinoceros Ivo Opstelten; nu dus ook een volgevreten Kaapse waterbuffel Sharon Dijksma in ons sprookjesboek van democratie.

    Animal farm.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.