oorlog's misdaden

Trump Sends Just Like Reagan did ‘US-Killer-Elite’ Military Aircraft to Deliver ‘Aid’ to Venezuela’s Border for his ‘CIA Puppet Guaido’.

(By Jason Ditz en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Trump aka “ Mussolini” pleegt Staatsgreep in Venezuela ,maar nu ook in de US met een ‘fake-State of National Emergency’(Video)
Terwijl de afgelopen week de ‘Godsdienstwaanzinnige -Vice President Mike Pence’ als een hysterische dr. Goebbels op de  ‘Nep en fop-Veiligheidsconferentie -München’ iedereen bedreigde dat zij mee moeten met de ‘US-Killer-Elite’ in het omver gooien van de Iraanse Godsdienstwaanzinnige  Ayatollahs onder het mom van het brengen van de democratie is zijn Boss Puppet ‘Mad Dog Trump’ van de ‘US-Killer-Elite’ een Staatsgreep aan het plegen in Venezuela en de US.  De waanzinnige D66 DDR66-EU Graaier&Naaier Sophie in ’t Veld’ en de VVD-er ‘Aasgier&Racist Stef Blok’ hadden zich al laf gemeld bij Pence dat  D66DDR66 en de VVD-misdaadgroep en het CDA en de CU volledig achter de Staatsgreep van de ‘US-Killer-Elite’ in Venezuela, Iran en de US staan. De corrupte en laffe EU Fractie-Voorzitter van D66 DDR66 Sophie in ‘t Veld was de enige die keihard hysterisch zat te klappen met een natte Doos  in de zaal voor Pence.  Zij mocht dan ook naast de debiele Tv-Trash-Soapy Ivanka en haar sluwe manPooierJared Kushner zitten. Ivanka dacht zij bij een bejaarde ‘Moran-Modeshow van haar vaders vrienden de ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-gangsters'(Video) was, weet zij veel. Stef Blok was wat sluwer en had zich opgesloten op de toilet en was dus niet in de zaal.

Hoe de ‘US-Killer-Elite’ en de MSM hun ‘CIA-Puppet Guaido ‘tot ‘Judas-President’ van Venezuela Bombardeert om de Olie te jatten. Rutte& Blok: het is Oké(Video)

Not corrupt and Hero Rep. Ilhan Omar grilled Trump’s War Criminal & Psychopath Elliott Abrams for Venezuela.

Deep State,‘Mass Murder-Mad Dog Trump’& ‘Serial Killer& Drug dealing CIA’(Video). AIVD van’ Acacadabra Dick Schoof’ weet weer van niks!
The  ‘Crazy-Red Neck- War Mongul Trump- Administration’ has announced Friday, along with a new round of criminal sanctions against members of the Venezuelan government, that they are dispatching US military aircraft carrying aid to the Venezuelan border.  Op die mannier heeft ooit de huidige Venezuela gezant  ‘Psycho Elloitt Ambrans’ van ‘Mad Dog- Trump’ de ‘Massamoordende Contra’s’ en ander reactionaire  ‘Massa- Moordenaars-Narco-milities’  in Zuid-Amerika illegaal van wapen voorzien en tonnen cocaïne geïmporteerd onder leiding van de CIA naar de USA. De AIVD van de D66  ‘DDR66Minister -Censuur Queen Ollongren’, ‘Hysterica Sophie in ‘t Veld’ en ‘Aasgier&Racist Blok’ weten nu even van niets, ondanks  dat laatste feit al jaren overal op het ‘Vrije- Sociale media- Internet’ en Youtube staat.

These Are the ‘US-Killer-Elite- Companies ‘Backing the CIA Venezuelan Coup Attempt. Rutte & Sophie in ’t Veld’:het is Oké en onze Koninklijke Shell doet ook mee!(Video)

The aid and Wapens can’t get into Venezuela directly, as it is being sent to opposition leader‘CIA Puppet Juan Guaido’ and with an eye specifically toward endorsing him as the new ruler  the  US-Killer-Elite ‘Dictator Guaido’ of Venezuela. Instead, the aid will be sent to Cucuta, on the US-Killer-Elite Vazal State Colombian side of the border.It is unclear what the plans are for getting the aid across the border. If anything, it is likely to raise tensions along the border, where the ‘US-Killer-Elite’ has considered sending a large number of ground troops.The ‘Grazy -War Mogul-administration’ has repeatedly said that ‘US-Killer-Elite- military intervention’ remains on the ‘Hitler-table’ in imposing regime change in Venezuela. There is no timeline for that, though it is clear that some  ‘Mad Dog Child-Killer-Trump’ aides are pushing for ‘War Crime- action’ to ensure the’CIA Puppet Guiado’ ultimately takes power, so they can steel the Oil, Gas and Gold and other minerals again.

Psychopatht Bolton’ Threatens to Kill or Send Maduro to ‘Guantanamo Bay Prison’. Het ‘EU-SS-parlement’ met D66 ‘DDR66 Fractievoorzitter EU Parlement Sophie’ in ’t Veld staan er achter(Video).

Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTVDemocratie ondermijnd(Video): Jullie belasting geld gaat hierna toe voor oorlog in Venezuela .VVD- Aasgier&Racist Blok’ heeft persoonlijk gesproken met ‘CIA Puppet- Guaido’. Blok: “Guaido is een goede man”(Video).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.