pvda

Ex PvdA- Minister Bussemaker beloont voor haar Misdaden jegens het Volk met ‘Nep en Fop-Hoogleraar- Baan’.

( van onze ‘PvdA-Hoertjes- Untergang’ redactie)


AMSTERDAM-NOIR-En de ‘PvdA-baantjescarrousel ‘draait doorrrrrrrr(Video) zonder Schaamte met corrupte Van Dijk,Samsom en Marcouch!Het extreem corrupte PvdA Banencarrousel heeft weer een ‘Graai en Naai-baantje’ geritseld: Deze keer was de gelukkige ‘Elite-crimineel-Jetta Bussemaker’.
‘Taxfree- Banana-Fraude Nederland’  van Rutte 2,3. heeft een nieuw ‘Misdaad-model’ nodig: de ‘(A)-Sociale investerings- Labbenkakken-Staat’ in dienst van de ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’. En daarmee verraad zij nu zelfs haar eigen  splinterpartijtje de corrupte  PvdA!  Dat stelt de arbeiders verrader ‘Hysterica  Bussemaker’ bij haar aanstelling als ‘Nep en Fop hoogleraar’ van de Universiteit leiden met de beruchte ‘Elite Pedo-Nazi-Minerva-Demmink & Shell-Beatrix-studentendispuut’. In haar  ‘Judas-oratie’ neemt ze afstand van eigen politieke misdaden plannen die zij o.a. uitvoerde als ‘PvdA-Hoertje’ in NSB-dienst van ‘Taxfree-Shell-Rutte2’ die de ondergang werden van de PvdA-partij en ze verheugt zich nu al op de liederlijke, perverse ‘Royal-Pedo-feestje’ bij Minerva.

 Stem van de Straat_Amsterdam-Noir/SaltoTV:’Allesdeskundige Joke‘ geïnfiltreerd in Levensgevaarlijke Studentenvereniging LSV Minerva! &’ UWV-Mafia’ martelt Cliënt.  

PvdA-Kapo-Jette Klijnsma -Participatie-wet voert de Sarphati-armenarts weer in en verbied Tolerantie en Barmhartigheid. (Video)

PvdA ‘Kapo-Jetta Klijnsma’ vind het heel fijn om Drenthe de vernieling in te helpen(Video).

Onderwijs voor arbeiders kinderen niet nodig volgens Jette Bussenmaker.
‘PvdA Kapo -Jetta Klijnsma’  aka” de Participatie Crime Queen” die voor haar vreselijke misdaden jegens het Volk in het algemeen en in het bijzonder tegen de Laagste Klasse (Lees: Labbenkaken) beloont is door ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ met een vet betaalde ‘Graai & Naai Baan’ Commissaris van de Koning te Drenthe heeft geschokt gereageerd en zich direct op haar zwijgrecht beroepen. Rutte en zijn voormalige loopjongen PvdA‘NSB Leider Asscher’ daar in tegen hebben Bussenmaker direct gefeliciteerd  met deze ‘Nep en Fop-Graai en baan’.

Bejaarde compleet kaal geplukt door de ‘Omgekeerde-Robin Hood-Rutte’ en zijn’D66 & Christelijke bende’. Nibud legt het niet uit(Video).

De Koppelbaas partij van ‘Arbeidersverrader Asscher’ te besmet: Lokale PvdA-partijen gaan verder onder nieuwe Schuilnaam(Video).
De Super PvdA Hoer ex PvdA Minister ‘Hysterica Bussemaker’ maakte het onmogelijk voor kinderen uit de laagste Klasse om naar de Universiteit te kunnen en is daarvoor beloont met ‘Nep en Fop-Hoogleraar-baan’.

Democratie-Buma- ondermijnend(Video): De corrupte Oud-ministerJet Bussemaker (PvdA-hoer )neemt in haar eerste’ Bral-rede’ als ‘Nep en Fop-hoogleraar ‘afstand van de door de PvdA-hoertjes lang gekoesterde ‘Nep en Fop-verzorgingsstaat'(kuch). Volgens haar heeft ‘Nederlandse- Killer -Elite’ een nieuw misdaad-model nodig: de ‘(A)-Sociale investerings-Labbenkakken-Staat’, bralt ze in een interview sluikreclame artikel in ‘NATO-NSB-NRC’. Volgens de corrupte en laffe PvdA ‘Hysterica Bussemaker’ is de basis van de ‘Nep en fop-verzorgingsstaat’, dat mensen accepteren dat iedereen pech kan hebben en elkaar opvangen en niet dat alle ellende voortkomt uit het Fascistische Groot Kapitaal(Video) en dat dus het onmenselijke Straf de armen systeem op de schop moet.Om het betaalbaar te houden(kuch), ontstond ons idee van de ‘Kapo Klijnsma-Slaven-Participatiemaatschappij’, aldus de schaamteloze  brallende ‘hysterica Bussemaker’. Maar „achteraf waren we te optimistisch”, bralt ze nu. „Mensen die niet zomaar regie over hun eigen leven kunnen nemen, raakten verstrikt in complexe overheidsbureaucratie en de Rat in pak- marktwerking(Video) van ons onmenselijk  Rat in pak-systeem’ .”

Liegende Bussemaker: Niks mis met subsidie ‘Jonkheer Fraudeur- Steur.’(Video)
In een sociale investerings-misdaad-staat wordt sociaal beleid gezien als investering om burgers zelfredzamer te maken, geeftze aan. Daarin wordt beleid meer gericht op kwetsbare groepen en wordt niet meer gedacht in ’one size fits all’. Algemene maatregelen hebben weinig zin, zegt ze, aangezien vooral hoogopgeleiden als ik daarvan profiteren. „Belangrijker is het om je af te vragen wat een kwetsbare groep, met hoge ‘Maffia-zorgkosten’, nodig heeft en hopen dat ze nog eerder dood gaan dan nu al.”‘Hysterica Bussemaker’ bralde vrijdag haar schaamteloze oratie uit als  ‘Nep en fop hoogleraar’  Geen Wetenschap,  onmenselijk beleid en maatschappelijke impact, in het bijzonder in de Maffia-zorg, een nieuwe Nep en Fop leerstoel  die speciaal voor haar gecreëerd is van de Universiteit Leiden.

Het Strafblad van Bussemaker.Complottheorieën steeds groter probleem in de klas volgens Eenvandaag en Bussemaker. Is dat een Complot(Video)?

Met de ( rat in pak) politiek is het „echt wel gewoon genoeg”. De arbeiders verrader Jet Bussemaker (58), oud-student van het’ PvdA UvA&VVD Vastgoed Maffia-, broeinest’, oud-Tweede Kamerlid (PvdA-hoertje), oud-staatssecretaris en oud-minister heeft het allemaal al gezien: oppositie, coalitie, grote fractie en kleine fractie. Bijna twintig jaar liep ze rond op het Misdaadcentrum Binnenhof(Video). „Als criminele beroeps- politicus in dienst van het Fascistische Groot Kapitaal heb je maar heel weinig tijd om te reflecteren op wat er gebeurt(Kuch) en hebt je maar een doel voor ogen, je eigen NSB-carrière  en dat laatste is mij wonderwel goed gelukt, hihihiihihihih .” Die tijd is er nu wel. Vrijdag bralde zij haar’ Bral-oratie’ uit als ‘Nep en Fop hoogleraar’ ‘Nep en Fop-Wetenschap, (Elite-Misdaad)-beleid en onmenselijke maatschappelijke impact voor de laagste Klasse, in het bijzonder in de Maffia-zorg’, een nieuwe ‘Kul-leerstoel’. Ze stoft het thema af waar ze 25 jaar geleden op promoveerde en decennia lang haar zakken vulde: de PvdA&VVD- Nep en Fop verzorgingsstaat’ van de Straf de Armen Maatschappij van de ‘Royal Taxfree-Ultra-Rijken.’

Opmerking: Maak een einde aan de corrupte ‘Rat in pak- Banencarrousel(Video)’ en de ‘dr. Goebbels- PvdA propaganda’ van de NPO in “Banana-Fraude-Nederland”(Video) en wordt Lid van de Stem van de Straat Partij.

2 antwoorden »

  1. Is Minister geworden, alleen maar omdat ze over een vagina beschikte en effe snel lid geworden van de PvdA. Deskundigheid is niet aan de orde. Integriteit en betrokkenheid al helemaal niet.

    Al dit bestuurlijke corrupte gajes vormt de bovenste parasietenlaag van een openbaar bestuur die aan incompetentie, graai- en naaizucht en laf bestuurlijk onvermogen implodeert.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.