Klasse justitie

Update: Corrupte VVD Burgemeester Boumans ‘Gabber in crime’ van ‘Schuldsanering-Lijkenpikker Aalderink’. Niemand gearresteerd.

( door Andre en ondersteunt door ondeze VVD&CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rat in pak-Bewindvoerder Erna Aalderink’ jatte tonnen van straatarme weerloze cliënten met schuld en loopt vrij rond(Video).
Die Erna Aalderink had 4  Slaven & Witwas&fraude -bedrijven. Deze 4 misdaad-bedrijven waren allemaal 100% verbonden aan de gemeente Doetinchem en hierbij dus geen zelfstandige ondernemingen. De rechtelijke macht schoof alle uitgegleden Labbenkakken naar 1 van deze 4 ‘Slaven-Witwas-misdaad-bedrijven’ toe. Maar ook juist de zwakkeren met een persoons gebonden budget werden naar ‘Aasgier & Lijkenpikker-Erna Aalderink’ toegeschoven vanuit de gemeente Doetinchem. Zeg maar het uit het zicht en achter de schermen van de publieke sector de bloed-poen stelen. Dan vraag je je toch weer af wat voor een corrupte ‘Pedo-burgemeester’ zit daar dan weer te Graaien & Naaien? Nou, natuurlijk de .VVD-misdaadgroep! Mark Boumans, een op en top glibber die wij per direct op de” Top -30 Criminele Burgemeesters”(video) hebben geplaatst. Nu horen wij de CDA-‘Censuur-Lord-Buma’ niet over zijn zogenaamde democratie ondermijnd gedrag ( bedreigingen)(Video) naar o.a. corrupte ( Pedo)-Burgemeesters en wethouders(Video).

Complot denkers gelijk Multi Nationals de bazen van de wereld & Schuldbewindvoerder Aalderink jat tonnen €€ en loopt vrij rond.”(Video).

12 antwoorden »

  • Citaat van een paar jaartjes terug,

   Allesovertreffende toppunt is wel Annemarie Jorritsma, tijdens de bouwfraude minister van VROM (en later van EZ, waar ze alles privatiseerde waar ze d’r liberale vingers op kon leggen). Zij, nou ja haar man, bezit notabene een bouwbedrijf en wordt met naam en toenaam genoemd in de beruchte schaduwboekhouding. Ze is nu burgemeester van Almere, en wordt daar door de Zembla-camera bezocht, die ze hooghartig weigert te woord te staan. Haar hulpje komt aanzetten om een ouderwetse hand voor de lens te steken. Jorritsma is zo’n gezellige politica a la Erika Terpstra, die als minister met een bouwondernemer in zijn privé-vliegtuig even naar Oostenrijk heen en weer vliegt om samen een schaatswedstrijd te bekijken. Waarom? “Omdat ik schaatsen zo leuk vind, hihihi

   Like

 1. Hans Klok is dinsdag onderscheiden als Officier in de Orde van kontenbonker Oranje-Nassau. De illusionist kreeg het lintje uitgereikt door Elbert Roes, burgemeester van de gemeente Bloemendaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.