President Donald Trump

Trump aka “ Mussolini” pleegt Staatsgreep in Venezuela ,maar nu ook in de US met een ‘fake-State of National Emergency’.

(van onze  ‘EU&US-Killer-Elite-(Nazi)-Asmogendheden’ redactie)

Trump aka “ Mussolini” pleegt Staatsgreep in Venezuela ,maar nu ook in de US met een ‘fake- State of National Emergency’. ‘Boys Macron &Rutte&Co’: Het is Oké

AMSTERDAM-NOIR-  Haatzaai& Genocide-Dictators’ a La Trump oogsten stormen,oorlogen,armoede en miljoenen doden kinderen en dieren(Video).  Puppet-“Uncle Tom”-Obama van de ‘US-Killer-Elite’ pleegde o.a. een Staatsgreep in de Oekraïne en is nu een ‘US&EU-Killer-Elite-SS-Gewin-Staat’.  En Puppet  ‘Mad Dog Child-Killer-Trump’ aka” “ Mussolini” wil niet onderdoen en is inmiddels bezig een Staatsgreep te plegen Venezuela(Video. En er is altijd ‘Elite-Maffia Baas’ boven ‘Elite-Maffia-baas’  want ‘Mad Dog Trump’ heeft nu een Staatsgreep gepleegd door een Fake-State of National Emergency uit te roepen voor zijn WallBerlijnse Muur  in de US. En dat laatste heeft nog nooit een Puppet President hem nagedaan. De Mad Dog  bralde zoals gewoonlijk weer een partij debiele ‘Fox-News- Red Neck-KKK-leugens’ van heb ik jou daar om zijn ‘US-Staatsgreep’ te verantwoorden. Zo loog hij o.a. dat de US Jails vol zitten met Illegale Zuid-Amerikaanse Verkrachters en drugsdealers( Niet de CIA-Drugs-dealers(Video), die worden nooit gearresteerd en buiten de US gehouden). Terwijl de feiten zijn dat 81 procent van de gevangenisvol zit met door Obama&Trump kaal geplukte straatarme US-Burgers, die veelal van pure ellende en uitzichtloosheid aan de Harddrugs verslaaf waren of nog zijn. Bovendien is het toch wel Gotspe dat ‘Kruisengrijper-Trump’ het argument misbruikt om Verkrachters buiten de US te houden, terwijl hij zelf een van de grootse “Metoo-man is en met zijn dikke, bejaarde perverse en liederlijk vette ‘Hambuger-naad’ in het ‘Grazy-Witte Huis’ zit.

Democratie ondermijnend gedrag:Duivelse ‘CDA-Censuur Lord-Buma’ start ‘afleiding ‘s- Mussolini- Offensief’ tegen ’Volkse-maffia-Kruimel-praktijken’, maar niet tegen zijn (Elite-Pedo)- Ratten in pak(Video).

‘Mad Dog Trump aka “ Mussolini’” is nu niet alleen de Wannabee  Dictator van de Wereld, maar nu officieel ook de Dictator van de ‘Taxfree-US-Killer-Elite van de US. De enige landen die zich daar tegen verzetten  zijn China en Rusland net als in de Tweede Wereld Oorlog,  de landen die zich ook tegen de Nazi Duitsland, Japan en Italië verzetten en hebben verslagen .

Dictator of World Trump wil gekozen President Venezuela afzetten, maar steunt Dictators King Salman and Sisi, etc..(Video).

Het nieuwe Verbond van de ‘EU&US-Killer-Elite- (Nazi)- Asmogendheden’Schokkend: Wat u nooit ziet bij de Staat-NOS en/of leest in Gevestigde Orde Kranten: ‘The Bush Oil-Maffia- family’, de'(Pedo)- Clintons’, “Uncle Tom”- Obama en Trump de ‘Mousseline Puppets’ van de ‘US-Killer-Elite(Video).

Oude ‘Hitter& Mussolini& keizer Hirohito’ tijden zijn weer here again. De EU-Loopjongens van Trump the ‘Gay-Boys Macron& Rutte’:”Trump Is Oke”(Video).Met een nieuwe Hitler Mussolini en dat is ‘Mad Dog Trump’:  “I Make America’s Ultra-Rich First with record Breaking Great debt of 22 Trillion Dollars: Amazon pays $0 Taxes and Children go Hungry”(Video).

 

 

4 antwoorden »

  1. in 1929 was het een hoog conjunctuur maar het liep vast voor de bankmannetjes al dan niet gepland. De bankmannetjes konden dus 2 dingen doen. 1) je gaat hervormen en tilt het naar een hogere level of 2) je laat de boel keihard crashen en zuigt alle poen eruit. Vier bankmannetjes cashten volledig uit net voor de crash en punt 2 was een feit. Nog geen drie maanden later zaten Felix Warburg en Henri Deterding bij Adolfje in Duitsland om te onderhandelen over zijn politieke partij de NSDAP. Hier moest alles politiek voor de buiten wereld correct eruit zien. De 4 bankmannetjes investeerden in Duitsland want ze hadden alle poen te pakken en Adolfje ging als een speer met 5 miljoen banen erbij in crisis tijd. De Duitsers droegen Adolfje dus op handen maar aan de ander kant in de US waar de ondernemers gemeenschap hoofdzakelijk Joods was liep dan een zionisten rabbi de boel op te hitsen dat het de Duitsers waren. Wat doe je dan als ondernemer? (Jood heeft hier niets mee te maken) Dan plaats je een bord in je winkel met “ik boycot Duitse produkten” En het haatzaadje was geplant……..

    Trump is vriendjes met het Wahhabism dus Trump is een Wahhabism maatje. Netanyahu haalt achterbakse rottigheid uit om vervolgens de slachtoffer rol te spelen en dan ben je een zionist. Trump is dus het zionisten maatje van Netanyahu.

    Voor de buitenwereld klopt Trump maar Trump klopt niet als president van een land dat niets anders doet dan andere landen kapot maken om de poen eruit te zuigen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.