Maffia-media

‘Taxfree-Shell-Rutte 3’: onze ‘dr. Goebbels –NPO’ reclamevrij. ‘Elite-Maffiaboss John de Mol’ tevreden.

( van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Fakenews & Staatspropaganda NPO’ beloont met 40 miljoen extra van Rutte &Co(Video). Van Dam gefaald als politicus& NPO Bestuurder, maar geslaagd als ‘PvdA-Hoertje-Zakkenvuller(Video).
De corrupte en laffe Regering obscure splinterpartijtjes CDA,VVD, CU en D66 komen de ‘Bagger- psychopaat Maffiaboss John de Mol(video)tegemoet door de Staat-NPO reclame-inkomsten aan hem cadeau te geven. Waarom?

Democratie-Buma-ondermijnend’(Video):
De corrupte en laffe ‘Judas-regeringen partijtjes’ VVD-misdaadgroep, het ‘Nep en Fop Christelijke -CDA’, D66DDR66 en de ‘CU-Incest Bijbelbelt’ mikken op een reclamevrije publieke ‘dr. Goebbels-Staats-omroep’ om de mensen nog meer onafgebroken te kunnen hersenspoelen dat wij in zo’n ‘Mooi Rutte’ ‘(Elite-Pedo)- Doenders-land’(Video) leven.

Incest–Bijbelbelt-Boss-Segers’ wil Time-out voor misdragende Kamerleden die de waarheid spreken(Video).
Serieuze misdaadplannen daarvoor circuleren in het ‘Misdaadcentrum Het Binnenhof'(Video). Gisteren was er tijdens  Duivels topberaad met extreem corrupte en laffe  Duivelse Minister Slob (Media-Maffia&CU Incest & BIO misdaad-Industrie ) over gesproken, met de hamvraag: hoe gaan we dat het Volk laten betalen?Tal van duister en misdadige  varianten liggen volgens betrokkenen( politieke)  ‘Elite-criminelen’ a La de Top VVD-er  de Voorzitter van de AVROTROS ‘Rose Pedo Ed Nijpels’ (Video) op tafel, zoals het snijden in de ‘Fake News- radiostations’, of het schrappen van een bejaarde Zombie Tv-net, zoals  dr. Goebbels-NPO3. Op NPO3 zouden dan bijvoorbeeld regionale omroepen kunnen gaan uitzenden en/of de ‘Maffia-Familie de Mol’.

‘Witte meisjes’ blijven steken op MBO met dank aan CU Minister Slob en vallen in Handen van Loverboy’s(Video).

 

NPO-Vaderlandsliefde’:Willem Alexander ‘King der gratis Paleizen. ‘Playboy Prins Bernhard’‘King van Huisjesmelkers. Prinses Christina verpast Erfcultuur en Yab Yum Mabel’,etc(Video).

Een mix van ‘Pluk het Volk weer kaal-maatregelen’ om de gederfde inkomsten van STER-reclames op te vangen wordt het meest aannemelijk geacht. Zo kunnen kabelaars een hogere rekening voorgeschoteld krijgen om de ‘dr. Goebbels-NPO-programma’s te mogen doorgeven met vooral veel dood aan de Russen en pas op voor het ‘Monster Holleeder(Video)’ en Leve ‘Taxfree-King Willem’ en zijn ‘Parasieten-Prins Bernhard- Huisjesmelker- familie’(Video) en de ‘EU-Killer-Elite'(Video). Ook kan het kabinet regiem ‘Taxfree-Shell-Rutte3’ besluiten om de Staatsomroepen meer verdienmogelijkheden te geven door bijvoorbeeld toe te staan om nog meer het Volk te hersenspoelen op YouTube.

Het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media-Maffia en het Koningshuis in beeld: Prinses Mabel & Linda de Mol(video).

Stem van de Straat is de eerste die een echte Chimpansee heeft als Top Verslaggever en CU Minister van (geen) Onderwijs Arie Slob ontmaskert(Video).
Het verhogen van de rijksbijdrage wordt ook nadrukkelijk genoemd. ‘Elite-Maffiaboss John de Mol’ vindt alles best zolang hij maar de reclame inkomsten kan opstrijken, want anders is hij met zijn ‘SBS- ZombieTV-Riool’ binnen een paar jaar failliet en dat is het laatste wat de ‘Oranje Boven-Gevestigde Orde- kliek’ wil.

2 antwoorden »

  1. De splinternieuwe zaterdagavondprogrammering van SBS 6 is rampzalig van start gegaan. Dance As One kende een voorzichtige start met 314.000 kijkers. De trouwshow In de ban van de trouwring dook door de ondergrens en wist slechts 198.000 belangstellenden te trekken.
    De matige cijfers zijn een hard gelag voor John de Mol. Het lijkt maar niet te lukken om een echte kijkcijferhit neer te zetten op SBS 6. Zeker van Dance as One werd meer verwacht. Bij concurrent RTL 4 wist onlangs nog Dance Dance Dance, een dansshow met BN’ers, elke week een miljoen kijkers te boeien.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.