Elitaire Misdaad

Debat over Bedreiging van US-ambassadeur Hoekstra om Russisch gas te boycotten. Van Oijk en Sjoerdsma ontmaskerde zich zelf.

( van onze Wordt Wakker redactie)


AMSTERDAM-NOIR-US-Killer-Elite -Ambassadeur Hoekstra’:Boycot Russisch gas en koop ons Fracking Gas. GroenLinks Van Oijk is het er gelijk mee eens(Video).Geestelijk Gestoorde Amerikaanse ambassadeur Hoekstra  in Nederland biedt excuses aan voor bizar interview dat hij zijn eigen uitlatingen Fake News noemt. (Bron: RTL News).
De ‘Super-Elite-Gangster & Godsdienstwaanzinnige-Racist Pete Hoekstra’ (US-SGP&CU-variant )is in de jaren 50 geboren in ‘SGP&CU-Incest-Bijbel-belt’ van Nederland. Hij emigreerde vluchtte op zijn derde naar de Verenigde Staten, waarschijnlijk omdat zijn hele Godsdienstwaanzinnige familie bij de NSB zat en een aantal net als van de Koninklijke famille SS-er zijn geweest en sommige Oorlogsmisdaden&Genocide hadden gepleegd tegen de Joden en Russen  aan het Oossfront(Video):

 ‘Democratie -Buma-Ondermijnend'(Video): Hoekstra  was tijdens de  US-‘Freak-verkiezingscampagne’ een prominent ‘Red-Neck-supporter’ van ‘Mad Dog- Trump’ aka de “Kruisengrijper”, die hem na zijn verkiezing beloonde voor zijn miljoenen dollars Duivelse steun met het ‘Elite-Maffia-ambassadeurschap’ in zijn geboorteland. Hoekstra was één van de meest corrupte conservatieve ‘Godsdienstwaanzinnige-Red Neck-congresleden’. Hij kwam in juni  2006 groot in het nieuws, toen hij in Cairo een ‘dr. Goebbels -persconferentie’ belegde, waar hij samen met de extreem corrupte senator Rick Santorum aankondigde dat in Irak honderden chemische wapens waren gevonden, wat zou wijzen op de aanwezigheid van massavernietingswapens  – de aanleiding voor de invasie in Irak. Deze bewering werd zelfs door het corrupte en bijna altijd liegende Pentagon tegengesproken. In het najaar van 2011 werd Hoekstra kandidaat voor de senaatsverkiezingen van 2012. Hij kwam in februari 2012 in opspraak door een ‘Nazi-reclamespot’ die in Michigan werd uitgezonden tijdens de Super Bowl. In de spot, gericht tegen de democratische senator Debbie Stabenow – door de ‘Racist  Hoekstra’ ‘Debbie Spenditnow’ genoemd – werd gezinspeeld op angst voor Chinese overheersing. Een vrouw met een Aziatisch uiterlijk in de spot werd in de broncode van Hoekstra’s website Racistisch omschreven als ‘yellowgirl’.

Hoe de ‘US-Killer-Elite’ en de MSM hun ‘Puppet Guaido ‘tot ‘Judas-President’ van Venezuela Bombardeert om de Olie te jatten. Rutte& Blok: het is Oké(Video)

Gisteravond was er weer eens een ‘Dood aan de Russen debat. Dit keer naar aanleiding van de bedreiging van de ‘Elite-Maffioso-ambassadeur Hoekstra’ van de Puppet ‘Mad dog Trump’ om  het Russische gas te boycotten en het 40  % duurdere US Fracking Gas te kopen, want anders gaat de ‘US-Killer-Elite’ Nederland boycotten. En wie zal het zeggen net als de ‘CIA Puppet Guaido‘ in Venezuela de GroenLinksRechts ‘CIA-Trol- Bram van Oijk’ uit roepen tot de echte Premier van Nederland. Dat zou wel bizarre gevolgen hebben, want Rutte &Co en D66 en GroenLinks hebben de  Staatsgreep benoeming van de ‘CIA Puppet Guaido’ tot President door Trump gesteund. En dan zouden er drie Premiers in Nederland zijn, want de Underground Presentator van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV Steve Brown heeft zich ook uitgeroepen(Video) tot de enige echte Premier van Nederland:

#GroenLinks-Oplichters-partij: Klaver, Halsema, Van Oijk en Wassink van Pacifistische Kraakpand bewoners tot ‘Villa-War Monguls-eigenaren(Video)
De US Ambassadeur Hoekstra en tevens de ‘Elite-Maffia-Boss’ van de ‘CIA-Trol-Bram van Oijk’ zat op de tribune zodat hij zijn ‘Trollen Sjoerdsma & Oijk’ in ‘NSB-actie’ kon zien voor hem en Trump. De anti –Rusland-Oorlogshitsers D66DDR66 Sjoerdsma en zijn ‘Gabber in crime’ de GroenLinksRechts‘CIA- Trol Van Oijk’ liepen verhit met een knalrood hoofd af en aan naar de interruptie microfoon en eiste hysterisch keer op keer o.a. dat ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ moest stoppen met het kopen van Russisch Gas en de extreem corrupte ‘Vazal Staat–Oekraïne’ van de ‘US-Killer-Elite’ blijft steunen.( Bron :Tweede Kamer)

Rutte kust Juncker als VVD-Doener:’EU-Elite’ moet nog machtiger worden en mij een ‘EU-Graai& Naai-baantje’ geven(Video).
Ook verwezen de beide ‘US- Fracking Gas-Trollen Bram & Sjoerd’ regelmatig naar de ‘Bral -speech’ van’ VVD-Gay-Godfather Rutte’(Video)  in zijn ‘Racistisch& Massamoordenaar-(India/ Zuid Afrika) -Churchill-lezing in Zürich’.

De ‘VVD Aasgier & Racist Stef Blok’ (staat ook achter de’ CIA Puppet Guaido’ als President )wees de ‘Trollen-Bram& Sjoerd’ er fijntjes op dat de ‘Elite-Maffiaboss& CIA Trol- Porosjenko’ van de Oekraïne inmiddels 11 miljard euro aan ‘leningen’ heeft gehad van de EU en NL, die hij nooit kan en wil terug betalen en 1 miljard cadeau als subsidie. Dit terwijl een groot deel van de Nederlandse bevolking hun gasrekening(Video) niet meer kunnen betalen en D66 en GroenLinks tijdens het Oekraïne referendum bij  hoog en laag hadden beweerd (gelogen)dat de ‘CIA-Vazal-Staat’ de Oekraïne geen cent van de EU en Nederland zouden krijgen.

Steve Brown, het Vrije geluid aangevallen door Politie’& GroenLinks op de Dam Oekraïne referendum.

3 antwoorden »

  1. LS…

    Onze Pedofiele Rattenvanger Geschiedenis Vervalser en Kinderliefhebber Pinoccio Mark Rutte zet nu zijn Eigen kindertjes / scholieren in om zijn klimaatfaçade te promoten… Schaamteloze psychopaat !

    Like

  2. Die Amerikanen(rothschilds) willen gewoon hebben dat er geen geld rusland binnenkomt via gas verkoop.anders wordt rusland nog rijker en machtiger.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.